Nieuws met tag "Website"


 30-04-2020 

Help de Anderlechtse jeugd met een gift aan het steunfonds!

Help de Anderlechtse jeugd met een gift aan het steunfonds!

Etienne Wils startte een tijdje geleden een steunfonds voor onze club RSC Anderlecht. Anderlecht-online, oprichter Etienne en de club slaan de handen nu in elkaar om van dit fonds een succesvolle operatie te maken. We roepen bij deze de fans dan ook op om een financiële bijdrage te leveren. Lees verder » 21-04-2020 

Online enquête voor abonnementhouders

Online enquête voor abonnementhouders

SC Olen heeft een online-enquête opgesteld. Daarin stellen ze de vraag naar alle abonnementhouders van RSC Anderlecht of ze al dan niet een compensatie willen indien huidig seizoen definitief stopt. De supportersclub wil de resultaten bezorgen aan de leden van de Fanboard voor hun volgende vergadering. Lees verder » 03-04-2020 

Nieuwe webpoll: stopzetten competitie

Nieuwe webpoll: stopzetten competitie

De Raad van Bestuur van de Pro League heeft beslist om de competitie stop te zetten als gevolg van de corona-epidemie. Wat vindt u van deze beslissing? Laat het ons weten via de nieuwe webpoll. Let op: de poll gaat over het stopzetten op zich, niet over de beslissing om Club Brugge tot kampioen uit te roepen. Lees verder » 02-04-2020 

Opinie: kampioen neen, Champions League ja

Opinie: kampioen neen, Champions League ja

De Raad van Bestuur van de Pro League besliste vandaag om de competitie stop te zetten, de huidige stand als eindstand te nemen en dus Club Brugge uit te roepen als landskampioen. Sta ons toe daar serieuze bedenkingen bij te hebben. Er zijn precedenten: bij één ervan werd Anderlecht zo zijn eerste landstitel onthouden. Lees verder » 17-03-2020 

Thuis trainen met Marco Kana

Thuis trainen met Marco Kana

Onder onze lezers zitten er wellicht ook ouders met jonge voetballertjes. Ook die hun competitie ligt volledig plat net als hun trainingen. Op het internet circuleren al verschillende video's met thuistrainingen. Ook Marco Kana toont in een filmpje aan hoe je thuis kan verder trainen.  Lees verder » 15-03-2020 

Verjaardag webteamlid Garrincha

Verjaardag webteamlid Garrincha

Vandaag is het de verjaardag van één van de grootste drijvende krachten achter Anderlecht-Online, Garrincha. Sinds het prille debuut is hij achter de schermen de mentor van vele medewerkers. We wensen hem een heel gelukkige verjaardag en heel veel dank voor zijn niet-aflatende inzet !! Lees verder » 08-03-2020 

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht alsnog Play-Off 1?

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht alsnog Play-Off 1?

Met nog één wedstrijd te spelen telt Anderlecht één punt minder dan de nummers zes en zeven KV Mechelen en Racing Genk. Spelen deze twee volgende week onderling gelijk en wint Anderlecht op STVV, dan plaatst paars-wit zich alsnog voor Play-Off 1. Ziet u dat gebeuren? Laat het weten in onze poll. Lees verder » 27-02-2020 

Nieuwe webpoll: wie is beste wintertransfer?

Nieuwe webpoll: wie is beste wintertransfer?

Anderlecht haalde in januari vier nieuwe spelers. Anthony Vanden Borre zijn aansluiting raakte toen ook rond. Amir Murillo toonde al een aanwinst te zijn. Dejan Joveljic en Marko Pjaca toonden al mooie dingen. En de commentaren over Kemar Lawrence zijn veelbelovend. Van wie verwacht u dit seizoen het meest? Lees verder » 19-02-2020 

Supportersprotest krijgt vorm

Supportersprotest krijgt vorm

Het ongenoegen bij de supporters uit de vakken N5 -N6 blijft groot over de sluiting van hun vakken. Ze plannen dan ook om hun ongenoegen te laten blijken tijdens de wedstrijd tegen Eupen. Zo willen ze het idee van de witte zakdoeken opnieuw van onder het stof halen.  Lees verder » 14-02-2020 

Opinie: terechte straf, maar voor foute mensen

Opinie: terechte straf, maar voor foute mensen

De Geschillencommissie besloot dinsdag dat Anderlecht voor één wedstrijd de vakken moet sluiten waar de vurigste supporters zitten. Een sanctie voor het herhaaldelijk gebruik van vuurwerk en (rook)bommen. Een terecht straf, wat mij betreft. En petje af dat de club geen beroep aantekent. Enkel is het enorm pijnlijk dat ook vele honderden onschuldige supporters gestraft worden.
  Lees verder »


