Bod van 3 miljoen euro op Robert Mak

ZONDAG, 17 JULI 2016, 17:10 - jds93
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In de zoektocht naar een flankspeler met ervaring is Anderlecht beland bij Robert Mak. Er wordt gezegd dat Anderlecht reeds een bod van drie miljoen euro heeft uitbracht bij PAOK Saloniki, de huidige club van de Slowaak.

Mak geniet ook interesse van Fiorentina en Zenit Sint-Petersburg, met deze laatste club zou PAOK net als met Anderlecht een akkoord hebben over de transfersom. Maar het lijkt Anderlecht te worden. Volgens Gianluca Di Marzio vertoeft de manager van Mak momenteel in België om met de Belgische recordkampioen te onderhandelen. Mak zelf heeft gisteren het oefenkamp van PAOK verlaten.

Vorig seizoen scoorde Mak twintig doelpunten voor PAOK: zeven in de competitie, vier in de beker en negen in de Eurpa League. Hij gaf ook drie assists. In juni was hij samen met zijn land Slowakije actief op het EK. Hij speelde al 30 interlands voor zijn land. De 25-jarige Mak heeft nog één jaar contract in Griekenland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.