Wie zal er nog vertrekken?

DONDERDAG, 25 AUGUSTUS 2016, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft nog verschillende overbodige spelers rondlopen die voor eind deze maand een nieuwe club moeten vinden. Wie van hen zal hierin slagen en elders onderdak vinden?

De grootste vis die nog een nieuwe vijver zoekt, is Stefano Okaka. Besiktas, Palermo en vooral Sunderland zouden interesse tonen. Broer Carlo verkondigt intussen wel dat Stefano zich opnieuw in de ploeg wil knokken bij Anderlecht. Een poging om de vraagprijs van vier miljoen euro te laten zakken? René Weiler heeft sowieso al een kruis gemaakt over de naam van de Italiaan.

Ibrahima Conté heeft een persoonlijk akkoord met Moeskroen, maar ook STVV en Oostende blijven interesse tonen. Dodi Lukebakio heeft gebroken met de makelaar die voor hem een nieuwe club moest zoeken. De transfer van Samuel Bastien naar Chievo Verona is nog steeds niet helemaal rond.

Verder mogen/moeten ook Nathan Kabasele (twee clubs willen hem huren), Fede Vico (Spanje?) en Oswal Alvarez andere oorden opzoeken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.