Van Holsbeeck "Bond niet in de steek gelaten"

VRIJDAG, 29 MEI 2009, 12:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij de voetbalbond is men niet erg opgetogen over het feit dat er geen spelers van Anderlecht en Standard aanwezig zijn op de Kirin Cup. "Wij hielden ons aan de afspraak", zegt Herman Van Holsbeeck.


"Voor de testwedstrijden hebben we samen gezeten met de Pro League", vervolgt de manager in Het Nieuwsblad. "Standard-directeur Pierre François, ikzelf, Ivan De Witte en Ludwig Sneyers van de Pro League, waren het erover eens dat de kampioen zijn internationals zou sturen en de tweede niet. We hadden een akkoord. Ik stel vast dat Standard zich niet aan de afspraak heeft gehouden."

"Anderlecht heeft na de testwedstrijden beslist om de keuze aan de spelers te laten, eigenlijk een geste tegenover de bond", aldus Van Holsbeeck. "Maar de opgeroepen spelers belden me één voor één om te zeggen dat ze het toch niet zagen zitten om naar Japan te gaan. Om mijn spelers in bescherming te nemen, heb ik dan maar gezegd dat wij geen spelers zouden sturen. Het verhaal dat we de bond in de steek hebben gelaten, klopt dus helemaal niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.