Vanden Stock: "Anderlecht zal zaterdag winnen"

VRIJDAG, 15 MEI 2009, 11:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock blijft kalm bij de titelstrijd en kijkt vol vertrouwen uit naar de laatste speeldag. "Geloof het of niet, maar ik heb helemaal geen last van stress", aldus Vanden Stock.


"Ik denk niet dat ik de spelers voor de wedstrijd zal moeten toespreken. Ze beseffen al weken wat er op het spel staat en wat hen te doen staat", zegt de voorzitter in Gazet van Antwerpen. "Ik heb altijd gezegd dat er geen testwedstrijden zouden komen, maar nu twijfel ik daar wel wat aan. Toch ben ik er diep vanbinnen van overtuigd dat we kampioen worden in Genk. Wij feesten zaterdagavond!"

"Maar dat wil niet zeggen dat ik geloof in het verhaaltje dat de media ophangen. Genk zou niet meer gemotiveerd zijn en alleen aan de bekerfinale denken. Kijk, elke ploeg wil doodgraag winnen van Anderlecht. Desondanks weet ik dat wij zaterdag winnen."

"Standard zal het veel moeilijker hebben op Gent dan wij op Genk. En als we zaterdag dan toch geen kampioen worden, moeten we testmatchen spelen. Ik ben ervan overtuigd dat we ook in dat geval aan het langste eind zullen trekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.