Nieuws met tag "Interviews"


 21-03-2018 

"Mislukte mercato zorgde voor twijfel bij spelers"

Niet alleen coach Hein Vanhaezebrouck en de supporters zagen met lede ogen aan hoe Anderlecht in januari amper iets kon klaarspelen op de transfermarkt, ook binnen de spelersgroep zorgde dit voor twijfel. Dat vertelt Pieter Gerkens vandaag in Sport/Voetbalmagazine. Lees verder »


Da Silva: "Mijn doel? A-kern van Anderlecht"

Da Silva:

Christian Da Silva Katalay vertoeft deze week in Congo. Voor het eerst zal hij aantreden met de Congolese nationale ploeg U19. Voor zijn afreis naar Congo sprak de jonge verdediger met Leopard Leader Foot en ook Anderlecht kwam te sprake. Lees verder » 20-03-2018 

Lukebakio: "Anderlecht zit in mijn hart"

Lukebakio:

Dodi Lukebakio Ngandoli vertoeft momenteel in Beglië met de U21 van de Rode Duivels. Lukebakio ruilde tijdens de wintermercato Charleroi in voor Watford, al komt hij daar momenteel ook niet veel aan spelen toe. Hij blijft het spijtig vinden dat hij zich nooit kunnen doorzetten heeft bij de A-ploeg van RSC Anderlecht.  Lees verder »
Dendoncker: "Focus mij nu op play-offs"

Dendoncker:

Leander Dendoncker gaf deze middag samen met bondscoach Roberto Martinez een persconferentie. Zijn focus ligt nu volledig bij de Rode Duivels en de aankomende play-offs, want ook Dendoncker geloofd nog in de titelkansen van paars-wit. Hij kan de Duivels ook helpen in de verdediging, maar zijn voorkeur gaat toch uit naar het middenveld. Lees verder » 16-03-2018 


 15-03-2018 

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Terwijl de Anderlecht-spelers Play-Off 1 voorbereiden in de Ardennen, geniet Davy Roef van een weekje verlof. Anderlecht-online maakte hiervan gebruik om de doelman op te bellen. In een openhartig gesprek vertelt Roef over zijn prestaties dit seizoen, de opties voor volgend seizoen en de moeilijke periode van vorig seizoen. Lees verder »


Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Pieter, voor jullie beter bekend als 'Garrincha'. De artikels die hij voor anderlecht-online schreef zijn ondertussen ontelbaar. Bedankt voor je tomeloze inzet Pieter en vooral, een heel gelukkige verjaardag ! Lees verder » 14-03-2018 


 13-03-2018 

"Blij dat we het Chinees bod geweigerd hebben"

Lukasz Teodorczyk heeft de weg naar doel opnieuw gevonden. De Pool kan zo een belangrijk wapen worden in de play-offs. En dan zijn er nog Kara Mbodji, Henry Onyekuru en Andy Najar, waarvan Anderlecht hoopt om toch één iemand te recupereren.  Lees verder »"Hoop dat Deschacht waardig afscheid krijgt"

Terwijl de A-kern op teambuilding is naar Jupille, speelde Olivier Deschacht mee met de B-kern. Zelfs Roger Vanden Stock beschuldigde Deschacht vorig weekend de mol te zijn in de kleedkamer. Herman Van Holsbeeck hoopt dat de verdediger alsnog een waardig afscheid krijgt, als hij stopt natuurlijk. Lees verder » 12-03-2018 

"Deschacht is De Mol: hij lekt als een zeef"

"Olivier Deschacht heeft ons vaak geweldig geambeteerd. Hij was De Mol in de kleedkamer. Hij lekte als een zeef." Neen, dit zijn niet de woorden van een supporter die het absoluut niet op Deschacht begrepen heeft. Het zijn uitspraken van uittredend voorzitter Roger Vanden Stock. Lees verder »


"90 minuten uitgesloten is voldoende"

Leander Dendoncker pakte na drie minuten een rode kaart. Hein Vanhaezebrouck is van mening dat daar geen extra schorsing moet bij komen. "Ik begrijp wel dat de ref fluit, al was het een lichte rode kaart." Lees verder »


"Zijn er blijven voor gaan, zelfs met negen"

Hein Vanhaezebrouck was tevreden met wat zijn ploeg getoond heeft tegen Antwerp. "Ze hebben gevochten voor elke morzel grond". De coach ziet vooruitgang, zoweel offensief als defensief. Én het belangrijkste, zijn spitsen scoren.  Lees verder » 10-03-2018  09-03-2018 

"In principe is iedereen fit"

Adrien Trebel had de voobije week weer koorts en ook Lukasz Teodorczyk en Ivan Obradovic bleven binnen tijdens de trainingen. Maar volgens Hein Vanhaezebrouck zijn alle kleine ongemakken achter de rug en geraakt iedereen fit voor zondag. Lees verder »


"Hoop dat mijn opvolger een gemakkelijkere start kent"

Eerst het personeel, daarna de pers en komende zondag de supporters. Roger Vanden Stock neemt zo afscheid van iedereen die met RSC Anderlecht verbonden is en heeft ook enkele woordjes voor zijn opvolger, Marc Coucke: "Ik hoop dat hij een gemakkelijkere start heeft dan ik indertijd." Lees verder »


Niet naar Spanje maar naar Durbuy

Niet naar Spanje maar naar Durbuy

Maandag vertrok RSC Anderlecht normaal op korte stage naar La Manga, die plannen zijn nu gewijzigd. De stage gaat nog door, maar niet meer in Spanje. Paars-wit blijft in België en trekt naar Durbuy: "Wegen organisatorische reden", volgens Hein Vanhaezebrouck. Lees verder »