Anderlecht richt A2 in als sfeervak

VRIJDAG, 29 MEI 2009, 18:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wil actief meehelpen om de sfeer in het Astridpark te verbeteren en besliste daarom om vak A2 vanaf volgend seizoen om te vormen tot sfeervak. Dat staat te lezen op de officiële website.


"De bedoeling van het sfeervak is tijdens elke thuismatch een echte helse sfeer te creëren en Paars-Wit zo telkens opnieuw naar de overwinning - en naar de 30ste titel - te stuwen!", klinkt het in de boodschap.

De staf en spelerskern staan achter het initiatief en supporters uit vak A2 zullen kunnen genieten van voordelen en acties (prijskampen, waardebonnen, ...). Wie graag in het sfeervak een abonnement wil kan daarvoor vanaf dinsdag 16 juni 2009 terecht op de ticketing.

Verder lanceert Anderlecht ook een wedstrijd om een naam te vinden voor het nieuwe sfeervak. De leukste inzending wordt beloond met een digitaal fototoestel van Canon. Ideeën kunnen tot dinsdag 30 juni worden gestuurd naar [email protected].



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.