Voorbeschouwing: Rostov - Anderlecht

DINSDAG, 26 JULI 2016, 13:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond begint Anderlecht aan zijn nieuw Europees avontuur. In het verre Rostov ontmoet het een onbekende tegenstander. Ook Anderlecht zit met de nodige vraagtekens. Is de ploeg al sterk genoeg om Europees te presteren?

De nieuwe coach René Weiler laat zijn manschappen strak in de pas lopen. Dat mocht Stefano Okaka dit weekend nog ervaren. De Italiaan is niet fit genoeg, zo oordeelt de coach, en mocht thuisblijven. Idrissa Sylla of Nathan Kabasele zullen het gewicht van de aanval dragen. Nieuwkomer Alexandru Chipciu start wellicht op de bank.

Het is ook uitkijken hoe Weiler zijn middenveld zal posteren. Steven Defour is een zekerheid, maar wie staat er naast hem? Verdringt Idrissa Doumbia Leander Dendoncker uit de basiself? Staat Youri Tielemans op de tien of posteert Weiler Sofiane Hanni op zijn beste positie?

Tegenstander Rostov leefde met zorgen naar deze wedstrijd toe. Aanvankelijk leek het dat hun coach zou vertrekken, maar volgens de laatste berichten zit hij straks toch op de bank. Door een transferverbod kon de nummer twee van Rusland geen nieuwe spelers aantrekken, maar daartegenover staat dat er ook amper iemand vertrok. We mogen ons dus aan een goed op elkaar afgestemd blok verwachten dat weinig zal weggeven.

Aftrap: 20u30
Stadion: Stadion Olimp 2
Scheidsrechter: Luca Banti

: : : FK ROSTOV : : :

Mogelijke opstelling: Dzhanaev, Kalachev, Bastos, Sesar Navas, Novoseltsev, Kudrayashov, Erohin, Gatskan, Poloz, Noboa, Azmoun
Invallers: Medvedev, Terentjev, Khristis, Lazutkin, Kireev, Doumbia, Bayramyan, Bukharov,

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Roef, Appiah, De Maio, Nuytinck, N'Sakala, Dendoncker, Defour, Tielemans, Hanni, Sylla, Acheampong
Invallers: Boeckx, Sowah, Heylen, Doumbia, Trézéguet, Chipciu, Kabasele, Vancamp

Geblesseerd: Alvarez, Badji, Deschacht, Najar, Praet
Geschorst: Kara (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.