Nieuws met tag "Website"


 08-08-2017 

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online lanceert opnieuw een quiz-seizoen. De winnaar, de runner-up en één van de trouwste deelnemers ontvangen allen een prijs aan het einde van het quiz-seizoen. Er worden tien rondes gespeeld. De eerste ronde blijft online tot 21 september. Vanaf dan volgen de rondes elkaar elke 14 dagen op. Lees verder » 01-08-2017 

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Hoewel Anderlecht deze zomer al heel wat spelers haalde, verdiende het fameus aan uitgaande transfers. Daarmee kan het de komende weken nog voor een kwaliteitsinjectie zorgen. Want door de nieuwe verdeelsleutel wordt het kampioenenbal belangrijker dan ooit. Lees verder » 26-07-2017 

Forum: Moet Kara Mbodj blijven? Of vertrekken?

Forum: Moet Kara Mbodj blijven?  Of vertrekken?

Vorige winter reeds was er flink wat belangstelling voor Kara, maar Anderlecht zei “nee” en paaide de Senegalees met een contractverbetering, en de belofte om deze zomer mee te werken aan een transfer.  Maar zie, de nieuwe competitie gaat beginnen, en Kara is hier nog steeds.  Is dat nu een goede zaak, of net niet?  Libero stelt de vraag op het forum, wie ook zijn/haar mening wil delen, is daar dan ook meer dan welkom.
  Lees verder » 12-07-2017 

6.000 keer bedankt

6.000 keer bedankt

Vandaag bereikte onze Nederlandse twitter-account van Anderlecht-online de kaap van 6.000 volgers. Voor ons een bevestiging om verder te doen zoals we bezig zijn en jullie dagelijks weer van het nieuwste Anderlecht-nieuws te voorzien. 6.000 keer en meer bedankt vanwege de hele redactie !!! Fans for 35 !! Lees verder » 29-06-2017 

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Sven Kums is ongetwijfeld de grootste naam die Anderlecht tot nu toe presenteerde. De voormalige draaischijf van AA Gent genoot zijn opleiding in Anderlecht en moet daar nu ook Youri Tielemans doen vergeten. Maar zal hij daar ook in slagen? Jullie zijn alvast zeer positief. Lees verder » 19-06-2017 

Kanttekeningen bij titel nummer 34

Kanttekeningen bij titel nummer 34

Bloed, zweet en tranen, het is een cliché, maar wie zal ontkennen dat onze 34ste landstitel een hard bevochten succes was?  Pas rond de klok van tienen, die donderdagavond 18 mei, op zo’n honderd minuten voor het einde van het kampioenschap, was de buit binnen.
  Lees verder » 14-06-2017 

Verjaardag Purpleketje !

Verjaardag Purpleketje !

Vandaag is het de verjaardag van Purpleketje. Hij zet zich al jaren in voor de site en is verantwoordelijk voor onze Franstalige sectie. Daarnaast is hij ook een notoir kenner van onze jeugdploegen en is hij verantwoordelijk voor de meeste foto's die op deze site terug te vinden zijn. Bij deze heel erg bedankt voor je inzet en we hopen nog lang op je te kunnen rekenen! En natuurlijk ... een gelukkige verjaardag gewenst! Lees verder » 08-06-2017 

Parking en gratis shuttle: een goed idee, maar ...

Parking en gratis shuttle: een goed idee, maar ...

