Straks oefenwedstrijd tegen Heerenveen

WOENSDAG, 20 JULI 2016, 13:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 19 uur speelt Anderlecht een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Heerenveen. Het duel vindt plaats in het Constant Vanden Stock-stadion en begint om 19 uur. Abonnees mogen gratis binnen. Anderen betalen 5 euro.

Tribune 2, de bovenring van tribune 3 en de bovenring van tribune 4 zullen straks gesloten zijn. Wie hier een abonnement heeft, kan plaatsnemen in de onderste ring van tribune 3. Deze tribune zal uitzonderlijk vrije zitplaatsen hebben waarvoor het principe ‘first come, first served’ geldt. Op parking Hôpital kan je gratis parkeren zolang er plaats is.

Omdat veiligheidsniveau drie nog steeds van kracht is, zijn rugzakken, handtassen en plastieken zakken nog steeds niet toegelaten in het stadion. Er is geen opbergruimte en de veiligheidsdiensten zullen absolute nultolerantie gelden. Elke bezoeker zal ook gefouilleerd worden. Kom dus op tijd!

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.