Selectie: Anderlecht - Roeselare

VRIJDAG, 8 MEI 2009, 17:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft de spelers bekend gemaakt voor de wedstrijd van morgen tegen Roeselare. Bij de achttien één grote verrassing: Tom De Sutter. De spits raakt mogelijk toch fit. Gillet en Polak zijn geschorst en er dus niet bij.


"Tom onderging donderdag een controle-echo en die was goed. Daarna trainde hij nog individueel", verklaart Jacobs de aanwezigheid van de spits. "Deze voormiddag heeft hij getraind met de groep. We zullen morgen zien hoe hij op die training reageert."

Lucas Biglia kon vandaag de training niet volledig meedoen. Een griepje stuurde de Argentijn vroegtijdig naar binnen. Ook Losada is nog wat grieperig, maar hij maakte de training wel vol. Voor beiden komt de match van morgen niet in het gedrang.

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.