 28-01-2020 

Nieuwe webpoll: comeback Vanden Borre

Nieuwe webpoll: comeback Vanden Borre

Het is alweer een hele tijd geleden, maar hier zijn we met een nieuwe webpoll. In onze nieuwe poll vragen we uw verwachtingen over de comeback van Anthony Vanden Borre. Wordt hij opnieuw écht voetballer? Of is het terug naar af? Laat het ons weten in onze webpoll. Lees verder »


 25-01-2020 

Oproep: steun Cercle-doelman in strijd tegen leukemie

Oproep: steun Cercle-doelman in strijd tegen leukemie

Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme kreeg donderdag het nieuws dat hij voor de tweede keer hervallen is in leukemie. De supporters van Cercle Brugge plannen morgen tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht een steunactie voor Van Damme. Anderlecht-Online wil alle aanwezige Anderlecht-fans oproepen om mee te doen. Lees verder »


 21-01-2020 

Mist verhindert U21-debuut Arnstad (video)

Mist verhindert U21-debuut Arnstad (video)

De wedstrijd van de U21 tussen Anderlecht en Club Brugge van vanavond werd stopgezet wegens de dichte mist. De aanwezige supporters kregen zo geen debuut te zien van Kristian Arnstad, het 16-jarige Noorse toptalent dat Frank Arnesen in september naar Anderlecht haalde. Lees verder »


 01-01-2020 

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Op sportief vlak zijn we als Anderlecht-supporter blij om 2019 af te sluiten. We willen jullie dan ook vooral een 2020 toewensen waarin er terug goed voetbal te zien is van onze geliefde club. Een 2020 waarin we opnieuw kunnen genieten van wedstrijden van paars-wit. Lees verder »


 25-12-2019 

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

We hebben het als Anderlecht-supporter niet onder de markt tegenwoordig. Maar laat ons nu even genieten van familie en vrienden, want daar is Kerstmis voor. Een tijd van vergeven en vergeten en genieten en stilstaan bij de kleine dingen (3 punten waren al mooi). Lees verder »


 04-11-2019 

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

De reguliere competitie is bijna halfweg en Anderlecht staat momenteel op de elfde plaats. Tussen Anderlecht en de Play-Off 1-plaatsen gaapt een kloof van vijf punten. In de media is al uitvoerig gespeculeerd of Anderlecht Play-Off 1 zal halen. Maar wat denkt u? Lees verder »


 27-10-2019 

Supportersclub Mauve Angels de Namur in rouw

Supportersclub Mauve Angels de Namur in rouw

Met grote droefheid hebben we zojuist de dood van de jonge Bryan Piette vernomen. Op 20-jarige leeftijd was hij de zoon van de oprichter van de fanclub Mauve Angels Namur 89. Het is heel moeilijk voor ons om woorden te vinden die zijn familie en vrienden wat troost kunnen bieden, maar de site Anderlecht-Online wenst hun diepste deelneming te betuigen en hen veel moed te wensen om deze zeer moeilijke periode te overwinnen. Lees verder »


 15-10-2019 

Doku scoort voor winnende jonge Duivels

Doku scoort voor winnende jonge Duivels

De Belgische U21 hebben vanavond met 4-1 gewonnen van Moldavië in een EK-kwalificatiewedstrijd. Jeremey Doku trapte het vierde doelpunt binnen vanaf de strafschopstip. Ook Sieben Dewaele, Francis Amuzu en Albert Sambi Lokonga kwamen in actie. Lees verder »


 14-10-2019 

Verjaardag webteamlid Emjomi

Verjaardag webteamlid Emjomi

Vandaag is het de verjaardag van Emjomi. We kennen haar allemaal als vurige fan en redactrice van vele Nederlandstalige artikels. Emjomi spendeert dagelijks verschillen de uren aan het verzamelen, controleren en schrijvenschrijven van artikels en we wensen haar op deze dag dan ook te bedanken voor haar inzet. Maak er mooie dag van en gefeliciteerd vanwege het volledige team!  Lees verder »


 12-10-2019 

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

Hoog tijd voor een nieuwe webpoll en de komst van Frank Vercauteren is de ideale gelegenheid. Wat verwacht u van de komst van Vercauteren als coach? Is hij de perfecte aanvulling voor Project Kompany? Of vreest u dat onder Vercauteren we minder jeugd en minder mooi voetbal zullen te zien krijgen? Lees verder »


