Drukke maand januari voor Van Holsbeeck

ZATERDAG, 7 JANUARI 2017, 09:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Isaac Thelin kwam en Hamdi Harbaoui kwam, maar daarmee zijn alle transferdossiers nog niet afgewerkt. Herman Van Holsbeeck heeft nog wat werk voor de boeg om verschillende transfers tot een goed einde te brengen. We sommen ze even voor jullie op.

Aaron Leya Iseka:Rudi Garcia liet eerder al verstaan dat hij niet meer op de hem rekent: "Hij heeft zijn kans gehad maar niet gegrepen". Marseille gaat wel het huurcontract respecteren en blijft het loon vaan Leya Iseka uitbetalen tot er een andere club gevonden is. Moeskroen blijft één van de geïntresseerde clubs.

Davy Roef: De jonge doelman wil absloluut weg bij Anderlecht. Alleen mag hij niet vertrekken voor er een andere doelman is aangetrokken. 

Diego Capel:Verschillende Spaanse clubs hebben Capel op hun verlanglijstje staan. De kans is dus groot dat ook hij vertrekt bij Anderlecht.

Nathan Kabasele: Ook hij mag vertrekken van coach René Weiler. Een uitleenbeurt naar een ploeg uit 1B is de grootste kanshebber. 

Herman Van Holsbeeck moet dus nog op zoek naar een nieuwe doelman en versterking in de verdediging.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.