Deschacht: "Niet het Anderlecht dat ik ken"

ZONDAG, 3 MEI 2009, 23:42 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht liet vanavond een uitstekende kans liggen om alleen aan de leiding te komen. "We maakten vandaag te veel fouten", zegt Olivier Deschacht. "Zowel voorin, achterin als op het middenveld."


"Dit was niet het Anderlecht dat ik ken", vervolgt de aanvoerder. "Er was wel veel inzet, maar op technisch gebied hadden we een offday. Misschien was iedereen na het puntenverlies van Standard gisteren al te veel bezig met de titel en niet met de wedstrijd tegen Tubeke."

"We hadden een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar we vergeten het af te maken. Maar we mogen dit puntenverlies niet op de aanvallers steken. Je mag niet vergeten dat hun keeper vandaag een supermatch heeft gespeeld. Jammer dat het net tegen ons moet gebeuren."

Deschacht wil het gelijkspel tegen Tubeke zo snel mogelijk vergeten. "Er staan nog wee wedstrijden op het programma en de wedstrijd van vandaag maakt duidelijk dat iedereen van iedereen kan winnen. Als het op testwedstrijden aankomt, moeten we dan maar bewijzen dat we de beste zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.