Weiler dropt nieuwe namen in elftal

ZATERDAG, 30 JULI 2016, 12:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Ondanks de tevredenheid na de partij in Rostov, mogen we straks tegen Moeskroen een drietal nieuwe namen in de basis verwachten. Onder meer Kara Mbodj mag zich opmaken om te starten.

Na de zware verplaatsing hebben enkele spelers nood aan rust, geeft Weiler aan. Kara Mbodj neemt de plaats in van Bram Nuytinck. Voorin kunnen zowel Alexandruk Chipciu, Idrissa Sylla als Sofiane Hanni naar de bank verhuizen. "Of ik overweeg om een rotatiesysteem toe te passen dit seizoen? Misschien", geeft Weiler aan.

De nieuwe coach weet dat Anderlecht de voorbije twee seizoenen erg zwak presteerde op Le Canonnier. "Alle grote clubs hebben het tegenwoordig moeilijk tegen de zogenaamd kleinere clubs", aldus Weiler gisteren op zijn persconferentie. "Iedereen wil zich tonen tegen de topploegen. In het voetbal moet je alles winnen, maar dat kan gewoon niet. We hebben doelen. We moeten morgen winnen, maar ook op het einde de titel winnen. Je kan niet alles winnen, maar dat belet ons niet het wel te proberen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.