Nieuws met tag "Website"


 23-05-2019 

Welkom Len !!

Welkom Len !!

Pär is grote broer. Nee, niet Pär Zetterberg, maar Pär het zoontje van onze Anderlecht-Online medewerker Garrincha. Kleine Len kwam tijdens de nacht van dinsdag op woensdag ter wereld en heeft iedereen verrast, want hij zat pas 24 weken in mama Ellen haar buik.  Lees verder » 20-05-2019 

Sowah toch niet einde contract

Sowah toch niet einde contract

De voorbije weken en maanden werd aangenomen dat het contract van Emmanuel Adjei Sowah na dit seizoen afliep. Dat klopt niet. Zijn management laat aan Anderlecht-Online weten dat de Ghanees nog één seizoen vastligt bij paars-wit. Lees verder »


Max de Jong blijft keeperstrainer

Max de Jong blijft keeperstrainer

De eerste naam van de technische staf van Vincent Kompany voor volgend seizoen is bekend. Max de Jong tekende een nieuw tweejarig contract als keeperstrainer. Dat bevestigt zijn zoon Boy aan Anderlecht-Online. Lees verder »


Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Net als Ivan Obradovic krijgt ook Boy de Jong geen nieuw contract bij Anderlecht. Dat laat de Nederlandse doelman weten aan onze redactie. "Ik ben blij dat ik bij Anderlecht mocht spelen. Het was een positieve ervaring", zo zegt hij. Lees verder » 16-04-2019 

Nieuwe webpoll: juiste trainerskeuze?

Nieuwe webpoll: juiste trainerskeuze?

Anderlecht en Fred Rutten vandaag een eind aan hun samenwerking. De Nederlander besliste om volgend seizoen niet bij Anderlecht te blijven, waarop beide partijen beslisten nu meteen te stoppen. Karim Belhocine vervangt hem. Wat vindt u hiervan? Lees verder » 15-04-2019 

Anderlecht-online medewerker te gast bij La Tribune

Anderlecht-online medewerker te gast bij La Tribune

Onze Franstalige collega "Bomber" is uitgenodigd bij de Waalse tegenhanger van Extra Time, La Tribune. Bomber krijgt talrijke mails van de Anderlecht-supporters met hun grieven en wensen. Wekelijks brengt hij op de Franstalige sectie daar een artikel over, nu mag hij die overbrengen bij La Tribune.  Lees verder » 12-04-2019 

Opinie: Standard moet niet verontwaardigd zijn

Opinie: Standard moet niet verontwaardigd zijn

Wat een pijnlijke avond beleefden we weer. Niet alleen op het veld gaat het fout, nu ook ernaast. Hoewel we enig begrip kunnen opbrengen voor de woede van de betrokken fans, keuren we het gooien van vuurpijlen en rookbommen ten stelligste af. Wij mogen verontwaardigd zijn. Standard hoeft dit nu niet te doen. Lees verder » 07-04-2019 


 27-03-2019 

“Slechtste seizoen in 75 jaar”

“Slechtste seizoen in 75 jaar”

Iedere thuiswedstrijd merk je meer en meer lege stoeltjes op in het stadion, een evolutie die Michaël Verschueren wil omkeren. Hij wil de supporters weer naar het stadion krijgen en daarvoor zijn resultaten nodig: “We beleven nu ons slechtste seizoen in 75 jaar.” Lees verder » 15-03-2019 

Hip hip hoera Garrincha !!

Hip hip hoera Garrincha !!

Vandaag is de verjaardag van ons webteamlid Garrincha, hij is het die waakt over de kwaliteit van onze artikels en die ons steeds achter de schermen met raad en daad bijstaat. De artikels die hij schreef zijn niet meer te tellen, maar onze waardering is des te groter. Bedankt voor alles Pieter en geniet van je verjaardag !!!  Lees verder » 11-03-2019 

Riskeert Anderlecht opnieuw een boete?

Riskeert Anderlecht opnieuw een boete?

