Gent-voorzitter hoopt dat Anderlecht prijs Praet niet laat zakken

DONDERDAG, 28 JULI 2016, 08:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zolang Anderlecht vasthoudt aan de vraagprijs van tien miljoen euro, lijkt van een transfer van Dennis Praet niets in huis te komen. In Het Laatste Nieuws vertelt Gent-manager Michel Louwagie dat hij hoopt dat Anderlecht niet toegeeft.

"Ik hoop dat Herman Van Holsbeeck niets afdoet van de vraagprijs van tien miljoen euro voor Praet. Hij is tenslotte een ex-Gouden Schoen", vertelt Louwagie.

De manager van Gent vindt dat de Belgische clubs hun topspelers voor te weinig geld naar het buitenland laten gaan. Hij vindt het goed dat Club Brugge niet overstag ging bij een bod van acht miljoen euro voor Stefano Denswil en dat Oostende meer dan vijf miljoen euro had mogen vragen voor Jordan Lukaku. "Met z'n allen moeten we ervoor vechten dat de topslubs in België serieuze transfersommen vragen voor hun beste spelers."

Louwagie vergelijkt met Nederland. Daar vertrok Vincent Janssen na één goed jaar bij AZ voor 22 miljoen euro naar Tottenham. Hij haalt ook 30 miljoen euro aan die Manchester United betaalde voor Memphis Depay. En dan vergeet hij nog Arek Milik. Die zou volgens de laatste berichten voor 35 miljoen euro van Ajax naar Napoli verhuizen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.