Nieuws met tag "Website"


 16-12-2017 

Quiz ronde 8 online

Quiz ronde 8 online

Met nog drie rondes voor de boeg (8, 9 en 10), en waaronder een bonusronde, zijn er nog 17 leiders in het quizklassement met het maximum van de punten. Overleven zij ook allemaal ronde 8? Deelnemen kan tot en met 28 december 22u. Veel succes. Lees verder » 12-12-2017 

Quiz deadline donderdag; nieuwe prono online

Quiz deadline donderdag; nieuwe prono online

Het Europees voetbal ligt stil gedurende de winter. Ronde 7 van de prono is echter reeds beschikbaar tot midden februari. RSCAndy19 gaat de winterstop in als herfstkampioen en ligt op koers voor de eindoverwinning. De quiz loopt gewoon door tijdens de vakantieperiode. Donderdag moet ronde 7 worden ingestuurd (voor 22u). Succes. Lees verder » 11-12-2017 

Vader Chipciu is overleden

Vader Chipciu is overleden

De vader van Alexandru Chipciu is overleden. De man was al een tijdje ziek en de voorbije weken bracht Chipciu veel tijd door bij zijn vader. De redactie van Anderlecht-online wenst Alexandru en zijn familie veel sterkte bij dit verlies. Lees verder » 05-12-2017 

Herinnering: prono voor vanavond!

Herinnering: prono voor vanavond!

Vandaag is het weer Champions League - de laatste match in de poulefase - en dat betekent ook dat de prono voor 20u15 ingezonden moet worden. Ondertussen is ook ronde 6 van de quiz beschikbaar, tot volgende week donderdag (22u). Veel succes! Lees verder » 29-11-2017 

Nieuwe webpoll: wie is uw centrumspits?

Nieuwe webpoll: wie is uw centrumspits?

Nu Lukasz Teodorczyk weer fit is, kan Hein Vanhaezebrouck weer rekenen op zijn drie centrumspitsen. Maar zou u hem opstellen momenteel? Of wist Hamdi Harbaoui u te overtuigen de voorbije twee duels? Of wil u Robert Beric eens écht in actie zien? Stem in onze nieuwe poll. Lees verder » 16-11-2017 

Herinnering quiz ronde 5: deadline vanavond!

Herinnering quiz ronde 5: deadline vanavond!

Vanavond (22u) verloopt de deadline voor het inzenden van de vijfde ronde van de quiz. De vijfde ronde is een bonusronde met drie vragen en vervolgens een vierde vraag die verband houdt met de juiste antwoorden van de eerste drie vragen. De quiz is hiermee ook al halfweg. Succes! Lees verder » 09-11-2017 

Hoe vergaat het Wout Faes bij Excelsior?

Hoe vergaat het Wout Faes bij Excelsior?

Wout Faes speelt op uitleenbasis voor Excelsior om ervaring op te doen. De verdediger begon als basiskracht aan de competitie, maar verzeilde eind augustus op de bank. Hoe komt dit? Anderlecht-Online stak zijn licht op bij Chris Tempelman, Excelsior-volger voor Voetbal International. Lees verder » 04-11-2017 

Column: Met vlag en ... sjaal

Column: Met vlag en ... sjaal

Het is een beetje spijtig, maar de meeste neutrale voetballiefhebbers denken niet spontaan aan RSC Anderlecht als hem of haar gevraagd wordt naar clubs met een warmbloedige aanhang en volle bak sfeer in het stadion.  In België denken de meesten dan eerder aan Standard, Brugge of Antwerp,…
  Lees verder » 30-10-2017 

Herinnering: prono en quiz deze week!

Herinnering: prono en quiz deze week!

Het is deze week weer zo ver: de vierde ronde van het kampioenenbal waarbij Anderlecht nog steeds op zoek is naar zijn eerste punten. Lukt het deze keer? Laat het ons weten via de prono. Daarnaast verloopt ook de quiz deadline op donderdagavond. Stuur ons dus ook jouw antwoorden zo snel mogelijk in! Lees verder » 23-10-2017 

Nieuwe Quiz en Prono rondes beschikbaar

Nieuwe Quiz en Prono rondes beschikbaar

In de Champions League zijn we weeral toe aan de vierde speeldag. Anderlecht leverde, ondanks de zware nederlaag, thuis een mooie prestatie af tegen PSG op speeldag drie en mag nu naar Parijs trekken. Wat vermag het daar? Laat het ons weten via de prono. En ook in de quiz zijn we inmiddels toe aan de vierde ronde. Succes! Lees verder »


 19-10-2017 

Nieuwe webpoll: Boeckx of Sels eerste doelman?

Nieuwe webpoll: Boeckx of Sels eerste doelman?

