Mitrovic: "Ik ben trouwste Anderlecht-fan"

ZATERDAG, 23 JULI 2016, 21:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aleksandar Mitrovic speelde vandaag met Newcastle een oefenduel tegen Lokeren (0-4 winst). Na het duel sprak de aanvaller met de pers en uiteraard kwam Anderlecht ter sprake. "Ooit wil ik terug in het Astridpark voetballen", verklapt hij.

Mitrovic ruilde paars-wit vorige zomer voor Newcastle. Ondanks negen doelpunten, kon hij zijn club niet behoeden voor degradatie. Anderlecht is hij nog niet vergeten. "Altijd als ik tijd heb, bekijk ik hun wedstrijd. Zo volg ik de club nog op de voet", vertelt de aanvaller. "Ik ben hun trouwste fan."

Na een tweede jaar op rij zonder titel veranderde deze Anderlecht deze zomer van trainer. Er kwamen ook meerdere nieuwe spelers. "Ik hoop dat de vele veranderingen goed uitdraaien. De toekomst zal het uitwijzen, maar ik denk toch dat ze opnieuw kampioen worden. Het blijft Anderlecht, de beste club van België. Ze moeten kampioen worden."

Dat Mitrovic aan zijn twee jaar bij paars-wit enkel goede herinneringen overhoudt, blijkt ook uit volgende uitspraak: "Het zou leuk zijn mocht ik ooit opnieuw voor Anderlecht voetballen. Ik kende hier prachtige jaren. Ik hoop echt dat ik op een dag kan terugkeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.