Suarez nu wel heel dicht bij een transfer

ZONDAG, 3 JULI 2016, 01:29 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Matias Suarez lijkt steeds dichter bij een overgang naar zijn ex-club Belgrano te staan. In Argentinië duiken steeds meer geruchten op dat de transfer in de komende uren zal worden afgerond. Op een niet-officiële Facebookpagina van Belgrano wordt Suarez alvast verwelkomt. 

Matias Suarez weigerde eerder al transfers naar Betis Sevilla, Pescara en Sampdoria. Bij de aanvang van de trainingen daagde hij eveneens niet op. Hij vertoeft nog steeds in Argentinië, herstellende van een vermeende maagdarmontsteking. 

De keuze voor Belgrano is niet verrassend. De spits liet eerder dit seizoen al optekenen dat hij wenst terug te keren naar zijn geboorteland. Belgrano ligt dan voor de hand. Het is de club waar hij groot werd en waar Anderlecht hem in 2008 ging weg plukken voor 1,2 miljoen. Bij paars-wit ontpopte de speler zich tot publiekslieveling. Bijna dwong hij een droomtransfer af naar CSKA Moskou, maar de kassa rinkelde uiteindelijk niet. Zijn blessuregevoeligheid deed hem de das om. Zijn oude niveau haalde hij nooit meer.

Indien Suarez effectief vertrekt, zal Anderlecht wel nog een bepaald bedrag willen vangen. De club zal in ieder geval ook van een zwaar loon af zijn. En dat opent perspectieven voor nieuw inkomend talent.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.