Nieuws met tag "Website"


 16-10-2017 

Prono ronde 3: Stunt Anderlecht?

Prono ronde 3: Stunt Anderlecht?

De derde pronoronde nadert zijn einde: morgen een half uur voor aanvang van de Champions League wedstrijden moeten de inzendingen binnen zijn. Het wordt verder woensdag wel uitkijken naar Anderlecht-PSG. Kan Vanhaezebrouck met zijn ploeg Europees stunten? Voorspel het! Lees verder » 10-10-2017 

Uw all-time favoriete Anderlecht-trainer(s)

Uw all-time favoriete Anderlecht-trainer(s)

Toeval of niet, maar het eerste stuk dat ondergetekende hier online plaatste, had als titel “20.000 trainers”.  Dat was in juni 2016, kort na de aanstelling van een nobele onbekende Zwitser als T1, een zekere René Weiler.
  Lees verder » 09-10-2017 

Quiz ronde 3 over het internationale voetbal

Quiz ronde 3 over het internationale voetbal

De derde quizronde is zonet beschikbaar gesteld. Gezien de interlandbreak handelt de derde ronde voornamelijk ook over de internationale tornooien. Na 2 ronden, zijn er nog 34 deelnemers met het maximum aantal punten. Hoeveel spelers zullen er nog na de derde ronde een foutloos parcours afleggen? Veel geluk! Lees verder » 03-10-2017 

De XII werken van Vanhaezebrouck

De XII werken van Vanhaezebrouck

Het is eindelijk officieel: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach van Anderlecht. De voormalige kampioenenmaker van AA Gent wacht in de hoofdstad een zware taak. We zetten zijn belangrijkste opdrachten even op een rij. Lees verder » 29-09-2017 

Longread: Het verval van Anderlecht

Longread: Het verval van Anderlecht

Anderlecht verloor woensdagavond kansloos met 0-3 van Celtic Glasgow. De wedstrijd waarin Anderlecht de grootste kans had op puntengewin. De Europese lente lijkt nu al heel ver weg. Hoe is het zo ver kunnen komen? Laat ons beginnen bij het begin. Niet in een waas van melancholie naar Europese finales. Nee, we keren terug naar het seizoen 2012-2013. Het jaar waarin Anderlecht haar 32e landstitel veroverde.  Lees verder » 26-09-2017 


 25-09-2017 

Verjaardag webmaster Skyhawk

Verjaardag webmaster Skyhawk

Vandaag is de verjaardag van één van de belangrijkste mannen in ons team, webmaster Skyhawk. Zonder hem zou er geen anderlecht-online zijn, hij zorgde enkele jaren geleden mee voor de oprichting van de site. Nu nog staat hij dagelijks, achter de schermen, in voor een vlot verloop van alle technische aspecten. Gelukkige verjaardag David en bedankt voor alles !!!! Lees verder » 24-09-2017 

Quiz ronde 2 beschikbaar

Quiz ronde 2 beschikbaar

De eerste quizronde is afgelopen en verbeterd. Er is voorlopig nog een groot peloton aan leiders, maar de tweede ronde kan daar mogelijk verandering inbrengen. De tweede ronde blijft beschikbaar tot 5 oktober 22u. Veel succes! Lees verder » 21-09-2017 

Nieuwe poll: wil u Vanhaezebrouck als coach?

Nieuwe poll: wil u Vanhaezebrouck als coach?

Nu René Weiler de club verlaten heeft, is Anderlecht zijn zoektocht gestart naar een nieuwe coach. Hein Vanhaezebrouck wordt in de media als topfavoriet naar voor geschoven om Weiler op te volgen. Hoe staat u tegenover zijn mogelijk komst? Lees verder » 19-09-2017 

Quiz deadline op donderdag

Quiz deadline op donderdag

De eerste ronde van onze quiz is nog beschikbaar tot donderdagavond 22u. Deelnemen is gratis en de eindwinnaar, na tien rondes, mag zich aan een prijs verwachten net als één van de trouwste deelnemers. Er bestaan twee type rondes: gewone rondes en bonusrondes. Ronde 1 is een gewone ronde bestaande uit twee open vragen en drie multiple choice vragen. Succes! Lees verder »


 17-09-2017 

Prono ronde 2 online

Prono ronde 2 online

De tweede prono ronde staat inmiddels online tot net voor de volgende Champions League duels. Alsenidi heeft na één ronde alleen de leiding genomen met een indrukwekkende 21 punten. Maar het seizoen is nog lang! Veel succes alvast met de volgende ronde. Lees verder »


 11-09-2017 

Herinnering: prono seizoen gaat van start !

