Vlcek: "Terugkeren met titel zou schitterend zijn"

DONDERDAG, 14 MEI 2009, 16:51 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Stanislav Vlcek werd voor de aftrap tegen Roeselare gehuldigd en in de bloemetjes gezet. "Ik was heel erg ontroerd, ik had me daar niet aan verwacht", vertelt de Tsjech die terugkeert naar Slavia Praag.


De spits had altijd een goeie band met het publiek. "Als sinds het begin hebben ze me met open armen ontvangen", zegt Vlcek in La Dernière Heure. "Tijdens de match tegen Bergen was ik erg geraakt toen de trainer me na 33 minuten van het veld haalde en de supporters - in plaats van me uit te fluiten - mijn naam riepen. Ik wil hen daarvoor ook bedanken. Trouwens bedankt aan heel Anderlecht. Als ik iets nodig had, dan kreeg ik het meteen."

"Ik hoop dat mijn mooiste herinnering aan Anderlecht zaterdag nog moet komen. Het zou schitterend zijn mocht ik terug kunnen keren naar Praag als kampioen. Ik zal Anderlecht missen. En vooral Daniel Zitka. Dat is een echte vriend geworden, ik denk dat ik hem elke dag zal bellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.