Okaka zorgt voor gelijkspel tegen Red Star Paris

ZATERDAG, 9 JULI 2016, 18:25 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In Doornik heeft Anderlecht vanmiddag 1-1 gelijkgespeeld tegen Red Star Paris. Anderlecht leek tegen de Franse tweedeklasser lang op een nederlaag af te stevenen, maar Stefano Okaka zorgde in de slotminuut voor de gelijkmaker.

Anderlecht begon aan de partij zonder enkele vaste waarden. Roef, Defour en Tielemans startten op de bank. Svilar en De Maio stonden wel in de basis. Op het uur kwam Anderlecht op achterstand, maar Okaka zorgde voor de gelijkmaker. Jorn Vancamp maakte zijn eerste minuten in het eerste elftal. Hij speelde de tweede helft.