Zsofi Juhasz: "Zit hier helemaal alleen"

WOENSDAG, 20 MEI 2009, 14:03 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Door de testmatchen zal het nog een week langer duren eer Roland Juhasz terug naar Hongarije kan. "Jazmin wordt zondag 1 maand oud en Roland heeft haar welgeteld twee dagen gezien", vertelt Zsofi Juhasz.


"Meteen na de bevalling is hij naar Hongarije gekomen om bij ons te zijn. Hij was heel emotioneel en verlegen. Hij pakte Jazmin meteen in zijn armen en kreeg tranen in zijn ogen. Hij besefte dat hij intens moest genieten van die momenten omdat hij heel snel terug naar Anderlecht moest", zegt Zsofi in Het Nieuwsblad.

"Ik heb eerlijk gezegd wel een beetje spijt dat ik naar Hongarije ben teruggekeerd om te bevallen. Ik ben naar hier gekomen omdat ik hier een gynaecoloog heb, omdat mijn ouders hier waren en omdat ik hier Hongaars kan spreken, maar nu zit ik hier helemaal alleen. Bij ons volgende kindje wijk ik geen meter meer van Roland zijn zijde. Dan beval ik in België of eender waar Roland zal voetballen", klinkt het vastberaden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.