"Hoe hoog kan ik geraken in het voetbal ?"

DONDERDAG, 20 OKTOBER 2016, 16:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht staat voor twee zware verplaatsingen en neemt het op enkele dagen tijd op tegen het Duitse Mainz en grote rivaal Club Brugge. René Weiler kan wel rekenen op een topfitte Youri Tielemans. De middenvelder stond de voorbije weken alvast op een hoog niveau te spelen.

Voor Tielemans wordt het een belangrijk seizoen, want mogelijk wacht in de zomer een ware toptransfer. "Als Anderlecht me vandaag een contract voor het leven aanbood, dan zou een deel van mij dat zeker aantrekkelijk vinden. Maar een ander deel wil weten: hoe hoog kan ik raken in het voetbal? Ik weet dat ik de kwaliteiten heb voor de top. Als ik nooit bij een Europese topclub zou proberen te belanden, zou ik mezelf tekortdoen", aldus Tielemans.

Tielemans is dan ook bijzonder gegeerd en wordt al jaren de hemel in geprezen. Zweven doet hij echter niet. "Je kunt daar op twee manieren op reageren. Je kunt gaan zweven en dus vergeten dat er nog veel te verbeteren valt. Of je kunt het negeren en gewoon je ding blijven doen. Ik heb voor optie twee gekozen. Mijn grote geluk is dat ik uit het nuchterste gezin kom dat er bestaat: zij zouden nooit toestaan dat ik een dikke nek krijg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.