Herinnering: prono seizoen gaat van start !

Morgen gaat de Champions League van start met onder andere Bayern München - RSC Anderlecht. Samen met de Europese campagnes, begint ook ons prono-seizoen. De eindwinnaar kan zoals steeds op een mooie prijs rekenen. Deelnemen is gratis en kan via het Anderlecht-Online profiel. De deadline voor de eerste ronde is morgenavond om 20u! Succes! Lees verder »


 10-09-2017 

Chirurg gezocht. (Iedereen trainer!)

Chirurg gezocht.  (Iedereen trainer!)

Opvallende keuze alweer van Weiler om Kums uit de kern te laten voor de matchen tegen Lokeren en Bayern.  Breaking news zelfs in zekere zin.  Maar of we het er nu mee eens zijn of niet, feit is dat de ploeg niet draait en dat onze competitiestart dramatisch was.
  Lees verder »


 01-09-2017 

Webpoll: Beoordeel de transferperiode

Webpoll: Beoordeel de transferperiode

Er is zonet een nieuwe webpoll online gebracht. Hierin polsen we naar jullie gevoel over de voorbije transferperiode. Youri Tielemans vertrok, Sven Kums kwam in de plaats. Daarnaast bleven Dendoncker, Kara en Teodorczyk, waarvan gevreesd werd dat ze zouden vertrekken. Anderlecht huurde ook een hele reeks spelers, waaronder Sels en Onyekuru. Lees verder »


 28-08-2017 

Opinie: grijs, zoals de nieuwe truitjes

Opinie: grijs, zoals de nieuwe truitjes

'Niet tevreden, geld terug': mocht Anderlecht dit credo hanteren, de club stevende af op het faillissement. Het voorbije jaar is ons zoveel beloofd (vooral in de periode dat de abonnementen verkochten worden, toeval?), we zien er niets van terug. Erger nog: de coach maakt zich niet eens zorgen.

Lees verder »


 26-08-2017 

Prono seizoen van start !

Prono seizoen van start !

Met de loting van de Champions League en de Europa League, is ook de Anderlecht-Online prono weer van start gegaan. Deelnemen aan de eerste ronde kan tot een half uur voor de aftrap van de wedstrijden op 12 september. De eindwinnaar kan zich, zoals steeds, aan een prijs verwachten net als één van de trouwste deelnemers. Lees verder »


 24-08-2017 

 20-08-2017 

 08-08-2017 

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online Quiz gelanceerd

Anderlecht-Online lanceert opnieuw een quiz-seizoen. De winnaar, de runner-up en één van de trouwste deelnemers ontvangen allen een prijs aan het einde van het quiz-seizoen. Er worden tien rondes gespeeld. De eerste ronde blijft online tot 21 september. Vanaf dan volgen de rondes elkaar elke 14 dagen op. Lees verder »


 01-08-2017 

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Opinie: Ambitie loont meer dan ooit

Hoewel Anderlecht deze zomer al heel wat spelers haalde, verdiende het fameus aan uitgaande transfers. Daarmee kan het de komende weken nog voor een kwaliteitsinjectie zorgen. Want door de nieuwe verdeelsleutel wordt het kampioenenbal belangrijker dan ooit. Lees verder »


 26-07-2017 

Forum: Moet Kara Mbodj blijven? Of vertrekken?

Forum: Moet Kara Mbodj blijven?  Of vertrekken?

Vorige winter reeds was er flink wat belangstelling voor Kara, maar Anderlecht zei “nee” en paaide de Senegalees met een contractverbetering, en de belofte om deze zomer mee te werken aan een transfer.  Maar zie, de nieuwe competitie gaat beginnen, en Kara is hier nog steeds.  Is dat nu een goede zaak, of net niet?  Libero stelt de vraag op het forum, wie ook zijn/haar mening wil delen, is daar dan ook meer dan welkom.
  Lees verder »


 12-07-2017 

6.000 keer bedankt

6.000 keer bedankt

Vandaag bereikte onze Nederlandse twitter-account van Anderlecht-online de kaap van 6.000 volgers. Voor ons een bevestiging om verder te doen zoals we bezig zijn en jullie dagelijks weer van het nieuwste Anderlecht-nieuws te voorzien. 6.000 keer en meer bedankt vanwege de hele redactie !!! Fans for 35 !! Lees verder »


 29-06-2017 

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Webpoll: jullie hebben vertrouwen in Kums

Sven Kums is ongetwijfeld de grootste naam die Anderlecht tot nu toe presenteerde. De voormalige draaischijf van AA Gent genoot zijn opleiding in Anderlecht en moet daar nu ook Youri Tielemans doen vergeten. Maar zal hij daar ook in slagen? Jullie zijn alvast zeer positief. Lees verder »


 19-06-2017 

Kanttekeningen bij titel nummer 34

Kanttekeningen bij titel nummer 34

Bloed, zweet en tranen, het is een cliché, maar wie zal ontkennen dat onze 34ste landstitel een hard bevochten succes was?  Pas rond de klok van tienen, die donderdagavond 18 mei, op zo’n honderd minuten voor het einde van het kampioenschap, was de buit binnen.
  Lees verder »


 14-06-2017 

Verjaardag Purpleketje !

