Nog 15 uur transfergeweld

WOENSDAG, 31 AUGUSTUS 2016, 08:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS We gaan richting einde transferperiode. Anderlecht heeft nog zo een 15 uur de tijd om enkele dossiers af te werken. En dat zijn er nog enkele. We zetten ze even voor u op een rij.

NIcolas Lombaerts: Het belangrijste van allemaal is toch de transfer van Nicolas Lombaerts. Anderlecht zal alles uit de kast moeten halen om de Rode Duivel vandaag voor middernacht binnen te halen. En dat is geen overbodige luxe want paars-wit heeft nood aan verdedigers. 

Dodi Lukebakio:De jongeling wil weg bij Anderlecht en nam zelfs een andere manager in de arm. Kanshebbers zijn Charleroi maar evengoed kan het buitenland een uitkomst bieden. 

Ibrahima Conté:Die hoopt nog steeds op een verhuis naar Oostende. Daar proberen ze nog Berrier van de hand te doen om zo plaats te maken voor Conté.

Kara Mbodj: Ondertussen heeft de Senegalees zich bij zijn nationale ploeg gevoegd, maar de verdediger blijft hopen op de Premier League.

​​​​​​​Samy Bourard:Hij kan vandaag zijn handtekening zetten onder een huurcontract voor Sint-Truiden. 

​​​​​​​Michaël Heylen:Westerlo doet nog zijn uiterste best om de verdediger te huren, maar de kans is groot dat Heylen moet blijven.

​​​​​​​Mahmoud Hassan Trezeguet:wordt uitgeleend aan Moeskroen, met clausule dat hij in januari kan terug gehaald worden naar het Astridpark.

Nathan Kabasele:mag worden uitgeleend en zoekt een club in België.

Fede Vico:rond de Spanjaard is het oorverdovend stil. Wie wil hem nog?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.