Nostlinger verlaat Anderlecht voor de reserven van Rapid Wenen

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2016, 20:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Nando Nostlinger teste onlangs bij Rapid Wenen en daar is een gunstig gevolg aan gekomen voor de 18-jarige middenvelder. Hij zal zijn voetbalcarrière verder zetten in de Oostenrijkse hoofdstad bij de reserven van Rapid Wenen. 

Papa Nostlinger was docent aan de universiteit van Utrecht, waardoor Nando het levenslicht zag in Nederland op 15 januari 1998. Op heel jonge leeftijd verhuisde het hele gezin naar Antwerpen waar papa Nostlinger ging doceren aan de Antwerpse universiteit. 
  
Nando begon zette zijn eerste voetbalstappen bij Berchem en vervolgens Beerschot alvorens de grote stap te zetten richting Anderlecht. 

In juli 2010 kwam Nando de paars-witte U13 versterken. Of hij nu als aanvaller of als offensieve middenvelder speelt, hij blijft Anderlecht trouwe gedurende 6 jaar, ondanks de vele aanbiedingen van Club Brugge. Nando zit meermaals in de selectie van de nationale U15 tot en met U17. 
In juni behaalde hij nog zijn diploma aan het Sint-Niklaas Instituut waardoor hij zich nu volledig op het voetbal kan concentreren. 

Na Ademoglu naar Schalke 04 en Mangala naar Dortmund, is Nando de derde speler van de generatie '98 die deur van Anderlecht achter zich dicht trekt. 

Wij wensen deze jonge talentvolle speler, die een moeilijk seizoen 2015-2016 achter de rug heeft door vele blessures, heel veel succes toe in zijn verdere carrière.

Succes Nando !!!! 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.