Nieuws met tag "Website"


 31-03-2024 

Nieuwsreacties tijdelijk onbeschikbaar

Nieuwsreacties tijdelijk onbeschikbaar

Vanaf 31 maart zullen de nieuwsreacties (en het forum) onbeschikbaar zijn. We werken inmiddels op de achtergrond aan een vernieuwd en verbeterd systeem. Binnenkort zullen de nieuwsreacties, onder de nieuwe vorm, weer beschikbaar komen. Lees verder » 15-03-2024 

Verjaardag webteamlid Garrincha

Verjaardag webteamlid Garrincha

Vandaag is het de verjaardag van één van de grootste drijvende krachten achter Anderlecht-Online, Garrincha. Sinds het prille debuut is hij achter de schermen de mentor van vele medewerkers. We wensen hem een heel gelukkige verjaardag en heel veel dank voor zijn niet-aflatende inzet !!

  Lees verder » 22-02-2024 


 19-01-2024 

Verjaardag webteamlid Michael

Verjaardag webteamlid Michael

Vandaag is het de verjaardag van Michael, die al jaren de Duitstalige sectie van de website onderhoudt. We wensen hem enorm te bedanken voor zijn werk en wensen hem een fantastische verjaardag. Hopelijk krijgt hij dit weekend ook een mooie overwinning cadeau van onze club! Lees verder » 02-01-2024 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag is het de beurt aan Skyhawk. Lees verder » 31-12-2023 

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

Q&A: Anderlecht seizoen 2023-2024

De medewerkers van Anderlecht-online krijgen de kans om tijdens de winterstop enkele vragen te beantwoorden over de prestaties van Anderlecht in het huidige seizoen. Vandaag bijt TCV de spits af. Lees verder » 29-10-2023 

Nieuwe webpoll: welk trio op middenveld?

Nieuwe webpoll: welk trio op middenveld?

Hoog tijd om nog eens een nieuwe webpoll te lanceren. Uiteraard hebben we dan eerst een goede vraagstelling nodig en die is er op dit moment: nu Thomas Delaney weer fit is en Mario Stroeykens sterk presteert, wie moet Brian Riemer dan opstellen op zijn middenveld. Lees verder » 25-09-2023 

Gelukkige verjaardag Skyhawk

Gelukkige verjaardag Skyhawk

We hadden hem zo graag de drie punten gegund voor zijn verjaardag, maar helaas. Toch mag dat het feestje er vandaag niet minder om maken. Gelukkige verjaardag Skyhawk, één van de mensen die aan de wieg stond van Anderlecht-Online en nog steeds de drijvende kracht is achter de schermen.  Lees verder » 17-09-2023 

Verjaardag webteamleden

Verjaardag webteamleden

Vandaag is het de verjaardag van 'Lajoya' en 'Macuz', verantwoordelijk voor respectievelijk de Engelse en Spaanse versie van onze website. Dikke proficiat en bedankt voor jullie werk tot nu toe! Lees verder » 08-09-2023 

 23-06-2023 

Ex aequo bij pronoseizoen 2022-2023

Ex aequo bij pronoseizoen 2022-2023

De Europese finales zijn gespeeld en het seizoen is officieel afgelopen. Bij Anderlecht is men zelfs al gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dit betekent dat we ook de pronowinnaars mogen aankondigen: Gaudus en Scale72 eindigen gelijk en winnen beide de hoofdprijs. Kirlip werd dan weer gekozen als trouwste deelnemer en mag eveneens een prijs in ontvangst nemen. De winnaars worden spoedig gecontacteerd. Tot volgend seizoen voor een nieuwe deelname! Lees verder »


Slimani beste speler van het afgelopen seizoen

Slimani beste speler van het afgelopen seizoen

Nu de voorbereiding van het nieuwe seizoen van start gaat bij Anderlecht, is het ook tijd om onze website voor te bereiden op seizoen 2022-2023. Dit betekent ook dat de beste speler van vorig seizoen aangekondigd kan worden. Via de spelersbeoordeling kozen jullie Islam Slimani tot beste speler van 2022-2023. Slimani wordt op de voet gevolgd door Bart Verbruggen. Leoni (die zijn scores vooral verzamelde met invalbeurten), Debast en Vertonghen vervolledigen de top vijf. Lees verder »


 14-06-2023 

Gelukkige verjaardag Purpleketje !

Gelukkige verjaardag Purpleketje !

