Nieuws met tag "Interviews"


 27-06-2022 

Murillo: "Valencia? Ik weet van niets"

Murillo: Valencia? Ik weet van niets

Amir Murillo ontkent de berichten als zou hij op weg zijn naar Valencia. Gecontacteerd door door het Panamese medium Team Deportes vertelde hij het volgende: "Ik weet van niets. Dit zijn pure verzinsels door de pers. Ik weet niet waar men het over heeft." Lees verder »


'Inter sprak met management Gomez'

'Inter sprak met management Gomez'

Het Italiaanse TuttoMercatoWeb meldt dat een vertegenwoordiger van het managementsbureau van Sergio Gomez een bezoekje heeft gebracht aan de kantoren van AC en Inter Milaan. Vooral Inter zou gecharmeerd zijn door de linksback, klinkt het. Lees verder »


Corryn: "Nu zou ik het anders gedaan hebben"

Corryn: Nu zou ik het anders gedaan hebben

Vier jaar nadat hij op 19-jarige leeftijd vertrok bij Anderlecht, wil Milan Corryn terugkeren naar België. In een gesprek met Voetbalkrant geeft de middenvelder aan dat hij destijds te ongeduldig is geweest. "Na drie jaar bij de beloften wilde ik meer." Lees verder » 26-06-2022 


 25-06-2022 

'Transfer Esposito rond en bevestigd'

'Transfer Esposito rond en bevestigd'

We mogen ons opmaken voor de komst van Sebastiano Esposito naar Anderlecht. De gezaghebbende Italiaanse journalist Nicolo Schira schrijft vanavond op Twitter dat de transfer "rond en bevestigd" is. Volgens hem gaat het om een huur met aankoopoptie. Lees verder »


Kompany: "Geen spelers van Anderlecht halen"

Kompany: Geen spelers van Anderlecht halen

"Fantastisch", met dat adjectief omschrijft Vincen Kompany zijn periode bij Anderlecht. Tijdens zijn eerste persconferentie als Burnley-coach kwam hij uiteraard ook terug op zijn avontuur bij paars-wit. "Ik hoefde niet te vertrekken. Dat is in onderling overleg beslist." Lees verder » 23-06-2022 

Mazzu: "Ik wil elke wedstrijd winnen”

Mazzu: Ik wil elke wedstrijd winnen”

Felice Mazzu sprak vandaag voor het eerst als coach van Anderlecht met de pers. Hij vertelde hoe vereerd hij zich voelt om hier te mogen werken, maar ging ook in op sportieve vragen. "3-5-2 zoals bij Union? Ik pas mijn systeem aan in functie van de spelers die ik ter beschikking heb.” Lees verder »


Mazzu: "Trebel zal een kans krijgen"

Mazzu: Trebel zal een kans krijgen

Een nieuwe coach, een nieuwe kans. Adrien Trebel mag de komende weken bewijzen dat hij Anderlecht komend seizoen nog diensten kan bewijzen. "Adrien is een speler van Anderlecht. Net als iedereen zal hij tijdens de voorbereiding zijn kans krijgen", vertelde Felice Mazzu vanmiddag op zijn persconferentie. Lees verder » 22-06-2022 

Mazzu: "Voortbouwen op het project van Kompany"

Mazzu: Voortbouwen op het project van Kompany

Felice Mazzu sprak vandaag voor het eerst sinds zijn aanstelling als Anderlecht-coach. Om hem te horen, moet je betalen (hopelijk wordt dit geen nieuwe trent), maar gelukkig plaatste de club ook enkele stukken uit het gesprek uitgeschreven en gratis online. Lees verder » 21-06-2022 

Weijs: "1B zal heel moeilijk worden"

Weijs: 1B zal heel moeilijk worden

Wat mogen we komend seizoen verwachten van de U23 die aan de slag gaan in 1B? Willem Weijs, vorig seizoen T2 bij Anderlecht van vanuit Nederland bekend met jongerenteams in de tweede afdeling, waarschuwt dat het een grote aanpassing zal worden. "Het is heel anders dan jeugdvoetbal." Lees verder » 16-06-2022 

Dauda: "Ik wil Anderlecht verlaten"

Dauda: Ik wil Anderlecht verlaten

Als het van Mohammed Dauda afhangt, trekt hij deze zomer de deur van Anderlecht definitief achter zich toe. "Ik wil Anderlecht verlaten voor een club die een mooi project voor me heeft en genoeg speeltijd te bieden heeft", vertelt hij tegenover het Ghanese TV3. Lees verder »
 15-06-2022 


