Nieuws met tag "Interviews"


 23-01-2017 

"Stanciu kan revelatie van tweede ronde worden"

Bal veroveren, driekwart van het veld oversteken, man uitkappen en heerlijk in de winkelhaak knallen: Nicolae Stanciu scoorde tegen STVV een fenomenaal doelpunt. "Dit was buitengewoon, een typische Stanciu-actie", looft coach René Weiler. Lees verder » 22-01-2017 

 20-01-2017 

Kiese Thelin: "Ik kijk uit naar de wedstrijd van zondag"

Kiese Thelin:

Zondag herneemt voor paars-wit de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Nieuwe aanwinst Isaak Kiese Thelin mocht deze namiddag de persconferentie inleiden naar aanleiding van deze wedstrijd. De Zweed voelt zich al goed thuis op Neerpede, mede dankzij de winterstage.  Lees verder »Harbaoui: "Revanchegevoelens"

Harbaoui:

In een uitwedstrijd bij AA Gent maakt Hamdi Harboui straks zijn debuut voor Charleroi. Gisteren sprak de door Anderlecht verhuurde spits met de pers, maar telkens wanneer Anderleht ter sprake kwam, loste hij amper iets. Lees verder »
 18-01-2017 

Trebel: "Duel met Standard doet mij niets"

Trebel:

Binnen een tweetal weken is het zover, de Clasico in het Constant Vanden Stock Stadion. Het beloofd een geladen zondagavond te zijn op 28 januari. Adrien Trebel wil er niet teveel heisa rond maken. "Ik wist dat er commotie ging zijn, maar dit is mijn sportieve keuze", aldus de middenvelder. Lees verder »


Weiler heeft duidelijk profiel voor ogen

Weiler heeft duidelijk profiel voor ogen

Herman Van Holsbeeck nam van de gelegenheid ook gebruik om een lans te breken voor René Weiler: "Hij heeft al veel kritiek te verwerken gekregen, maar hij heeft er wel alles aan gedaan om na de opkuis van vorige zomer, een hechte groep te smeden." De coach had voor zijn wintertransfers dan ook een duidelijk profiel voor ogen: een speler die wil sterven op het veld en zijn truitje nat maken. Lees verder »


"Nog aan het onderhandelen met twee doelmannen"

Na de officiële voorstelling van Adrien Trebel was er ook even de kans om aan Herman Van Holsbeeck te vragen hoe het met de rest van de wintermercato zit. René Weiler is tevreden met zijn huidige kern, maar dat wil niet zeggen dat er misschien niets meer bijkomt: "Ik ben nog met twee doelmannen bezig", aldus de general manager. Lees verder »


"Ik verwacht geen problemen met de supporters"

Adrien Trebel naar RSC Anderlecht, opnieuw een ex-kapitien van Standard die naar paars-wit verhuisd dus. Is manager Herman Van Holsbeeck niet bang dat de hele heisa, zoals die rond Steven Defour, helemaal opnieuw gaat beginnen. "Hoegenaamd niet, dit is een heel ander geval dan Defour", aldus de general manager. Lees verder »


"Volgden Trebel als sinds september"

Anderlecht zorgde zondagnamiddag voor een verrassing van formaat door de komst van Adrien Trebel aan te kondigen. Manager Herman Van Holsbeeck zegt op de officiële persvoorstelling van de middenvelder dat paars-wit als sinds september interesse toonde in Trebel.  Lees verder »


 16-01-2017 

Cynische De Witte na gemiste transfer

Cynische De Witte na gemiste transfer

Gisteren heerste vooral ontgoocheling bij AA Gent op de gemiste transfer van Adrien Trebel. Vandaag reageerde Gent-voorzitter Ivan De Witte cynischer op de hele affaire: "Laat ons van Trebel nu ook geen wereldspeler maken", en "Anderlecht speelde het sluw", liet De Witte zich ontvallen. Lees verder »


Trebel: "Alles doen om de club te helpen"

Trebel:

Adrien Trebel legde vandaag zijn medische testen af in het OLV-Ziekenhuis te Asse. Daarmee zijn de laatste formaliteiten afgehandeld en kan hij zich volledig focussen op wedstrijden spelen met Anderlecht. De middenvelder richt zich ook tot de supporters tegenover de camera van RSCAtv.  Lees verder »


Vandenbempt en Degryse zijn het eens: Trebel is toptransfer

Vandenbempt en Degryse zijn het eens: Trebel is toptransfer

Zowel Peter Vandenbempt als Marc Degryse zijn het erover eens: Anderlecht heeft een prima zaak gedaan met de transfer van Adrien Trebel. Het is dé versterking waar René Weiler achter vroeg, hij kent de competitie en is een aanjager, Anderlecht heeft dan ook een topzaak gedaan volgens beide heren. Lees verder »


Trebel: "Keuze was snel gemaakt"

Trebel:

Alles was in kannen en kruiken voor de overgang naar AA Gent. Adrien Trebel had er zelfs al een deel van zijn medische tests afgelegd. Tot Anderlecht belde. "En als Anderlecht belt, dan zeg je niet nee", legt Trebel zijn keuze uit.  Lees verder »


 15-01-2017 

Trebel: "Fier en gelukkig"

Trebel:

Adrien Trebel is de nieuwste aanwinst van RSC Anderlecht. Op twitter reageerde de middenvelder kort op zijn transfer. Hij bedankte ook AA Gent voor de interesse. "Een bladzijde wordt omgedraaid, fier en gelukkig", liet Trebel weten op zijn officiële twitter-account.  Lees verder » 14-01-2017 

"Mile Svilar is de indrukwekkendste"

Youri Tielemans was niet meer de jongste op stage, een bewijs dat de toekomst verzekerd is bij paars-wit. Als Tielemans er dan toch één talent moet uithalen kiest hij voor Mile Svilar: "Wat een uitstraling", laat Tielemans weten over de jonge doelman.  Lees verder »


 13-01-2017