Nieuws met tag "Website"


 20-03-2018 

Roef op lijstje Deportivo

Roef op lijstje Deportivo

In een exclusief interview met Anderlecht-Online liet Davy Roef weten dat hij zich goed voelde bij Waasland-Beveren en nog tot eind maart had om een beslissing te nemen of hij al dan niet een seizoen bij de Waaslanders bleef. Maar er zijn kapers op de kust, Deportivo toont verregaande interesse in de jonge doelman.  Lees verder » 17-03-2018 

Het DNA van RSCA volgens 'VanTheMan23' (25)

Het DNA van RSCA volgens 'VanTheMan23' (25)

In deze aflevering van "Het DNA van RSCA" belichten we de beleving van een jonge fan van 25 jaar. Daarnaast hebben we ook de antwoorden op de eerste vraag gebundeld in een tagcloud. Opvallend: u koos vooral voor tijdloze rocknummers, songs gerelateerd aan overwinningen en kampioenen (Simply the Best, We are the Champions, ...) en ook voor Le Grand Jojo - Anderlecht Champion. Lees verder » 15-03-2018 

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Terwijl de Anderlecht-spelers Play-Off 1 voorbereiden in de Ardennen, geniet Davy Roef van een weekje verlof. Anderlecht-online maakte hiervan gebruik om de doelman op te bellen. In een openhartig gesprek vertelt Roef over zijn prestaties dit seizoen, de opties voor volgend seizoen en de moeilijke periode van vorig seizoen. Lees verder »


Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Verjaardag webteamlid 'Garrincha'

Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Pieter, voor jullie beter bekend als 'Garrincha'. De artikels die hij voor anderlecht-online schreef zijn ondertussen ontelbaar. Bedankt voor je tomeloze inzet Pieter en vooral, een heel gelukkige verjaardag ! Lees verder » 13-03-2018 


 07-03-2018 


 05-03-2018 

Nieuwe webpoll: hoe vaak scoort Teodorczyk nog?

Nieuwe webpoll: hoe vaak scoort Teodorczyk nog?

Lukasz Teodorczyk scoorde in de voorbije twee wedstrijden vijf keer. Hij trok zijn seizoenstotaal zo op van vier tot negen doelpunten. Heeft de Pool de weg naar de netten teruggevonden en blijft hij scoren? Vertel ons jullie gedacht in een nieuwe webpoll. Lees verder » 03-03-2018 

Het DNA van RSCA volgens 'Mac49' (36)

Het DNA van RSCA volgens 'Mac49' (36)

Hoe willen we onze club zien? Wat is belangrijk voor ons als fans? Hoe kijken we naar onze club? Aan de hand van vijf vragen trachten we hier een beeld van te schetsen. In deze editie delen we de antwoorden van Mac49.Deelnemen kan nog steeds via deze link. Veel leesplezier! Lees verder » 01-03-2018 

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom”

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom”

Naast Wout Faes laat Anderlecht nog een veelbelovende jonge speler ervaring opdoen in Nederland. Jorn Vancamp gooit de laatste weken hoge ogen bij Roda JC. Ook hij kreeg een telefoontje van Anderlecht-Online en stond ons graag te woord. Lees verder » 27-02-2018 

Het DNA van RSCA volgens 'Garrincha' (31)

Het DNA van RSCA volgens 'Garrincha' (31)

We ontvingen reeds verschillende honderden inzendingen van onze bezoekers voor de rubriek "het DNA van RSCA". Vandaag delen we de inzending van één van onze webteamleden: Garrincha. Deelnemen kan nog steeds via deze link. Alle resultaten worden verwerkt in een mooi overzicht en een aantal vinden hun weg naar een nieuwspost. Veel leesplezier! Lees verder » 26-02-2018 

Nieuwe webpoll: moet Van Holsbeeck blijven?

Nieuwe webpoll: moet Van Holsbeeck blijven?

Nu Marc Coucke de nieuwe sterke man is bij Anderlecht, is de toekomst van Herman Van Holsbeeck bij paars-wit erg onzeker geworden. De manager ligt regelmatig onder vuur bij de supporters, maar hoe denkt u over hem? Moet Coucke Van Holsbeeck aan boord houden. Lees verder »


 24-02-2018 

 22-02-2018 

Faes prima bezig bij Excelsior

Faes prima bezig bij Excelsior

Jorn Vancamp kent momenteel een erg productieve tijd bij Roda JC, maar ook die andere jonge Anderlecht-huurling in Nederland is prima bezig. Wout Faes heeft een basisplaats beet bij Excelsior en de commentaren die hij krijgt, zijn erg lovend. Lees verder »


 19-02-2018 

Het DNA van RSCA !

Het DNA van RSCA !

