Nieuws met tag "Website"


 19-05-2017 

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Na de wedstrijd tegen Charleroi vertrok de Anderlechtbus zo snel mogelijk richting Constant Vanden Stockstadion. Ook de meegereisde fans zakten nog af naar Brussel. In het Astridpark waren op dat moment al veel supporters aanwezig om de wedstrijd open groot scherm te volgen. Lees verder » 18-05-2017 


 01-05-2017 

Deadline prono morgenavond

Deadline prono morgenavond

Het Europese seizoen is toe aan de halve finales. Onze prono bestaat nu nog uit slechts vier wedstrijden (twee Champions League en twee Europa League). Vergeet zeker niet om jullie inzending te doen voor dinsdagavond 20u15. Veel succes! Lees verder » 26-04-2017 

Column: 30 jaar geleden

Column: 30 jaar geleden

April 1987.  Ik zal het nooit vergeten.  Het moet de elfde geweest zijn, een zaterdagavond, in Waregem.  Ongeveer halfweg de eerste helft gaat Desloover van Waregem in een banaal duel met gestrekt been over de bal en plant zo zijn voet op het steunbeen van Juan Lozano dat als een lucifer in twee breekt. 
  Lees verder »


Support the T34M - deel 2!

Support the T34M - deel 2!

De play-offs zijn bijna halfweg en paars-wit zit volledig op schema voor een 34ste landstitel. "Enkel Anderlecht kan Anderlecht nog van de titel houden", klonk het bij een aantal analisten. Wij delen die mening en daarom engageren we ons voor een positieve en uitbundige sfeer in het stadion, om onze spelers vooruit te stuwen richting titel.  Lees verder »


Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

In onze vorige webpoll gingen we op zoek naar de hoofdreden waarom jullie niet naar het stadion (zouden) afzakken om een wedstrijd bij te wonen. Een duidelijke eerste plaats wordt ingenomen door parkeerproblemen (28%). Daarom zoemt onze nieuwe poll wat verder in op de initiatieven rond parkeren. Lees verder » 24-04-2017 

Anderlecht-Online op Google+

Anderlecht-Online op Google+

Je kan Anderlecht-Online nu ook volgen op Google+. Door onze pagina te volgen, ben je steeds op de hoogte van de meest belangrijke updates door dit social media kanaal. Anderlecht-Online was reeds actief op Flickr, YouTube, Facebook en Twitter. Lees verder » 22-04-2017 


 18-04-2017 

Opinie: "Cynisch en klinisch?"

Opinie:

In zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend had Peter Vandenbempt het deze ochtend op Radio 1 onder andere over de uitmatch van Anderlecht op het veld van Oostende en stelde hij dat paars-wit nog maar een keer “cynisch en klinisch drie punten was gaan pakken”.

Lees verder » 14-04-2017 

Poll: U verkiest de titel boven de Europa League finale

Poll: U verkiest de titel boven de Europa League finale

Anderlecht is Europees nog niet uitgeteld, maar slechts 33% van onze bezoekers verkiest het spelen van de Europa League finale boven een titel. Dat wil zeggen dat jullie duidelijk meer belang hechten aan een nieuwe landstitel. Vermoedelijk zit de rechtstreekse plaatsing voor de Champions League daar ook voor een groot stuk tussen.  Lees verder »
 10-04-2017 

Prono: morgen deadline!

Prono: morgen deadline!

Deze week staat de topper tussen Anderlecht en Manchester United op het programma in de Europa League. Maar ook in de Champions League naderen we eindfase. Vergeet dus vooral jullie prono niet in te zenden voor morgenavond 20u15! Veel succes! Lees verder »


Herinnering: fans gezocht voor TV interview

Herinnering: fans gezocht voor TV interview

In kader van de wedstrijd RSC Anderlecht - Manchester United gaat het Deense Eurosport op zoek naar fans die geïnterviewd willen worden. Het interview kadert in de voorbeschouwing van de wedstrijd. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen via ons contactformulier (gebruik de optie "andere"). De deadline hiervoor is vanavond! Lees verder » 09-04-2017 

Zeven wedstrijden op 1 maand

Zeven wedstrijden op 1 maand

Vanavond om 18u is de start van een drukke aprilmaand voor RSC Anderlecht. Er staan maar liefst zeven wedstrijden op het programma. Te beginnen vanavond tegen AA Gent. Tussenin worden ook de kwarfinales van de UEFA Europa League afgewerkt tegen Manchester United.  Lees verder »


Oproep: fan interview voor Deense TV

Oproep: fan interview voor Deense TV

Straks speelt Anderlecht tegen AA Gent in de Jupiler Pro League, maar daarna volgt Manchester United in de kwartfinale van de Europa League. En die wedstrijd kan op veel internationale belangstelling rekenen. Anderlecht-Online werd gecontacteerd door het Deense TV station Eurosport Discovery Networks Denmark met de vraag hen in contact te brengen met fans voor een interview. Lees verder »


 06-04-2017 

Stadion mooi ingekleed voor de volgende partij

Stadion mooi ingekleed voor de volgende partij

De werken aan het Constant Vanden Stock Stadion zijn bijna afgerond. Voor de wedstrijd tegen AA Gent, zal onze voetbaltempel fris ingekleed zijn. De eerste foto's geven alvast een geslaagde, frisse en moderne indruk! De aanpassingen komen de fan-beleving ongetwijfeld ten goede.  Lees verder »


Al zeven maanden wachten op open training

Al zeven maanden wachten op open training

We blikken even terug naar mei 2016, Roger Vanden Stock belooft om de banden met de supporters nauwer aan te halen in het komende seizoen (2016/2017). Bijna een jaar later zijn we nu. De Ketjes worden in de bloemen gezet bij evenementen en ook de Fan Board met daarin een aantal besturen van de supporterclubs, werd opgezet. Dat is allemaal positief. Maar waarom geen open trainingen meer? Lees verder »


 04-04-2017 

Anderlecht opnieuw het zwarte beest van AA Gent?

