Fitte Praet niet zeker van plaats in A-kern

ZATERDAG, 30 JULI 2016, 12:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Manager Herman Van Holsbeeck verwacht dat Dennis Praet volgende week weer kan aansluiten bij de groep na zijn liesblessure, maar dat is voor René Weiler geen uitgemaakte zaak. "Mijn spelers moeten niet alleen fysiek in orde zijn, ook mentaal."

Voorzitter Roger Vanden Stock plaatste woensdag vraagtekens bij de blessure van Praet. Zijn manager reageerde daarop dat de middenvelder wel degelijk geblesseerd is en geen last heeft van transferitis. "Leuk dat Dennis zijn advocaat blijft praten over een transfer. Volgende keer zal ik mijn vrouw naar de persconferentie sturen. Dennis moet eens leren om zelf na te denken. In zijn plaats zou ik me honderd procent blijven geven."

Enkel onder die voorwaarde lijkt Weiler een fitte Praet bij zijn groep te willen nemen. "Spelers voor de A-kern moeten zowel fysiek als mentaal helemaal in orde zijn. Bij iemand die met een transfer in zijn hoofd zit, is dit misschien minder het geval."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.