Anderlecht zet tegenaanval in

VRIJDAG, 8 JULI 2016, 06:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Matias Suarez trainde donderdag een eerste keer mee met Belgrano nadat hij woensdag zijn contract tekende. Anderlecht is niet van plan om de dingen zo te laten en zette zijn juridische dienst op de zaak. 

Komen beide clubs niet tot een akkoord dan trekt paars-wit naar de FIFA. In dat geval kan het de komende zes maanden bij trainen blijven voor de Argentijn want dan hangt er hem een schorsing van een half jaar boven het hoofd. 

Daarbovenop kan Suarez nog een fikse schadevergoeding moeten betalen die overeenkomt met zijn jaarloon, om en bij het anderhalf miljoen euro. 

Volgens zijn entourage heeft Suarez zijn contract eenzijdig verbroken en zal de speler zelf een groot deel van de schadevergoeding betalen. Anderlecht van zijn kant zegt dat Suarez nog steeds onder contract ligt bij paars-wit. 

De kans is dus reëel dat beide partijen afstevenen op een juridisch steekspel tenzij er alsnog een minnelijke schikking wordt gevonden. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.