Fans: keeper absoluut geen prioriteit !

WOENSDAG, 11 JANUARI 2017, 12:04 - D.A.B.
Logo Anderlecht-Online

WEBSITE Deze week nog liet manager Van Holsbeeck verstaan dat een nieuwe keeper prioritair is voor de club. Tussen de lijnen door konden we ook lezen dat er verder niet veel versterkingen verwacht worden. Dit staat in schril contrast met wat jullie als fans denken. 

Slechts een vijfde van de fans vindt de keeperspositie onvoldoende ingevuld en vindt een nieuwe keeper dan ook prioritair. De overgrote meerderheid (39%) wil slechts een nieuwe keeper aantrekken bij een goede opportuniteit. Een derde van de fans vindt dat zelfs niet nodig en heeft vertrouwen in Frank Boeckx. Een heel kleine minderheid wil Roef terug tussen de palen zien.

Door de Afrika Cup verliest Anderlecht tijdelijk een aantal basispionnen. In het verleden gebeurde het echter al wel eens dat een speler niet in dezelfde vorm van de Afrika Cup terug keert als ervoren. Met de play-offs in zicht, heeft het bestuur ook nog zo'n drie weken om de ploeg klaar te stomen voor de titel. In onze nieuwe poll vragen we ons dan ook af op welke positie jullie wel versterkingen willen zien.anderlecht-online forum