Nieuws met tag "Interviews"


 19-04-2021 

Coucke: "Jullie kunnen altijd op mij rekenen"

Coucke:

Sinds Marc Coucke de macht overdroeg op RSC Anderlecht bleef het opvallend stil rond de ex-voorzitter. Sinds de overwinning tegen Club Brugge is hij wat actiever. Hij laat in ieder geval weten dat iedereen op hem kan blijven rekenen.  Lees verder »


Ait El Hadj: "Het is nog niet gedaan"

Ait El Hadj:

RSC Anderlecht sluit het reguliere seizoen op de derde plaats. Anouar Ait El Hadj zijn prestaties waren wat minder maar niet onrustwekkend. Het was duidelijk dat er toch wat nervositeit in de ploeg was gekropen. Maar de winst is alles wat telt nu.  Lees verder »


"Geprobeerd voor drie dagen vakantie"

Vincent Kompany geeft zijn troepen twee dagen vakantie, vanaf woensdag worden ze opnieuw op de club verwacht om zich voor te bereiden op de Champions Play Offs. Albert Sambi Lokonga probeerde er drie dagen van te maken maar kreeg een njet van de coach.  Lees verder »


Verbeke: "Moeten nu voluit gaan"

Verbeke:

Sportief manager Peter Verbeke heeft op zijn kantoor een kader hangen met daarin een krantenartikel met als titel 'Play-off 1 is nu al weg'. Hij deelde het gisteren op zijn Instagram-account, een statement na de 12 op 12. En nu voluit voor de tweede plek.  Lees verder » 18-04-2021 

"Blij dat ik toch nog voor de drie punten zorg"

Op het half uur miste Yari Verschaeren een reuzekans voor RSC Anderlecht. Hij controleerde de bal goed op de counter en stond zo goed als alleen voor doel. Hij besloot op de paal. Dat hij in de tweede helft dan toch nog voor de winst zorgt doet hem enorm deugd. Lees verder »
 17-04-2021 


"Marokko of België? Mijn focus ligt nu bij Anderlecht"

De droom van Anouar Ait El Hadj doorliep verschillende jeugdreeksen bij de nationale ploeg. Een selectie voor de Rode Duivels kwam er vooralsnog niet. Marokko ligt op de loer en trok al een paar keer aan de mouw van Ait El Hadj. Maar die zijn prioriteit ligt nu eerst en vooral bij RSC Anderlecht.  Lees verder »


"De groep is ervan bewust dat zondag cruciaal is"

Yari Verschaeren debuteerde in 2018 op het veld van STVV, RSC Anderlecht verloor toen met 4-2 maar Stayen blijft dus speciaal voor Verschaeren. Een contractverlenging is er vooralsnog niet, al benadurkt Verschaeren dat die wel zal in orde komen. Maar eerst, zondag winnen.  Lees verder » 16-04-2021 

Kompany: "Soms is aanval de beste verdediging"

Kompany:

Vincent Kompany gaat alvast niet voor een geljikspel zondag tegen STVV, maar voor de volle drie punten. Spelen op kunstgras zal natuurlijk een verschil zijn voor sommige spelers maar het mag geen excuus zijn om de winst niet mee naar huis te nemen.  Lees verder »


Wachel: "We onderschatten niemand"

Wachel:

De dames van RSC Anderlecht starten morgen aan hun Play-offs op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Ze starten met vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Standard. Coach Patrick Wachel zal alvast niet de fout maken om de tegenstanders te onderschatten. Lees verder »


Vanderhaeghe: "Ooit graag trainer van Anderlecht"

Vanderhaeghe:

Cercle Brugge is zondag de tegenstander van KV Oostende. Hij kan dus zijn ex-ploeg meer dan een duwtje in de rug geven door te gaan winnen aan de Kust. Maar de prioriteit van Yves Vanderhaeghe ligt vooral bij Cercle Brugge en misschien ooit bij RSC Anderlecht. Lees verder »


"Wellenreuther moet er zondag staan"

Timon Wellenreuther laat bijna elke wedstrijd de supporters wel eens bibberen met verkeerde keuzes. Tegen STVV kan de doelman zich geen misstappen veroorloven volgens ex-keeper Filip De Wilde. Het is tijd om belangrijk te zijn.  Lees verder » 15-04-2021 

Marokko ziet wel iets in Ait El Hadj

Marokko ziet wel iets in Ait El Hadj

Anouar Ait El Hadj heeft de dubbele nationaliteit en kan dus in principe ook voor de nationale ploeg van Marokko uitkomen. En dat weten ze daar maar al te goed en hebben hem al verscheidene keren het hof gemaakt. Ait El Hadj houdt voorlopig de boot af.  Lees verder » 14-04-2021 


 13-04-2021 

Kilometervreter Anouar Ait El Hadj

Kilometervreter Anouar Ait El Hadj

Clinton Mata had eigenlijk geen verhaal tegen Anouar Ati El Hadj vorige zondag. En El Hadj legde opnieuw de nodige afstanden af; Elke wedstrijd loopt hij ongeveer 13,5 kilometer en schuwt hij het verdedigende werk niet. Lees verder » 12-04-2021 

Kompany: "CL? Ik ga ze niet laten zweven"

Kompany:

Als er één constante geweest is de voorbije weken, is het de nuchterheid van Vincent Kompany en dat was ook gisteren zo. Links en rechts klinkt het dat RSC Anderlecht mag gaan voor de tweede plaats en Champions League-voetbal, maar daar wil de coach het zeker nog niet over hebben.  Lees verder »


Miazga: "We mogen hoog mikken"

Miazga:

Matt Miazga was weer meer dan een betrouwbare pion in de verdediging. De Amerikaan was ook superoptimistisch na afloop van de wedstrijd want deze ploeg is tot veel in staat volgens hem. Of dat een garantie is dat hij blijft, daarvoor is het nog te vroeg.  Lees verder »