Legear verontschuldigt zich bij slachtoffers crash

WOENSDAG, 27 MEI 2009, 09:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear is zich gisteren gaan excuseren bij de mensen tegen wiens huis hij geknald is. "Hij trok meermaals zijn wenkbrauwen op toen hij van dichtbij de schade bekeek", aldus de bewoner.


Het was wel pas na een donderpreek van manager Van Holsbeeck dat Legear zijn excuses ging aanbieden in Londerzeel. "Hij kwam in het Frans 'sorry' zeggen voor de overlast die hij veroorzaakte", vertelt Guy Rosiers in Het Nieuwsblad. "Hij heeft hier een behoorlijke ravage aangericht."

Legear probeerde de mensen ook te overtuigen dat hij niet dronken was, maar erg geloofwaardig vinden die dat niet. "Hij was zogezegd in slaap gevallen. Blijkbaar met zijn voet op het gaspedaal, als je het traject ziet dat hij door onze tuin aflegde. Bovendien roken de ambulanciers en ik een sterke dranklucht."

De Anderlechtspeler beloofde ook zelf de kosten voor de herstelling te betalen als de verzekeringsmaatschappij niet zou tussenkomen. "Desnoods kwam hij zelf helpen om de schade te herstellen", aldus Rosiers. Het echtpaar is wel nog met Legear op de foto gegaan. "Hebben we tenminste een foto van de dader als aandenken."anderlecht-online forum