Beloften winnen laatste wedstrijd met 4-3

DONDERDAG, 14 MEI 2009, 23:20 - Sporzafanaat

De beloften namen het vanavond op de Heizel op tegen Racing Genk. Anderlecht won na een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 van de Limbugers. Genk was echter al zeker van de titel bij de beloften.

De eerste aanval van Anderlecht was onmiddellijk prijs. Lukaku, die gisteren zijn zestiende verjaardag vierde, zette zich goed door en trapte de bal in twee keer voorbije de Genkse keeper. Enkele minuten later zorgde diezelfde Lukaku met een harde knal voor de 2-0. Halfweg de eerste helft kon Genk via Bosnjak tegenscoren. Vijf minuten voor de rust opnieuw Anderlecht: Lukaku met de assist en Reynaldo die kwam ingelopen trapte de bal in doel. 3-1 Was ook meteen de ruststand.

Na de pauze kon Genk weer milderen tot 3-2 via een doelpunt van De Bruyne. Anderlecht liep op twee minuten voor het einde uit tot 4-2 dankzij Bruno Baras. De bezoekers legden in de 90ste minuut de 4-3 score vast via Aquino. De beloften sluiten zo hun seizoen af op de 3de plaats, achter Genk en Standard.

Score: 4-3
Doelpunten: 05' Lukaku (1-0), 08' Lukaku (2-0), 25' Bosnjak (2-1), 45' Reynaldo (3-1), 52' De Bruyne (3-2), 88' Baras (4-2), 90' Aquino (4-3)

Anderlecht: Roef, Djellal, Traore, Godeau, Crommen, Degreef (82' Adjetey), Reynaldo, Diandy, Lukaku (75' Lusala, 90' Montes Suarez), Baras, Badibanga