Anderlecht opnieuw het zwarte beest van AA Gent?

De voorbije jaren hebben de Buffalo's een stevige opmars ingezet, met als hoogtepunt de landstitel in het seizoen 2014-2015. Statistisch gezien blijft RSC Anderlecht nochtans een stevig streepje voorhebben op de tegenstander van komende zondag. Lees verder »


 02-04-2017 

Lichtpunt Faes kritisch voor ploegmaats

Lichtpunt Faes kritisch voor ploegmaats

Wout Faes verloor tijdens zijn debuut voor Heerenveen met 4-1 bij Heracles. De verdediger was uiteraard ontgoocheld, maar zelf speelde hij wel een goede wedstrijd. Volgende week tegen Sparta start hij waarschijnlijk in de basis. Lees verder »


Gefrustreerd Manchester United thuis niet voorbij West Brom

Gefrustreerd Manchester United thuis niet voorbij West Brom

Manchester United, tegenstander in de kwartfinales van de Europa League, is thuis niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen West Bromwich. 'The Baggies' hebben de reputatie een zeer stug en moeilijk te bespelen team te zijn en ondanks 75 procent balbezit slaagde de ploeg van José Mourinho er niet in deze muur te ontwrichten. Lees verder »


 30-03-2017 

Support the T34M !

Support the T34M !

Morgen starten de play-offs met Zulte Waregem - RSC Anderlecht als opener. Daarom is het ook tijd om onze campagne "Support the T34M" te lanceren. 'T34M' in plaats van 'team', aangezien we als fans samen met de club op zoek gaan naar onze 34e landstitel! Lees verder »


 21-03-2017 

 17-03-2017 

Prono ronde 11 online

Prono ronde 11 online

De loting voor de Champions League en de Europa League is gebeurd. De nieuwe prono staat bijgevolg online! Kan Anderlecht stunten tegen Manchester United? En gaat Barcelona deze keer wel voor de bijl tegen Juventus? U heeft tijd tot 11 april om uw prono in te zenden! Succes! Lees verder »
Welke tegenstander kan Anderlecht loten?

Welke tegenstander kan Anderlecht loten?

Anderlecht haalde zopas relatief makkelijk de kwartfinale van de Europa League. Geraakt paars-wit ook nog verder? Een aantal tegenstanders lijken op papier wel haalbaar, al zijn er ook kleppers te loten zoals Manchester United, Schalke 04 of Olympique Lyon.  Lees verder »


 15-03-2017 

Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Vandaag is de verjaardag van onze collega 'Garrincha'. Hij begeleidde mij drie jaar geleden bij mijn eerste stappen bij anderlecht-online en nu nog staat hij mij iedere dag bij met raad en daad. Afgelopen jaar werd hij ook de fiere papa van een zoontje Pär. Bedankt voor alles Garrincha en vooral een gelukkige verjaardag !!! Lees verder »


 14-03-2017 

Prono deadline vandaag

Prono deadline vandaag

Donderdag gaat Anderlecht op zoek naar een Europese kwartfinale. Racing Genk is al quasi zeker van een verlengd verblijf in Europa en mogelijk komt het zelfs tot een nieuw Belgisch treffen. Vanavond en morgenavond is er echter eerst nog Champions League. Stuur daarom uw prono in voor 20u15 vanavond! Succes! Lees verder »


 07-03-2017 


 24-02-2017 

EL loting met drie Belgische ploegen

EL loting met drie Belgische ploegen

Het is meer dan 20 jaar geleden: drie Belgische ploegen in de achtste finale van de Europa League. Zowel Genk, Gent als Anderlecht hebben zich geplaatst. Gent ging 2-2 gelijk spelen op Wembley en schakelde zo Tottenham uit na de 1-0 overwinning in de heenmatch. Genk won met 1-0 van Astra. Lees verder »


 22-02-2017 

"Anderlecht elimineert Zenit"

Voor de heenwedstrijd van het Europa League treffen tussen RSC Anderlecht en Zenit Sint-Petersburg lanceerden we een webpoll: "schakelt Anderlecht Zenit uit?" was de vraagstelling. En jullie denken, ondertussen, van wel. Lees verder »


 20-02-2017 

Prono inzenden tegen morgenavond!

Prono inzenden tegen morgenavond!

Prono-deelnemers opgelet! De Europese wedstrijden volgen zich aan een snel tempo op. De volgende ronde dient reeds ingezonden te worden tegen morgenavond 20u15! De strijd om de overwinning blijft intussen ongemeen spannend, met de top 7 die zich binnen de 10 punten van elkaar bevindt. Maar niet enkel de winnaar krijgt een prijs. Ook één van de trouwste deelnemers mag zich aan een prijs verwachten! Lees verder »


 19-02-2017 

Broers Lukaku in de tribune

Broers Lukaku in de tribune

Mooi volk in de tribune tijdens Oostende - Anderlecht. Romelu Lukaku en Jordan Lukaku komen hun ex-club(s) aanmoedigen. Jordan speelde bij zowel Anderlecht als Oostende, Romelu enkel voor Anderlecht. Lees verder »