Nieuws met tag "Website"


 23-01-2017 

 21-01-2017 

 20-01-2017 


 19-01-2017 

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van Michael, beter bekend onder zijn nickname RSCA Skater. Michael onderhoudt al sinds jaar en dag de Duitstalige sectie van deze site en is dan ook recordhouder qua aantal nieuwsposts! Gefeliciteerd en nog vele jaren! Lees verder »


 18-01-2017 

 17-01-2017 


 16-01-2017 

Column: De Voetballende Verdediger

Column: De Voetballende Verdediger

Hij stond bovenaan menig wenslijstje vorige zomer, toen de lezers van deze site de vraag voorgeschoteld kregen aan welk type speler Anderlecht volgens hen de grootste nood had: een voetballende verdediger.

Lees verder » 15-01-2017 

Opinie: Trebel, de ideale wintertransfer

Opinie: Trebel, de ideale wintertransfer

Het was even schrikken toen we vanmiddag na onze zondagse looptoer de laptop openklapten: Trebel naar Anderlecht. Onderweg waren we nog aan het mijmeren over hoe moeilijk het wel is voor Herman Van Holsbeeck om in januari goede transfers te doen. Doet hij met Trebel op dat eigenste moment toch wel niet de ideale wintertransfer. Lees verder » 13-01-2017 


 12-01-2017 

 11-01-2017 

Fans: keeper absoluut geen prioriteit !

Fans: keeper absoluut geen prioriteit !

Deze week nog liet manager Van Holsbeeck verstaan dat een nieuwe keeper prioritair is voor de club. Tussen de lijnen door konden we ook lezen dat er verder niet veel versterkingen verwacht worden. Dit staat in schril contrast met wat jullie als fans denken.  Lees verder »


 03-01-2017 

Oproep: Jullie favoriete transfers

Oproep: Jullie favoriete transfers

Het ziet er naar uit dat Anderlecht in januari opnieuw op zoek gaat naar een aantal versterkingen. Traditioneel gaat Anderlecht-online op zoek naar jullie favoriete versterkingen.    Lees verder » 01-01-2017 

Wintermercato officieel van start

Wintermercato officieel van start

Het nieuwe jaar is begonnen, dus ook de wintermercato van 2017 van start gegaan. Herman Van Holsbeeck heeft een drukke transfermaand voor de boeg. Er mogen enkele spelers vertrekken, maar tegelijkertijd gaat paars-wit ook op zoek naar enkele gerichte versterkingen.  Lees verder »


 31-12-2016 

Gelukkig en gezond 2017 !

Gelukkig en gezond 2017 !

Nu we de laatste uren van 2016 aan het aftellen zijn willen we jullie alvast een spetterend eindejaar en een fantastisch Nieuwjaar wensen. Hopelijk wordt 2017 een fantastisch Paars-Wit voetbaljaar met mooi voetbal en vooral titel nummer 34! Alvast gelukkig nieuwjaar vanwege het hele Anderlecht-Online team! Lees verder »


 30-12-2016 

 29-12-2016 

Gelukkige verjaardag "WauteRSCA"

Gelukkige verjaardag

Vandaag is het de verjaardag van ons teamlid "WauteRSCA". Hij is de man achter de verschillende opiniestukken en 'Hoe gaat het met'. Bij deze wensen we hem een heel gelukkige verjaardag en bedankt voor je soms wel vlijmscherpe pen. Van harte gefeliciteerd !!!  Lees verder »


 25-12-2016 

Poll: bekeruitschakeling valt jullie zwaar

Poll: bekeruitschakeling valt jullie zwaar

De bekeruitschakeling tegen Charleroi valt jullie zwaar: net geen 68% had paars-wit liever de trofee zien winnen. Slechts 20% geeft absolute voorkeur aan de competitie en ziet het positieve in van de uitschakeling. Zo'n 12% ligt dan weer helemaal niet wakker van de beker. Lees verder »


 24-12-2016 

Anderlecht-online wenst u een Zalig Kerstfeest

Anderlecht-online wenst u een Zalig Kerstfeest

Lach, droom, geef, deel en maak een wens. Het is de tijd om te geloven in de magie van Kerst. Dat al uw dromen mogen uitkomen. Paarse kerstbal, witte slinger, dat de kerstboom uw avond mag verlichten. De redactie van anderlecht-online wenst u een Zalig Kerstfeest ! Joyeux Noël ! Merry Christmas ! Feliz Navidad ! Frohe Weihnachten ! Lees verder »


 23-12-2016 

They said yes !!!

They said yes !!!

Meena & Joris traden afgelopen weekend in het huwelijksbootje. Beide zijn alle jaren trouwe supporter van RSC Anderlecht en zijn ook werkzaam als ploegafgevaardigde bij de jeugdploegen. Anderlecht gaf hen de kans om een unieke fotoreportage van hun huwelijk te maken in het Constant Vanden Stock Stadion.  Lees verder »


 12-12-2016 

Wedstrijd: Van harte proficiat Matteo !