 10-06-2022 

"We zijn niet boos op Mazzu of Anderlecht"

We zijn niet boos op Mazzu of Anderlecht

Union stelde gisteren hun nieuwe coach, Karel Geraerts, voor. Tijdens de persconferentie kwamen er onvermijdelijk vragen over Felice Mazzu en zijn overstap naar RSC Anderlecht. Voorzitter Alex Muzio was duidelijk: "We zijn niet boos op Mazzu of Anderlecht". Lees verder » 09-06-2022 

"Jullie hebben de echte Olsson nog niet gezien"

Jullie hebben de echte Olsson nog niet gezien

Hij is misschien wel de ontgoocheling van de voorbije transferzomer: Kristoffer Olsson kon bij Anderlecht nog geen potten breken. Dat beseft de Zweed zelf ook. "Ik kan mijn goeie wedstrijden op één hand tellen", geeft hij toe in Het Nieuwsblad. Volgend seizoen wil hij beter doen. Lees verder »


 31-05-2022 

Union beschuldigt Mazzu en Anderlecht: "Wet van '78"

Union beschuldigt Mazzu en Anderlecht: Wet van '78

Hoewel Anderlecht vanavond de komst van Felice Mazzu aankondigde, is er blijkbaar nog geen akkoord met Union over een vergoeding. De stadsgenoot beschuldigt Mazzu en Anderlecht er nu van de beruchte wet van '78 gebruikt te hebben. Paars-wit ontkent: "Mazzu gaf gewoon zijn opzeg zoals elke gewone werknemer." Lees verder »


 28-05-2022 

Munienge: "Ik verlaat de plek, maar niet Anderlecht"

Munienge: Ik verlaat de plek, maar niet Anderlecht

In een bericht op Instagram neemt Rodyse Munienge vanavond afscheid van Anderlecht. De vriend van Vincent Kompany kreeg eerder al te horen dat hij moest vertrekken. Volgens berichten omdat het bestuur zijn bijdrage te beperkt vond. In zijn afscheidswoorden vertelt Munienge hoe hard hij wel niet werkte voor de club. Lees verder »


 27-05-2022 

'Bayern wil 15 miljoen euro ophoesten voor Duranville'

'Bayern wil 15 miljoen euro ophoesten voor Duranville'

Hij speelde nog maar tien minuten in de hoofdmacht van Anderlecht, maar zijn naam is al gemaakt. Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri heeft Bayern München een bod van maar liefst 15 miljoen euro neergelgd bi Anderlecht om Julian Duranville naar Duitsland te halen. Lees verder »'Nielsen dicht bij Anderlecht'

'Nielsen dicht bij Anderlecht'

Volgens de Spaanse journalist Juanma Bellon, die het Belgisch voetbal onder meer volgt, staat Casper Nielsen van Union dicht bij een transfer naar Anderlecht. Bellon meldt verder dat Anderlecht een mooi aanbod heeft gedaan aan Felice Mazzu, maar dat die nu enige bedenktijd vraagt. Lees verder »


 26-05-2022 

 23-05-2022 

"Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken"

Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken

Begin deze maand vierde hij zijn 16e verjaardag, gisteren debuteerde hij in het eerste elftal van Anderlecht met heel veel flair. De eerste minuten van Julian Duranville op het hoogste niveau gingen niet onopgemerkt voorbij. Jeugdcoördinator Jean Kindermans keek bewonderend toe. "Hij heeft onmiddellijk zijn visitekaartje afgegeven." Lees verder »


Cullen: "Contractverlenging niet uitgesloten"

Cullen: Contractverlenging niet uitgesloten

Speelt Josh Cullen volgend seizoen nog bij Anderlecht? Na de wedstrijd tegen Club Brugge liet de Ier verstaan dat hij de voorbereiding zeker bij Anderlecht zal starten. "En zelfs een contractverlenging is niet uitgesloten", zo klonk het. Lees verder »


Kouamé: "Liefst zou ik blijven"

Kouamé: Liefst zou ik blijven

Christian Kouamé speelde tegen Club Brugge zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht. Nochtans zou de Ivoriaanse spits erg graag blijven. "Waar mijn toekomst ligt, weet ik niet. Maar als ik zelf mag kiezen, blijf ik het liefst bij Anderlecht." Lees verder »