 30-09-2019 

Nieuwe scoreborden

Nieuwe scoreborden

Er was toch nog iets te ontdekken in het Lotto Park gisteren. RSC Anderlecht zorgde voor twee nieuwe scoreborden. Die hangen nu in de hoek van het stadion en zijn groter dan de vorige. Je kan er herhalingen op bekijken van spelfases en ook de samenstelling van de ploegen.  Lees verder »


 25-09-2019 

Gelukkige verjaardag "Skyhawk"

Gelukkige verjaardag

September is een populaire maand bij onze medewerkers, na Lajoya is het de beurt een onze webmaster Skyhawk om zijn verjaardag te vieren. Hij is één van de oprichters van de site en is vooral achter de schermen bezig. Een heel gelukkige verjaardag David !!! Lees verder »


 17-09-2019 

Gelukkige verjaardag "layoja"

Gelukkige verjaardag

Vorig jaar was de verjaardag aan onze aandacht ontsnapt, maar dit jaar zijn we er als één van de eerste bij. Gelukkige verjaardag aan ons webteamlid "layoja" die vooral instaat voor de Engelse sectie. Geniet van je dag en bedankt voor je dagelijkse inzet !! Hip hip hoera !! Lees verder »


 16-09-2019 

 12-09-2019 

Derde shirt beschikbaar in Fanshop

Derde shirt beschikbaar in Fanshop

RSC Anderlecht heeft in alle stilte het derde truitjes uitgebracht. Je kan het bewonderen in de fanshop en op de online webwinkel. Het derde truitje is bordeaux en wordt wellicht gedragen voor de wedstrijden in de Beker van België. Lees verder »


Prono-seizoen gaat weer van start!

Prono-seizoen gaat weer van start!

Na de interlandbreak gaat de competitie weer van start. Volgende week volgt ook de aftrap van het Europese voetbal, voor het eerst sinds mensenheugenis zonder RSC Anderlecht. Onze prono gaat echter wel door en de eerste ronde staat vanaf nu online tot en met dinsdag 18u30. Zoals elk jaar, vallen er prijzen te winnen. Veel succes! Lees verder »


 04-09-2019 

Nieuwe webpoll: was extra spits nodig?

Nieuwe webpoll: was extra spits nodig?

Anderlecht haalde op de laatste dag van de transferperiode geen extra aanvaller meer. Het greep naast zijn toptarget(s) en Michael Verschueren oordeelde dat het beter was om niemand te halen dan om zomaar iets te nemen. Wat vindt u ervan? Lees verder »


Belgische Voetbalbond steunt Romelu Lukaku

Belgische Voetbalbond steunt Romelu Lukaku

Romelu Lukaku kreeg in Italië met een extreem geval van racisme te maken. De Rode Duivel kreeg er oerwoedgeluiden naar het hoofd geslingerd tijdens het nemen (en scoren) van een strapschop. Lukaku is een echte ket die op handen gedragen wordt door de Anderlecht-supporters en ook de Belgische Voetbalbond steunt zijn spits.  Lees verder »


 09-08-2019 

 04-08-2019 

Vlap vorige week de beste, wie vandaag?

Vlap vorige week de beste, wie vandaag?

Ook na de wedstrijd tegen Moeskroen kan u de Anderlecht-spelers punten geven. U kan dit na iedere competitiewedstrijd en zo weten we op het einde van het seizoen welke spelers jullie het meest bekoorde. Vorige week tegen Oostende kozen jullie Michel Vlap tot 'man van de match'. Lees verder »


 01-08-2019 

 29-07-2019 

Nieuwe webpoll: wat met Kums?

Nieuwe webpoll: wat met Kums?

Geen Sven Kums in de wedstrijdkern voor de partij van gisteren tegen KV Oostende. Vincent Kompany lijkt niet te rekenen op de voormalige Gouden Schoen. Terecht of niet? Wat vindt u dat Anderlecht moet doen met Kums? Laat het weten via onze nieuwe webpoll. Lees verder »


 28-07-2019 

Uw punten voor de Anderlecht-spelers

Uw punten voor de Anderlecht-spelers

Ook dit seizoen kan u bij Anderlecht-Online na iedere wedstrijd de spelers beoordelen. Aan de hand van een score op tien geeft u aan wat u van hun wedstrijd vond. De eerste spelersbeoordeling van het nieuwe seizoen staat nu online.  Lees verder »


Supporters geven Kompany warm welkom

Supporters geven Kompany warm welkom

Ze hadden het op voorhand al aangegeven, Vincent Kompany mocht zich aan mooie tifo verwachten om hem te verwelkomen. En de supporters hielden woord. Zowel tribune Noord als Zuid, ontrolden een prachtige tifo: "Vertrokken als een prins, teruggekomen als een koning." Lees verder »