Nieuws met tag "Interviews"


 19-01-2019  18-01-2019 

"Er zit kwaliteit in deze ploeg"

Frank Arnesen liet al uitschijnen dat er niet te veel versterkingen niet meer moeten verwacht worden. Hoe ziet coach Fred Rutten dat ? Heeft hij voldoende kwaliteit om de competitie te hervatten of heeft hij er nog graag een extra aanvaller bij ? Lees verder »


Rutten: "Spelers en staf leren kennen"

Rutten:

De eerste twee weken van Fred Rutten bij RSC Anderlecht zitten erop. De afgelopen weken nam hij vooral de tijd om zijn spelers en staf te leren kennen. En hoe hij die spelers kan uitpspelen op het veld.  Lees verder »Zulj traint morgen eerste keer mee

Zulj traint morgen eerste keer mee

Peter Zulj zette woensdag zijn handtekening onder een contract en vertrok diezelfde avond nog terug naar Oostenrijk. Gisteren werd hij daar nog gehuldigd, vanavond komt hij terug aan in België.Morgen traint hij voor een eerste keer mee met de groep. Het is dus afwachten of hij zondag al kan meespelen.  Lees verder »"Het enige wat nu telt zijn resultaten"

Het is voor de ploeg heel belangrijk dat ze met een positief gevoel naar AA Gent trekken, zegt Fred Rutten. Of het resultaat belangrijk is voor het verloop van de reguliere competitie wil de Nederlander niet gezegd hebben.  Lees verder »
Trebel: "Ik keer Bayat niet de rug toe"

Trebel:

Toen Mogi Bayat enkele weken in de cel zat in de zaak 'Propere handen', maakte Adrien Trebel het handboeiengebaar op het veld om de makelaar te steunen. Ook nu blijft de Fransman zijn makelaar steunen: "Ik keer Bayat de rug niet toe". Lees verder »


Zulj: "Ik zie wat anderen niet zien"

Zulj:

Peter Zulj nam gisteren afscheid van Sturm Graz, vandaag sluit hij aan bij Anderlecht. De wedstrijd tegen Gent komt nog te vroeg, zo zegt hij aan Het Laatste Nieuws. In deze krant stelt hij ook zichzelf kort voor. Lees verder »

 17-01-2019 

"Vranjes heeft zijn kwaliteiten als voetballer"

En dan is er nog altijd Ognjen Vranjes. Volgens Michaël Verschueren nog altijd "ziek" in bed. Daardoor is er ook nog geen echt gesprek geweest met de Bosniër. Al zal dat waarschijnlijk niet veel veranderen aan de situatie: Vranjes mag vertrekken.  Lees verder »


Zulj zat bijna in Italië

Zulj zat bijna in Italië

Peter Zulj stond al sinds een aantal maanden op de radar bij RSC Anderlecht. Toch liep het nog bijna mis. Michaël Verschueren onderschepte de Oostenrijker toen hij op weg was naar Italië voor zijn medische testen.  Lees verder »Coucke over Devroe: "Jammer, maar noodzakelijk"

Coucke over Devroe:

Woensdagavond werd duidelijk dat de rol van Luc Devroe bij Anderlecht helemaal uitgespeeld was. Op het Gala van de Gouden Schoen reageerde Marc Coucke: "Luc heeft zijn uiterste best gedaan, maar jammer genoeg volgden de resultaten niet." Lees verder » 16-01-2019 

LDH: 'Zulj tekent vandaag'

LDH: 'Zulj tekent vandaag'

De transfer van Peter Zulj bevindt zich in een finale fase. Dat vernam La Dernière Heure in de entourage van de speler. De Franstalige krant weet dat Zulj momenteel in België is en vandaag zijn medische testen aflegt. Lees verder »


"Zulj kan alles, hij is een topper"

Geen Peter Zulj op training bij Sturm Graz gisteren. De middenvelder was in het buitenland om een geïnteresseerde club te bezoeken, zo klonk het. Het zou om Anderlecht gaan. De gesprekken lopen nog, maar een ontknoping wordt snel verwacht. Intussen is oud-Waregem-speler Richard Niederbacher vol lof over Zulj. Lees verder » 15-01-2019 

'Anderlecht praat met Oostenrijker Zulj'

'Anderlecht praat met Oostenrijker Zulj'

Volgens berichten uit Oostenrijk is Anderlecht in gesprek met Peter Zulj. De 25-jarige Zulj is een nummer tien die het afgelopen jaar volledig ontbolsterde. Hij schopte het tot Oostenrijks international en geniet ook interesse uit Italië. Lees verder » 14-01-2019 

Kara: "Ik droom niet meer van Engeland"

Kara:

Kara Mbodj is terug en of we het geweten hebben. Niet alleen in de communicatie van de club is hij alom tegenwoordig, ook intern laat hij zich meteen gelden. "Ik ben een leider. Ik zal de jonge spelers leren omgaan met de verwachtingen die bij Anderlecht horen." Lees verder »


Teodorczyk: "Niemand zei me dat ik weg moest"

Teodorczyk:

In de Poolse pers komt Lukasz Teodorczyk nog eens terug op zijn vertrek bij Anderlecht van afgelopen zomer. De spits is niet blij met hoe de zaken toen gelopen zijn. "Spelers met een hoog loon moesten vertrekken. Maar niemand kwam me iets zeggen." Lees verder »