Tijdens de play-offs werd de parking van Decathlon opengesteld en werd er een gratis shuttle naar het stadion aangeboden om de parkeerproblematiek aan te pakken. In een vorige webpoll lieten jullie al blijken dat die problematiek de hoofdreden was om niet naar het stadion af te zakken. Dus wat vonden jullie van het parkeer+shuttle principe? Lees verder »
 06-06-2017 

Danilou verlengt zijn titel als prono-kampioen

Danilou verlengt zijn titel als prono-kampioen

De Europa League en Champions League finales zijn gespeeld en daarmee is ook de Prono winnaar bekend. Danilou, die vorig jaar nog in een spannende strijd met Duket verwikkeld was, kaapt ook dit jaar de oppergaai weg. Hij zette zelfs zijn status als prono-master kracht bij door de tweede (Linkens007) op elf punten achterstand te zetten. Proficiat Danilou; wat een prestatie! Lees verder » 28-05-2017 

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van één van onze leden, Pieter V., hij is vooral achter de schermen actief. Hij houdt zich meer met de technische details bezig en de financiën. We willen hem dan ook bedanken voor het vele werk. Bedankt Pieter en geniet van je verjaardag en met dit warme weer, drink er maar een goeie frisse pint op. Gelukkige verjaardag !!! Lees verder »


 19-05-2017 

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Na de wedstrijd tegen Charleroi vertrok de Anderlechtbus zo snel mogelijk richting Constant Vanden Stockstadion. Ook de meegereisde fans zakten nog af naar Brussel. In het Astridpark waren op dat moment al veel supporters aanwezig om de wedstrijd open groot scherm te volgen. Lees verder »


 18-05-2017 

 01-05-2017 

Deadline prono morgenavond

Deadline prono morgenavond

Het Europese seizoen is toe aan de halve finales. Onze prono bestaat nu nog uit slechts vier wedstrijden (twee Champions League en twee Europa League). Vergeet zeker niet om jullie inzending te doen voor dinsdagavond 20u15. Veel succes! Lees verder »


 26-04-2017 

Column: 30 jaar geleden

Column: 30 jaar geleden

April 1987.  Ik zal het nooit vergeten.  Het moet de elfde geweest zijn, een zaterdagavond, in Waregem.  Ongeveer halfweg de eerste helft gaat Desloover van Waregem in een banaal duel met gestrekt been over de bal en plant zo zijn voet op het steunbeen van Juan Lozano dat als een lucifer in twee breekt. 
  Lees verder »


Support the T34M - deel 2!

Support the T34M - deel 2!

De play-offs zijn bijna halfweg en paars-wit zit volledig op schema voor een 34ste landstitel. "Enkel Anderlecht kan Anderlecht nog van de titel houden", klonk het bij een aantal analisten. Wij delen die mening en daarom engageren we ons voor een positieve en uitbundige sfeer in het stadion, om onze spelers vooruit te stuwen richting titel.  Lees verder »


Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

In onze vorige webpoll gingen we op zoek naar de hoofdreden waarom jullie niet naar het stadion (zouden) afzakken om een wedstrijd bij te wonen. Een duidelijke eerste plaats wordt ingenomen door parkeerproblemen (28%). Daarom zoemt onze nieuwe poll wat verder in op de initiatieven rond parkeren. Lees verder »


 24-04-2017 

Anderlecht-Online op Google+

Anderlecht-Online op Google+

Je kan Anderlecht-Online nu ook volgen op Google+. Door onze pagina te volgen, ben je steeds op de hoogte van de meest belangrijke updates door dit social media kanaal. Anderlecht-Online was reeds actief op Flickr, YouTube, Facebook en Twitter. Lees verder »


 22-04-2017 

 18-04-2017 

Opinie: "Cynisch en klinisch?"

Opinie:

In zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend had Peter Vandenbempt het deze ochtend op Radio 1 onder andere over de uitmatch van Anderlecht op het veld van Oostende en stelde hij dat paars-wit nog maar een keer “cynisch en klinisch drie punten was gaan pakken”.

Lees verder »


 14-04-2017 

Poll: U verkiest de titel boven de Europa League finale

Poll: U verkiest de titel boven de Europa League finale

Anderlecht is Europees nog niet uitgeteld, maar slechts 33% van onze bezoekers verkiest het spelen van de Europa League finale boven een titel. Dat wil zeggen dat jullie duidelijk meer belang hechten aan een nieuwe landstitel. Vermoedelijk zit de rechtstreekse plaatsing voor de Champions League daar ook voor een groot stuk tussen.  Lees verder » 10-04-2017 

Prono: morgen deadline!

