Juhasz: "Een nieuwe misser is ontoelaatbaar"

ZATERDAG, 9 MEI 2009, 11:35 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz miste dit seizoen al drie matchen en toen verloor Anderlecht telkens punten. "Ik heb niet meegespeeld thuis tegen Lokeren, thuis tegen Cercle en vorige week op Tubeke", weet Juhasz.


"Toen hebben we inderdaad telkens punten laten liggen, maar dat ligt niet speciaal aan mij. We hebben ook matchen verloren toen ik in de ploeg stond. Tegen Tubeke heeft het team mij zeker niet speciaal gemist", zegt Juhasz in Het Nieuwsblad.

Juhasz moest tegen Tubeke toekijken vanop de tribune. "Op de tribune kun je niets doen voor de ploeg", aldus de Hongaar. "Je had mij en Nemanja Rnic eens moeten zien rechtspringen toen Wasilewski scoorde. We waren zo opgelucht. Voor Tubeke had niemand verwacht dat we daar punten zouden laten liggen, maar nu moeten we die match vergeten en ons concentreren op Roeselare. We hebben een kans laten liggen, maar Standard is nu niet opeens de grote favoriet voor de titel. In voetbal kan alles snel veranderen."

Juhasz blikte ook vooruit naar de match van vanavond tegen Roeselare. "We moeten voorbereid zijn dat we weer tegen een ploeg spelen die nog moet knokken om het behoud. Als we verliezen tegen Roeselare is alles voorbij. Een nieuwe misser is dus niet toelaatbaar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.