Verjaardag Purpleketje !

Vandaag is het de verjaardag van Purpleketje. Hij zet zich al jaren in voor de site en is verantwoordelijk voor onze Franstalige sectie. Daarnaast is hij ook een notoir kenner van onze jeugdploegen en is hij verantwoordelijk voor de meeste foto's die op deze site terug te vinden zijn. Bij deze heel erg bedankt voor je inzet en we hopen nog lang op je te kunnen rekenen! En natuurlijk ... een gelukkige verjaardag gewenst! Lees verder »


 08-06-2017 

Parking en gratis shuttle: een goed idee, maar ...

Parking en gratis shuttle: een goed idee, maar ...

Tijdens de play-offs werd de parking van Decathlon opengesteld en werd er een gratis shuttle naar het stadion aangeboden om de parkeerproblematiek aan te pakken. In een vorige webpoll lieten jullie al blijken dat die problematiek de hoofdreden was om niet naar het stadion af te zakken. Dus wat vonden jullie van het parkeer+shuttle principe? Lees verder » 06-06-2017 

Danilou verlengt zijn titel als prono-kampioen

Danilou verlengt zijn titel als prono-kampioen

De Europa League en Champions League finales zijn gespeeld en daarmee is ook de Prono winnaar bekend. Danilou, die vorig jaar nog in een spannende strijd met Duket verwikkeld was, kaapt ook dit jaar de oppergaai weg. Hij zette zelfs zijn status als prono-master kracht bij door de tweede (Linkens007) op elf punten achterstand te zetten. Proficiat Danilou; wat een prestatie! Lees verder »


 28-05-2017 

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van één van onze leden, Pieter V., hij is vooral achter de schermen actief. Hij houdt zich meer met de technische details bezig en de financiën. We willen hem dan ook bedanken voor het vele werk. Bedankt Pieter en geniet van je verjaardag en met dit warme weer, drink er maar een goeie frisse pint op. Gelukkige verjaardag !!! Lees verder »


 19-05-2017 

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Spelers reizen naar Brussel en vieren

Na de wedstrijd tegen Charleroi vertrok de Anderlechtbus zo snel mogelijk richting Constant Vanden Stockstadion. Ook de meegereisde fans zakten nog af naar Brussel. In het Astridpark waren op dat moment al veel supporters aanwezig om de wedstrijd open groot scherm te volgen. Lees verder »


 18-05-2017 

 01-05-2017 

Deadline prono morgenavond

Deadline prono morgenavond

Het Europese seizoen is toe aan de halve finales. Onze prono bestaat nu nog uit slechts vier wedstrijden (twee Champions League en twee Europa League). Vergeet zeker niet om jullie inzending te doen voor dinsdagavond 20u15. Veel succes! Lees verder »


 26-04-2017 

Column: 30 jaar geleden

Column: 30 jaar geleden

April 1987.  Ik zal het nooit vergeten.  Het moet de elfde geweest zijn, een zaterdagavond, in Waregem.  Ongeveer halfweg de eerste helft gaat Desloover van Waregem in een banaal duel met gestrekt been over de bal en plant zo zijn voet op het steunbeen van Juan Lozano dat als een lucifer in twee breekt. 
  Lees verder »


Support the T34M - deel 2!

Support the T34M - deel 2!

De play-offs zijn bijna halfweg en paars-wit zit volledig op schema voor een 34ste landstitel. "Enkel Anderlecht kan Anderlecht nog van de titel houden", klonk het bij een aantal analisten. Wij delen die mening en daarom engageren we ons voor een positieve en uitbundige sfeer in het stadion, om onze spelers vooruit te stuwen richting titel.  Lees verder »


Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

Poll: parkeerproblemen het grootste euvel

In onze vorige webpoll gingen we op zoek naar de hoofdreden waarom jullie niet naar het stadion (zouden) afzakken om een wedstrijd bij te wonen. Een duidelijke eerste plaats wordt ingenomen door parkeerproblemen (28%). Daarom zoemt onze nieuwe poll wat verder in op de initiatieven rond parkeren. Lees verder »