De malaise bij paars-wit blijft verder duren na een nieuwe nederlaag tegen STVV. Zo is onze fiere Brusselse club aan zijn slechtste periode in 20 jaar bezig. De oorzaken van de crisis werden vorige week reeds uitvoering besproken. Lees verder »


 12-02-2018 

Herinnering: Prono inzenden voor morgenavond

Herinnering: Prono inzenden voor morgenavond

Na een lange winterpauze start ook weer het Europese voetbal en, voor het eerst sinds lang, zonder overwinterende Belgische club. Onze prono-competitie gaat echter gewoon door. De deadline voor ronde 7 is morgen om 20u15. Veel succes. Lees verder »


 09-02-2018 

Prijsuitreiking: Quiz & Prijsvraag "delen en becommentariëren"

Prijsuitreiking: Quiz & Prijsvraag

Na de teleurstellende transferperiode en drie gelijke spelen op rij, leek het ons tijd voor een prijsuitreiking! Inmiddels is het quizseizoen afgelopen en mogen we de winnaar, de tweede en de trouwste deelnemer aankondigen. Ook onze actie "delen en becommentariëren" leverde drie gelukkigen op die een prijs zullen ontvangen. Lees verder »


 01-02-2018 

Nieuwe webpoll: kan Dendoncker nieuwe aanvoerder worden?

Nieuwe webpoll: kan Dendoncker nieuwe aanvoerder worden?

Nu Sofiane Hanni Anderlecht verlaten heeft, moet paars-wit een nieuwe aanvoerder aanstellen. Als vice-kapitein is Leander Dendoncker een logische opvolger. Het jeugdproduct stuurde de voorbije twee transferperiodes echter hardnekkig aan op een vertrek. Kan zo iemand de nieuwe aanvoerder worden? Lees verder »


 28-01-2018 

Hattrick voor Hanni halfweg de wedstrijd

Hattrick voor Hanni halfweg de wedstrijd

Sofiane Hanne heeft de supporters die regelmatig uifluiten het zwijgen opgelegd. Tot twee keer toe haalde hij een achterstand op en zette op de koop toe, net voor rust, zijn ploeg op voorsprong met zijn derde treffer. Het is trouwens van 1999 dat een Anderlecht-speler nog eens drie keer scoorde op Sclessin.  Lees verder »


 27-01-2018 

Gelukkige verjaardag (toekomstig) voorzitter !!!

Gelukkige verjaardag (toekomstig) voorzitter !!!

Op 1 maart 2018 neemt Marc Coucke de dagelijkse leiding van RSC Anderlecht op zich. Vandaag viert de toekomstige voorzitter zijn 53ste verjaardag. Het hele team van Anderlecht-online wil hem alvast een heel gelukkige verjaardag toewensen !!! Gelukkige verjaardag meneer Coucke !!!!  Lees verder »


 19-01-2018 

Favoriete transfer #1: Landry Dimata

Favoriete transfer #1: Landry Dimata

We zijn aan het einde gekomen van jullie favoriete transfers. Landy Dimata sluit de top 10 af op nummer 1. De aanvaller van Wolfsburg is geen onbekende voor toekomstig eigenaar van RSC Anderlecht, Marc Coucke. Lees verder »


Gelukkige verjaardag "rscaskater"

Gelukkige verjaardag

Vandaag een speciaal woordje van dank en een heel gelukkige verjaardag voor onze collega "rscskater". Al jaren staat hij in voor de berichtgeving van de Duitstalige sectie. Het aantal artikels dat hij schreef is allang niet meer bij te houden, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank ! Alles Gute zum Geburtstag Michael !!! Lees verder »


 18-01-2018 

Favoriete transfer #2: Ryota Morioka

Favoriete transfer #2: Ryota Morioka

Op nummer 2 kozen jullie voor Ryota Morioka van Waasland-Beveren en zo komen we bijna aan het einde van jullie lijstje met favoriete transfers. Morgen komen jullie te weten wie op nummer één staat. Lees verder »


 17-01-2018 

 16-01-2018 

Favoriete transfer #4: Chancel Mbemba

Favoriete transfer #4: Chancel Mbemba

Op nummer vier treffen we een oude bekende, Chancel Mbemba. Veel paars-wit supporters zullen hem maar al te graag zien terugkomen, maar Chancel zelf heeft al aangegeven niet te staan springen voor een terugkeer naar RSC Anderlecht. Lees verder »


 15-01-2018 

 14-01-2018 

Quiz: laatste ronde online!

Quiz: laatste ronde online!

De laatste quizronde werd zopas online geplaatst. Elf deelnemers hebben nog het maximum van de punten. Zij worden gevolgd door een handvol spelers die slechts één vraag fout beantwoordden doorheen de vorige negen rondes. Lees verder »


 12-01-2018 

RSCAMons doet een beroep op jullie solidariteit

RSCAMons doet een beroep op jullie solidariteit

RSCAMons, een Waalse supportersclub, heeft ons een mail gestuurd om volgend bericht met jullie te delen. Het gaat over de 6-jarige Adélaide, dochter van Anderlecht-supporter Jonathan. Zij kreeg onlangs te horen dat ze een vergevorderd neuroblastoom fase vier, heeft. Lees verder » 11-01-2018 

 10-01-2018 

Actie: "deel en becommentarieer" en win!

Actie:

Anderlecht-Online wenst de bezoekers te belonen die op regelmatige basis mee discussiëren onder onze nieuwsartikels of die onze artikels veelvuldig delen op sociale media (Facebook, Twitter, Google+, ...). We zullen dan ook leuke prijzen uitreiken aan een aantal van onze actiefste bezoekers.  Lees verder » 08-01-2018