Vandaag is onze Purpleketje jarig, hij is al verschillende jaren actief voor het Franstalige deel van de site. De laatste jaren zorgt hij ook voor de info en foto's van de jeugd. Je kan hem dan ook heel vaak vinden op Neerpede.  Lees verder »


 26-05-2023 

Bouchouari: "Interesse van meerdere clubs"

Bouchouari:

De kans dat Mohamed Bouchouari na een succesvolle uitleenbeurt aan Emmen terugkeert naar Anderlecht, is erg klein. In een gesprek met Anderlecht-Online vertelt de rechtsback dat zijn manager contact heeft met meerdere clubs. Lees verder »


 19-05-2023 

 25-04-2023 

Fredberg: "Evaluatie is gemaakt, nu tijd om te handelen"

Fredberg:

In een ruim twaalf minuten durend video-interview op de clubwebsite spreekt CEO Sports Jesper Fredberg de Anderlecht-fans toe. Hij maakt een analyse van de voorbije maanden en blikt vooruit op wat komt. Anderlecht-Online typt het hele gesprek uit. Hier lees je alvast het eerste deel. Lees verder »


 15-03-2023 

Gelukkige verjaardag Garrincha !

Gelukkige verjaardag Garrincha !

Iemand die we zeker niet mogen vergeten vandaag is Garrincha, deel van het team sinds het prille begin en de steunpilaar en corrector van velen onder ons. Geniet van deze dag Pieter met je prachtige zoontjes en Ellen, we wensen je een schitterende dag toe.  Lees verder »


 08-03-2023 

Forum en nieuwsreacties offline

Forum en nieuwsreacties offline

Zoals jullie al hebben kunnen merken zijn het forum en de nieuwsreacties offline. Deze functionaliteit wordt aangeboden door een derde partij en het probleem situeert zich ook bij deze derde partij. We bekijken momenteel de mogelijkheden om deze functionaliteiten zo snel mogelijk terug te brengen... Lees verder »


 03-03-2023 

Verbruggen in voorselectie Oranje

Verbruggen in voorselectie Oranje

Nederlands Bondscoach Ronald Koeman heeft een voorselectie van 37 spelers bekendgemaakt voor de EK-kwalificatieduels tegen Frankrijk en Gibraltar. Daarbij ook Bart Verbruggen. Voor de Anderlecht-goalie is het de eerste keer dat hij de voorselectie haalt. Lees verder »


 02-03-2023 

De A-kern is goed omringd

De A-kern is goed omringd

De open training van gisteren in Anderlecht liet ons toe om een aantal leden van de sportieve en medische staf te observeren die vooral de kern van de A ploeg onder hun hoede hebben. Of u ze nu kent of niet, het lijkt ons interessant u een overzicht te geven van deze stafleden van RSCA.  Lees verder »


Anderlecht verwent zijn supporters in het Lotto Park

Anderlecht verwent zijn supporters in het Lotto Park

Brian Riemer riep gisterenmiddag 25 spelers naar het Lotto Park voor een open training. Goed nieuws op het veld, Marco Kana heeft alles gegeven tijdens de training. Hannes Delcroix zit nog in de revalidatie terwijl Anders Dreyer zich wegens ziekte afwezig was. Benito Raman, die ziek moest afhaken tegen Standard, stond weer in de basis. Lees verder »


 26-02-2023 

Gastbijdrage: “Fredberg en Riemer hebben volle steun, Vandenhaute niet

Gastbijdrage: “Fredberg en Riemer hebben volle steun, Vandenhaute niet

Als away-verantwoordelijke van groep 7 Denderstreek - Vlaamse Ardennen was Tom M. maandag aanwezig tijdens het gesprek van 32 fans en Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Tom wil graag zijn bevindingen van deze meeting delen met de andere Anderlecht-supporters en sprak daarom met de redactie van Anderlecht-Online. Wij geven hem graag een forum voor deze gastbijdrage. Lees verder »


 23-02-2023 

RSCA Futsal in de finale Beker van België

RSCA Futsal in de finale Beker van België

Tien minuten had Anderlecht nodig om de klus tegen Charleroi te klaren. De stand was toen 3-0 en alle twijfels waren weggenomen. De eerste wedstrijd was immers al met 0-3 geëindigd. De ploeg van Luca Cragnaz won gisteravond in Roosdaal uiteindelijk met 10-5. RSCA Futsal staat tegenover Herentals in een Belgische bekerfinale op 8 april in Gent.
Lees verder »


 29-01-2023 

Spandoeken vragen om ontslag Vandenhaute

Spandoeken vragen om ontslag Vandenhaute

Enkele supportersgroepen ontrolden bij aanvang van de wedstrijd tussen Anderlecht en Antwerp verschillende spandoeken die oproepen tot het ontslag van voorzitter Wouter Vandenhaute. De spandoeken zijn ondertekend door supportersgroepen Brussels Casuals Service en Mauves Army 03. Lees verder »