Wedstrijd: Van harte proficiat Matteo !

Voor aanvang van de topper gisteren, ontmoette onze collega van de franse sectie Matteo, de winnaar van het shirt van Olivier Deschacht. Dankzij zijn inzending op de site van anderlecht-online, won hij het match worn shirt van de blonde verdediger. Nogmaals van harte gefeliciteerd Matteo en ook bedankt aan Oli voor het mooie gebaar. Lees verder »


 10-12-2016 

Tussen hoop en wanhoop: Morgen met 12?

Tussen hoop en wanhoop: Morgen met 12?

Zoals u eerder deze week reeds kon lezen: reeds maanden kijk ik uit naar de wedstrijd van morgen tegen Club Brugge.

En om eerlijk te zijn: ik had gehoopt dat het zonder blessures en zonder schorsingen zou kunnen, dat we tegen deze tijd eindelijk eens au grand complet zouden staan …

Lees verder »


 07-12-2016 

Column: Als de boeren niet meer klagen ...

Column: Als de boeren niet meer klagen ...

... nadert het einde der dagen

Aangezien het onderwerp alweer een tijdje uit de actualiteit verdwenen is, is het misschien goed om even het geheugen op te frissen.  Eind mei van dit jaar raakte bekend dat een handvol Brugge-supporters (op aandringen van Bart Verhaeghe himself) de advocaat Walter Van Steenbrugge in de arm had genomen om in hun naam bij de Europese Commissie een klacht in te dienen wegens concurrentievervalsing bij de bouw van zowel de Ghelamco-Arena als het Eurostadion. 
  Lees verder »


 02-12-2016 

 28-11-2016 

 26-11-2016 

 24-11-2016 

Opinie: Roef naar bank is terecht

Opinie: Roef naar bank is terecht

Voor u begint te lezen, deze bekentenis: ik weet dat ik velen onder u tegen de haren in zal strijken (ook enkelen van mijn mede-redacteurs), maar ja: ik vind het terecht dat René Weiler doelman Davy Roef naar de bank verwezen heeft. Ik zal u uitleggen waarom. Lees verder » 23-11-2016 

Qabala - Anderlecht live bij Anderlecht-online

Qabala - Anderlecht live bij Anderlecht-online

Anderlecht speelt morgen om 17 uur haar vijfde groepswedstrijd in groepsfase van de Europa League. Gezien het vroege aanvangsuur, zullen vele fans nog op het werk zijn of onderweg. Anderlecht-online volgt daarom de wedstrijd voor u met een live-tekstverslag.  Lees verder »


 21-11-2016 

Nieuwe poll: geniet Weiler nog uw steun?

Nieuwe poll: geniet Weiler nog uw steun?

Vijf maanden na zijn aankomst bij Anderlecht bevindt René Weiler zich in het oog van de storm. De Zwitser slaagt er voorlopig niet in zijn ploeg herkenbaar te laten voetballen en in de pers haalde hij al meermaals scherp uit. Er komt van alle kanten kritiek, maar hoe denkt u over hem? Geniet René Weiler uw steun nog? Lees verder »


 15-11-2016 

Prono ronde 5 beschikbaar!

Prono ronde 5 beschikbaar!

Ronde 4 bracht de spanning meer dan ooit terug in de prono. We hebben nu vier leiders. Ronde 5 zal voor veel ploegen al beslissen over een Europese lente. Voorspel jij de scores correct? Vervolledig snel jouw prono! Lees verder »


 28-10-2016 

Prono ronde 4 beschikbaar

Prono ronde 4 beschikbaar

Aan onze prono-deelnemers: volgende week is er weer Europees voetbal. De volgende pronoronde is dus sinds vandaag beschikbaar. De spanning is bovenaan het klassement alleen maar toegenomen met Paddy, Papavonkje en Linkens007 aan kop. Maar de tegenstand volgt hen op de voet. Wat brengt ronde 4? Lees verder »


 24-10-2016 

Nieuwe webpoll: wat met Stanciu?

Nieuwe webpoll: wat met Stanciu?

Nicolae Stanciu zoekt al weken naar zijn beste vorm en het gaat van kwaad naar erger. Wat moet coach René Weiler doen opdat de Roemeense vedette opnieuw de vorm terugvindt van deze zomer bij Steaua Boekarest en in zijn eerste wedstrijden voor Anderlecht? Lees verder »


 21-10-2016 

Praet excuseert zich

Praet excuseert zich

Gisteren ontstond er opschudding rond het kledinglabel DYJ Code, van Dennis Praet. In zijn kledij stond een nogal vrouwonvriendelijke boodschap: "Dirty laundry keep women busy". Een grap volgens de ontwerpers van de kleding, een dan toch nogal ongelukkige grap en dat beseft nu ook Praet die zijn excuses aanbiedt.  Lees verder »