Sampdoria annuleert transfer Djuricic

WOENSDAG, 24 AUGUSTUS 2016, 16:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Rene Weiler wil een vervanger voor Dennis Praet en wie weet zou dit toch Filip Djuricic kunnen zijn. Sampdoria heeft de komst van de Serviër immers afgeblazen.

Anderlecht wilde Djuricic na zijn uitleenbeurt graag houden, maar niet voor de in het uitleencontract vastgelegde transfersom. Onderhandelingen over een lager bedrag leverden niets op en een maand geleden verhuurde Benfica Djuricic dan maar aan Sampdoria. Maar de Italianen hebben de deal nu opgeblazen. Trainer Marco Giampoalo was niet betrokken bij de transfer van Djuricic en gaf aan dat hij op niet veel speeltijd moest rekenen.

Dit is mogelijk goed nieuws voor Anderlecht. Na een aarzelend begin liet Djuricic naar het einde toe mooie dingen zien. In het tussenseizoen was al duidelijk dat Djuricic een ideale vervanger voor Praet zou zijn. Vinden Benfica, Anderlecht en Djuricic elkaar nu wel? In afwachting van een nieuwe club verblijft Djuricic in Belgrado. Als hij op 1 september geen onderdak gevonden heeft, moet hij opnieuw aansluiten bij Benfica.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.