Nieuws met tag "Interviews"


 24-05-2019 

Arnesen meteen onder de indruk van Kompany

Arnesen meteen onder de indruk van Kompany

Voor Vincent Kompany de beslissing nam om terug naar RSC Anderlecht te komen, had hij nog een zes uur durend gesprek met Frank Arnesen. De Deen was na afloop onder de indruk van de Rode Duivel: "Hij kan je haarfijn uitleggen wat zijn filosofie is en de manier waarop hij die zal aanpakken." Lees verder » 22-05-2019 

"Vlap staat op de lijst"

RSC Anderlecht kijkt niet alleen naar vertrekkers, het wil er ook enkele gerichte versterkingen bij. Michael Vlap staat al een tijdje op de radar van paars-wit. Dat geeft nu ook Michael Verschueren: "Hij staat op onze lijst ja".  Lees verder »


Verschaeren is niet te koop

Verschaeren is niet te koop

Dat er flink wat spelers moeten vertrekken bij RSC Anderlecht is geen geheim. Eéntje mag er al zeker niet vertrekken en dat is Yari Verschaeren. "Voor zelfs geen twintig miljoen", zegt Michael Verschueren.  Lees verder »


"Stil in dossier Mbokani"

Even was er sprake van dat Dieumerci Mbokani terug zou keren naar RSC Anderlecht. Michaël Verschueren zegt nu echter dat er geen beweging is in een eventuele transfer: "Het is stil in dat dossier". Lees verder » 21-05-2019 


 20-05-2019 

Verschueren sprak al met elke speler

Verschueren sprak al met elke speler

Vandaag raakte al bekend dat RSC Anderlecht afscheid neemt van Ivan Obradovic en Boy de Jong. Meerdere spelers zullen hen nog volgen. Michael Verschueren zei vandaag in het VTM-Nieuws dat hij een individueel gesprek heeft gehad met elke speler.  Lees verder »


Lawrence: "Bedankt aan alle Anderlecht-supporters"

Lawrence:

James Lawrence kwam in de zomer van 2018 over van Trencin. De verdediger versierde zijn eerste selectie voor Wales bij RSC Anderlecht. In totaal speelde hij 1824 minuten dit seizoen. Hij kijkt al uit naar volgend seizoen en hoopt vooral dat dat een beter zal zijn dan het voorbije. 
  Lees verder »


Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Net als Ivan Obradovic krijgt ook Boy de Jong geen nieuw contract bij Anderlecht. Dat laat de Nederlandse doelman weten aan onze redactie. "Ik ben blij dat ik bij Anderlecht mocht spelen. Het was een positieve ervaring", zo zegt hij. Lees verder »


Bolasie niet afkerig tegen verlengd verblijf

Bolasie niet afkerig tegen verlengd verblijf

De huurperiode van Yannick Bolasie zit erop. Hij nam gisteren afscheid van RSC Anderlecht met de aansluitingstreffer. Alleen was die niet voldoende voor de winst. Bolasie zegt in ieder geval direct niet neen tegen een verlengd verblijf: "Ik ga met Kompany praten". Lees verder » 19-05-2019 

Kums: "Bestuur vertelde ons nog niets over Kompany"

Kums:

Met een catchy video kondigde Anderlecht vanmiddag de terugkeer aan van Vincent Kompany als speler-trainer. De spelersgroep moest het nieuws op dezelfde manier vernemen als de buitenwereld. "We hoorden het via de pers. Van het bestuur heeft nog niemand iets gezegd. Misschien morgen", vertelt aanvoerder Sven Kums. Lees verder »


Coucke: "Dit heeft alles om te slagen"

Coucke:

Met de terugkeer van Vincent Kompany als speler-trainer realiseert Marc Coucke een enorme stunt. "Het moment dat Vincent zei 'ja, ik doe het', zal ik nooit vergeten", zo opent Coucke het aankondigingsfilmpje.  Lees verder » 17-05-2019 

"Onrechtvaardig als we zesde eindigen"

Karim Belhocine leeft naar de wedstrijd van zondag toe als naar een finale. Op basis van de resultaten van de laatste wedstrijden zou de T1 ad interim het onrechtvaardig vinden mocht RSC Anderlecht als zesde eindigen.  Lees verder »
 15-05-2019 

"Genk zal gemotiveerd zijn, maar wij ook"

Morgen staat de voorlaatste speeldag van Play-Off 1 op het programma. Anderlecht ontvangt Genk, dat na de nederlaag bij Club Brugge moet winnen om op titelkoers te blijven. Ook Anderlecht is volgens Belhocine gebrand op een overwinning. "We willen onze supporters nog iets geven." Lees verder »


Belhocine: "Kara is weer inzetbaar"

Belhocine:

Anderlecht kan morgen opnieuw rekenen op Kara Mbodj. Dat vertelde coach Karim Belhocine vanmiddag op zijn persconferentie. "Kara is beschikbaar morgen, hij traint weer met de groep", zo bevestigt Belhocine.  Lees verder »


Persconferentie naar aanleiding van wedstrijd tegen Genk

Persconferentie naar aanleiding van wedstrijd tegen Genk

Morgenavond ontvangt RSC Anderlecht Genk in het Astridpark. Bij winst van de Limburgers zijn ze kampioen. Sommige supporters roepen op sociale media ook op om Genk te laten winnen. Karim Belhocine ziet het wellicht anders, dat licht hij straks toe in de persconferentie om 14 uur.  Lees verder » 14-05-2019 


 13-05-2019