In zijn eerste wedstrijd als Anderlecht-coach koos Hein Vanhaezebrouck voor Frank Boeckx als doelman. Gisteren tegen PSG zette hij Matz Sels tussen de palen. Voorlopig is het nog niet duidelijk wie Vanhaezebrouck zijn nummer één is. Wie zou u kiezen? Lees verder »


Opinie: Boycot verplaatsing naar PSG

Opinie: Boycot verplaatsing naar PSG

Enkele dagen geleden riepen verschillende supportersclubs op tot een boycot voor de verplaatsing naar Paris Saint-Germain. Wat begon met een twintigtal clubs begint gestaag aan te groeien. Meer en meer supportersclubs beslissen om zich achter de boycot te scharen en blijven thuis. De kans is dus groot dat paars-wit het zo goed als zonder aanhang moet stellen in Parijs.  Lees verder »


 16-10-2017 

Prono ronde 3: Stunt Anderlecht?

Prono ronde 3: Stunt Anderlecht?

De derde pronoronde nadert zijn einde: morgen een half uur voor aanvang van de Champions League wedstrijden moeten de inzendingen binnen zijn. Het wordt verder woensdag wel uitkijken naar Anderlecht-PSG. Kan Vanhaezebrouck met zijn ploeg Europees stunten? Voorspel het! Lees verder »


 10-10-2017 

Uw all-time favoriete Anderlecht-trainer(s)

Uw all-time favoriete Anderlecht-trainer(s)

Toeval of niet, maar het eerste stuk dat ondergetekende hier online plaatste, had als titel “20.000 trainers”.  Dat was in juni 2016, kort na de aanstelling van een nobele onbekende Zwitser als T1, een zekere René Weiler.
  Lees verder »


 09-10-2017 

Quiz ronde 3 over het internationale voetbal

Quiz ronde 3 over het internationale voetbal

De derde quizronde is zonet beschikbaar gesteld. Gezien de interlandbreak handelt de derde ronde voornamelijk ook over de internationale tornooien. Na 2 ronden, zijn er nog 34 deelnemers met het maximum aantal punten. Hoeveel spelers zullen er nog na de derde ronde een foutloos parcours afleggen? Veel geluk! Lees verder »


 03-10-2017 

De XII werken van Vanhaezebrouck

De XII werken van Vanhaezebrouck

Het is eindelijk officieel: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach van Anderlecht. De voormalige kampioenenmaker van AA Gent wacht in de hoofdstad een zware taak. We zetten zijn belangrijkste opdrachten even op een rij. Lees verder »


 29-09-2017 

Longread: Het verval van Anderlecht

Longread: Het verval van Anderlecht

Anderlecht verloor woensdagavond kansloos met 0-3 van Celtic Glasgow. De wedstrijd waarin Anderlecht de grootste kans had op puntengewin. De Europese lente lijkt nu al heel ver weg. Hoe is het zo ver kunnen komen? Laat ons beginnen bij het begin. Niet in een waas van melancholie naar Europese finales. Nee, we keren terug naar het seizoen 2012-2013. Het jaar waarin Anderlecht haar 32e landstitel veroverde.  Lees verder »


 26-09-2017 

 25-09-2017 

Verjaardag webmaster Skyhawk

Verjaardag webmaster Skyhawk

Vandaag is de verjaardag van één van de belangrijkste mannen in ons team, webmaster Skyhawk. Zonder hem zou er geen anderlecht-online zijn, hij zorgde enkele jaren geleden mee voor de oprichting van de site. Nu nog staat hij dagelijks, achter de schermen, in voor een vlot verloop van alle technische aspecten. Gelukkige verjaardag David en bedankt voor alles !!!! Lees verder »


 24-09-2017 

Quiz ronde 2 beschikbaar

Quiz ronde 2 beschikbaar

De eerste quizronde is afgelopen en verbeterd. Er is voorlopig nog een groot peloton aan leiders, maar de tweede ronde kan daar mogelijk verandering inbrengen. De tweede ronde blijft beschikbaar tot 5 oktober 22u. Veel succes! Lees verder »


 21-09-2017 

Nieuwe poll: wil u Vanhaezebrouck als coach?

Nieuwe poll: wil u Vanhaezebrouck als coach?

Nu René Weiler de club verlaten heeft, is Anderlecht zijn zoektocht gestart naar een nieuwe coach. Hein Vanhaezebrouck wordt in de media als topfavoriet naar voor geschoven om Weiler op te volgen. Hoe staat u tegenover zijn mogelijk komst? Lees verder »


 19-09-2017 

Quiz deadline op donderdag

Quiz deadline op donderdag

De eerste ronde van onze quiz is nog beschikbaar tot donderdagavond 22u. Deelnemen is gratis en de eindwinnaar, na tien rondes, mag zich aan een prijs verwachten net als één van de trouwste deelnemers. Er bestaan twee type rondes: gewone rondes en bonusrondes. Ronde 1 is een gewone ronde bestaande uit twee open vragen en drie multiple choice vragen. Succes! Lees verder »


 17-09-2017 

Prono ronde 2 online

Prono ronde 2 online

De tweede prono ronde staat inmiddels online tot net voor de volgende Champions League duels. Alsenidi heeft na één ronde alleen de leiding genomen met een indrukwekkende 21 punten. Maar het seizoen is nog lang! Veel succes alvast met de volgende ronde. Lees verder »


 11-09-2017 

Herinnering: prono seizoen gaat van start !

