Raes: "Testmatchen zouden een feest zijn"

ZATERDAG, 16 MEI 2009, 11:01 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sporza-journalist Frank Raes hoopt dat de competitie zal eindigen met twee extra duels tussen Anderlecht en Standard. "Ik denk wel dat het op testwedstrijden zal uitdraaien", zegt Raes op Sporza.


"Ik verwacht dat zowel Anderlecht als Standard zaterdag zullen gelijkspelen. Ik zie Standard zeker niet winnen bij het Gent van Michel Preud'homme, dus als Anderlecht wint, is het kampioen."

"Testmatchen, dat zou een feest zijn. Ik was erbij in 1986, in Anderlecht en Brugge. Vooral de wedstrijd in Brugge was onvergetelijk. "Een schitterende avond, een volgepakt stadion, met Club dat 2-0 uitloopt, Anderlecht dat terugkomt dankzij goals van Vandereycken en de toen nog zeer jonge Stéphane Demol."

Volgens Frank Raes is de druk bij Anderlecht nu groter. "De druk is sowieso groter bij Anderlecht, dat eigenlijk kampioen moet worden, anders haalt het dit seizoen helemaal niets. Anderlecht lag eruit voor het Europees voetbal begon, uit de beker en geen titel! Standard heeft het Europees goed gedaan en was vorig jaar kampioen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.