Prono: morgen deadline!

Deze week staat de topper tussen Anderlecht en Manchester United op het programma in de Europa League. Maar ook in de Champions League naderen we eindfase. Vergeet dus vooral jullie prono niet in te zenden voor morgenavond 20u15! Veel succes! Lees verder »


Herinnering: fans gezocht voor TV interview

Herinnering: fans gezocht voor TV interview

In kader van de wedstrijd RSC Anderlecht - Manchester United gaat het Deense Eurosport op zoek naar fans die geïnterviewd willen worden. Het interview kadert in de voorbeschouwing van de wedstrijd. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen via ons contactformulier (gebruik de optie "andere"). De deadline hiervoor is vanavond! Lees verder »


 09-04-2017 

Zeven wedstrijden op 1 maand

Zeven wedstrijden op 1 maand

Vanavond om 18u is de start van een drukke aprilmaand voor RSC Anderlecht. Er staan maar liefst zeven wedstrijden op het programma. Te beginnen vanavond tegen AA Gent. Tussenin worden ook de kwarfinales van de UEFA Europa League afgewerkt tegen Manchester United.  Lees verder »


Oproep: fan interview voor Deense TV

Oproep: fan interview voor Deense TV

Straks speelt Anderlecht tegen AA Gent in de Jupiler Pro League, maar daarna volgt Manchester United in de kwartfinale van de Europa League. En die wedstrijd kan op veel internationale belangstelling rekenen. Anderlecht-Online werd gecontacteerd door het Deense TV station Eurosport Discovery Networks Denmark met de vraag hen in contact te brengen met fans voor een interview. Lees verder »


 06-04-2017 

Stadion mooi ingekleed voor de volgende partij

Stadion mooi ingekleed voor de volgende partij

De werken aan het Constant Vanden Stock Stadion zijn bijna afgerond. Voor de wedstrijd tegen AA Gent, zal onze voetbaltempel fris ingekleed zijn. De eerste foto's geven alvast een geslaagde, frisse en moderne indruk! De aanpassingen komen de fan-beleving ongetwijfeld ten goede.  Lees verder »


Al zeven maanden wachten op open training

Al zeven maanden wachten op open training

We blikken even terug naar mei 2016, Roger Vanden Stock belooft om de banden met de supporters nauwer aan te halen in het komende seizoen (2016/2017). Bijna een jaar later zijn we nu. De Ketjes worden in de bloemen gezet bij evenementen en ook de Fan Board met daarin een aantal besturen van de supporterclubs, werd opgezet. Dat is allemaal positief. Maar waarom geen open trainingen meer? Lees verder »


 04-04-2017 

 02-04-2017 

Lichtpunt Faes kritisch voor ploegmaats

Lichtpunt Faes kritisch voor ploegmaats

Wout Faes verloor tijdens zijn debuut voor Heerenveen met 4-1 bij Heracles. De verdediger was uiteraard ontgoocheld, maar zelf speelde hij wel een goede wedstrijd. Volgende week tegen Sparta start hij waarschijnlijk in de basis. Lees verder »


Gefrustreerd Manchester United thuis niet voorbij West Brom

Gefrustreerd Manchester United thuis niet voorbij West Brom

Manchester United, tegenstander in de kwartfinales van de Europa League, is thuis niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen West Bromwich. 'The Baggies' hebben de reputatie een zeer stug en moeilijk te bespelen team te zijn en ondanks 75 procent balbezit slaagde de ploeg van José Mourinho er niet in deze muur te ontwrichten. Lees verder »


 30-03-2017 

Support the T34M !

Support the T34M !

Morgen starten de play-offs met Zulte Waregem - RSC Anderlecht als opener. Daarom is het ook tijd om onze campagne "Support the T34M" te lanceren. 'T34M' in plaats van 'team', aangezien we als fans samen met de club op zoek gaan naar onze 34e landstitel! Lees verder »