 19-01-2023 

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

Vandaag is het de verjaardag van RSCAskater, Michael. Hij werkt al vele jaren quasi alleen aan de Duitstalige sectie van onze website. Zo houdt hij, met zijn titanenwerk, onze Duitstalige landgenoten op de hoogte over onze club. Gelukkige verjaardag Michael en bedankt voor je niet aflatende inzet !!  Lees verder »


 16-01-2023 

Van u mocht Vandenhaute gewoon blijven

Van u mocht Vandenhaute gewoon blijven

Is de afkeer tegen Wouter Vandenhaute als Anderlecht-voorzitter wel zo breed gedragen onder de supporters als de geluiden in de media of op sociale media de voorbije dagen deden vermoeden? Uit de poll die we gisteren lanceerden, blijkt dat maar liefst 45 procent van de stemmers Vandenhaute liefst zag aanblijven als gewone voorzitter. Lees verder » 12-01-2023 

Actuele gebeurtenissen niet de aanleiding tot ontmoeting met fans

Actuele gebeurtenissen niet de aanleiding tot ontmoeting met fans

Gisterenavond zat een groep supporters van Anderlecht samen met de club. CEO Sports Jesper Fredberg, coach Brian Riemer en CEO Non-Sports Kenneth Bornauw waren aanwezig. In tegenstelling tot wat hier en daar gesuggereerd werd, is deze ontmoeting niet het gevolg van enorme onvrede die de voorbije dagen naar buiten kwam. Dit overleg lag al drie weken vast.  Lees verder »


 07-12-2022 

De RSCA familie is in rouw

De RSCA familie is in rouw

Louis Evrard, al meer dan 20 jaar fotograaf van RSC Anderlecht, is dinsdagavond overleden na een operatie. Dit is zeer triest nieuws voor RSCA, Christophe, zijn zoon, zijn familie en alle mensen die hem de afgelopen jaren hebben mogen ontmoeten. Lees verder »


 08-11-2022 

Opinie: waarom Amuzu in de WK-voorselectie niet zo vreemd is

Opinie: waarom Amuzu in de WK-voorselectie niet zo vreemd is

Verbijstering! Verontwaardiging! Bepaalde kranten- en voetbalsites gingen net als een deel van de twitterende kijkbuiscoaches vandaag op hun achterste poten staan: geen Mike Ndayishimiye in de WK-voorselectie van 55, maar wel, en dat was blijkbaar pas echt schandalig, Francis Amuzu. Wie even rustig nadenkt, hoeft dat echter niet zo vreemd te vinden. Lees verder »


 15-10-2022 

Nieuwe webpoll: welk systeem is het best?

Nieuwe webpoll: welk systeem is het best?

Vorig weekend stapte Felice Mazzu voor het eerst even af van zijn 3-5-2-systeem. Eindelijk, want de weken ervoor was er al heel wat te doen over het systeem van Anderlecht. Tal van analisten gaven al hun mening, maar wat vindt u? In welk systeem heeft Anderlecht met deze kern volgens u het meeste kans op succes? Lees verder »


 14-10-2022 

Gelukkige verjaardag emjomi

Gelukkige verjaardag emjomi

Eén van onze nieuwsredacteurs, en meteen ook één van de langst voor de site werkende leden, is vandaag jarig. We wensen haar een gelukkige verjaardag en bedanken haar voor de jaren trouwe dienst! Enjoy! Lees verder »


 30-09-2022 

Opinie: waarom mijn zoon (wellicht) geen Anderlecht-supporter wordt

Opinie: waarom mijn zoon (wellicht) geen Anderlecht-supporter wordt

De voorbije dagen openbaarden de kranten dat de toeschouwersaantallen in 1A de voorbije drie jaar met 20 procent gezakt zijn. Enkele redenen worden aangehaald, maar mijns inzien wordt een belangrijke factor over het hoofd gezien: de band die een club (niet meer) opbouwt met haar supporters. Ik neem Anderlecht als voorbeeld. Lees verder »


 26-09-2022 

Happy birthday Skyhawk, beter laat dan nooit

Happy birthday Skyhawk, beter laat dan nooit

De man achter de schermen die zowat alles regelt, die aan de wieg stond van Anderlecht-Online, vierde gisteren zjin verjaardag. Een hele gelukkige 24-uur later, verjaardag Skyhawk. Bedankt om onze contactpunt te zijn voor vanalles en nog wat. Hip hip hoera !! Lees verder »