Herinnering: prono seizoen gaat van start !

Morgen gaat de Champions League van start met onder andere Bayern München - RSC Anderlecht. Samen met de Europese campagnes, begint ook ons prono-seizoen. De eindwinnaar kan zoals steeds op een mooie prijs rekenen. Deelnemen is gratis en kan via het Anderlecht-Online profiel. De deadline voor de eerste ronde is morgenavond om 20u! Succes! Lees verder »


 10-09-2017 

Chirurg gezocht. (Iedereen trainer!)

Chirurg gezocht.  (Iedereen trainer!)

Opvallende keuze alweer van Weiler om Kums uit de kern te laten voor de matchen tegen Lokeren en Bayern.  Breaking news zelfs in zekere zin.  Maar of we het er nu mee eens zijn of niet, feit is dat de ploeg niet draait en dat onze competitiestart dramatisch was.
  Lees verder »


 01-09-2017 

Webpoll: Beoordeel de transferperiode

Webpoll: Beoordeel de transferperiode

Er is zonet een nieuwe webpoll online gebracht. Hierin polsen we naar jullie gevoel over de voorbije transferperiode. Youri Tielemans vertrok, Sven Kums kwam in de plaats. Daarnaast bleven Dendoncker, Kara en Teodorczyk, waarvan gevreesd werd dat ze zouden vertrekken. Anderlecht huurde ook een hele reeks spelers, waaronder Sels en Onyekuru. Lees verder »


 28-08-2017 

Opinie: grijs, zoals de nieuwe truitjes

Opinie: grijs, zoals de nieuwe truitjes

'Niet tevreden, geld terug': mocht Anderlecht dit credo hanteren, de club stevende af op het faillissement. Het voorbije jaar is ons zoveel beloofd (vooral in de periode dat de abonnementen verkochten worden, toeval?), we zien er niets van terug. Erger nog: de coach maakt zich niet eens zorgen.

Lees verder »


 26-08-2017 

Prono seizoen van start !

Prono seizoen van start !

Met de loting van de Champions League en de Europa League, is ook de Anderlecht-Online prono weer van start gegaan. Deelnemen aan de eerste ronde kan tot een half uur voor de aftrap van de wedstrijden op 12 september. De eindwinnaar kan zich, zoals steeds, aan een prijs verwachten net als één van de trouwste deelnemers. Lees verder »


 24-08-2017 

 20-08-2017 

 08-08-2017 

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online lanceert opnieuw een quiz-seizoen. De winnaar, de runner-up en één van de trouwste deelnemers ontvangen allen een prijs aan het einde van het quiz-seizoen. Er worden tien rondes gespeeld. De eerste ronde blijft online tot 21 september. Vanaf dan volgen de rondes elkaar elke 14 dagen op. Lees verder »


 01-08-2017 

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Hoewel Anderlecht deze zomer al heel wat spelers haalde, verdiende het fameus aan uitgaande transfers. Daarmee kan het de komende weken nog voor een kwaliteitsinjectie zorgen. Want door de nieuwe verdeelsleutel wordt het kampioenenbal belangrijker dan ooit. Lees verder »


 26-07-2017 

Forum: Moet Kara Mbodj blijven? Of vertrekken?

Forum: Moet Kara Mbodj blijven?  Of vertrekken?

Vorige winter reeds was er flink wat belangstelling voor Kara, maar Anderlecht zei “nee” en paaide de Senegalees met een contractverbetering, en de belofte om deze zomer mee te werken aan een transfer.  Maar zie, de nieuwe competitie gaat beginnen, en Kara is hier nog steeds.  Is dat nu een goede zaak, of net niet?  Libero stelt de vraag op het forum, wie ook zijn/haar mening wil delen, is daar dan ook meer dan welkom.
  Lees verder »


 12-07-2017 

6.000 keer bedankt

6.000 keer bedankt

Vandaag bereikte onze Nederlandse twitter-account van Anderlecht-online de kaap van 6.000 volgers. Voor ons een bevestiging om verder te doen zoals we bezig zijn en jullie dagelijks weer van het nieuwste Anderlecht-nieuws te voorzien. 6.000 keer en meer bedankt vanwege de hele redactie !!! Fans for 35 !! Lees verder »


 29-06-2017 

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Sven Kums is ongetwijfeld de grootste naam die Anderlecht tot nu toe presenteerde. De voormalige draaischijf van AA Gent genoot zijn opleiding in Anderlecht en moet daar nu ook Youri Tielemans doen vergeten. Maar zal hij daar ook in slagen? Jullie zijn alvast zeer positief. Lees verder »