Bij de aftrap staken de supporters opnieuw heel wat paarse en witte rookbommen af. De wedstrijd storen deden ze niet, maar de kans is groot dat scheidsrechter Wesley Allen het opneemt in zijn wedstrijdverslag. Daardoor zou RSC Anderlecht opnieuw een boete riskeren.  Lees verder » 11-02-2019 

Hommage aan Ben Cosyns

Hommage aan Ben Cosyns

Supportersclub De Mauve Berkes nam vorige week afscheid van één van hun leden. Op Standard applaudiseerden alle aanwezige paars-wit-supporters al in minuut 26 voor Ben Cosyns. Maar ook RSC Anderlecht heeft de trouwe supporter niet vergeten. Zijn naam verscheen gisteren op de boardings van het Constant Vanden Stock Stadion.  Lees verder »


 05-02-2019 

Nieuwe poll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

Nieuwe poll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

Met nog zes wedstrijden voor de boeg staat Anderlecht momenteel op een zevende plaats. Virtueel naast Play-Off 1 dus. Op sociale media en discussiefora slaan sommige fans aan het doemdenken, anderen geloven rotsvast dat het goedkomt. Wat denkt u? Lees verder »


 02-02-2019 

De Mauve Berkes in diepe rouw

De Mauve Berkes in diepe rouw

Deze morgen heeft supportersclub 'De Mauve Berkes' afscheid genomen van één van hun vaste leden. Elke thuis- en uitwedstrijd was Ben van de partij. Zijn heengaan is dan ook een enorme schok en groot verlies voor zijn paars-witte vrienden. Die vrienden willen hem morgen eren en vragen de medewerking van alle supporters.  Lees verder »


 21-01-2019 

Poll: Vertrouwen in Obradovic

Poll: Vertrouwen in Obradovic

Uit onze webpoll blijkt dat Ivan Obradovic van de potentiële vertrekkers nog het meeste vertrouwen geniet. Antonio Milic, Dennis Appiah en Ognjen Vranjes hebben dan weer duidelijk afgedaan.
Obradovic kreeg meer dan 35 procent van de stemmen achter zijn naam. Ryota Morioka en Yevhen Makarenko haalden respectievelijk veertien en dertien procent van de stemmen. Lees verder »


 17-01-2019 

Portret: Peter Zulj

Portret: Peter Zulj

Peter Zulj is de eerste echte inkomende transfer van deze winter. Omdat er de afgelopen dagen en uren al heel wat onwaarheden en ongenuanceerde info over de middenvelder naar buiten zijn gekomen, ging Anderlecht-online wat dieper graven. Een portret van 'de beste speler van Oostenrijk’ en de rol die hij kan gaan spelen bij de grootste club van België.  
  Lees verder »


 16-01-2019 

Eén minuut stilte voor Lia

Eén minuut stilte voor Lia

AA Gent-doelman Yannick Thoelen is deze week getroffen door een familiaal drama. Zijn te vroeg geboren dochtertje, Lia, overleed twee uur na de geboorte. De Gentse Ultra's willen komende zondag één minuut stilte (geen applaus) houden ter ere van Lia. Ze vragen de supporters van RSC Anderlecht om deze minuut stilte te respecteren. Lees verder »


 15-01-2019 

 09-01-2019 

Uitbreiding van onze real-time notificaties

Uitbreiding van onze real-time notificaties

Nu het transferseizoen gestart is, hebben we ook onze real-time (webpush) notificaties aangepast. Vanaf nu wordt ook Microsoft Edge ondersteund. Zo zijn de meeste moderne browsers nu compatibel. Apple iOS (iPhone) laat geen push notificaties toe via de browser. Via onze webpush notificaties krijgt u een korte melding op uw toestel (computer, tablet of Android telefoon) wanneer er breaking news is. Inschrijven op de meldingen kan op onze notificatiespagina. Lees verder »


 03-01-2019 

Nieuwe webpoll: welk type trainer?

Nieuwe webpoll: welk type trainer?

Michael Verschueren is nog steeds op zoek naar een coach voor Anderlecht. Wij willen weten welk type hij volgens u moet halen. Uit onze vorige poll bleek alvast dat u het ontslag van Hein Vanhaezebrouck terecht vindt. Lees verder »


 31-12-2018 

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar

De laatste uren van 2018 tikken weg. Op voetbalgebied kan dit jaar niet vlug genoeg achter de rug zijn. En kijken we hoopvol uit naar 2019. Samen kijken we uit naar een nieuwe trainer die zich laat omringen door staf en spelers die ons-hopelijk- terugbrengen naar de gloriejaren.  Lees verder »


 29-12-2018 

Gelukkige verjaardag 'WauteRSCA'

Gelukkige verjaardag 'WauteRSCA'

Tussen de verschillende feesten door, mag ons webteamlid 'WauteRSCA' aanschuiven voor zijn eigen persoonlijk feestje. Hij is de man achter de opiniestukken en de lijstjes van jullie favoriete transfers. De hele redactie wenst hem dan ook een heel gelukkige verjaardag !!! Lees verder »


 24-12-2018 

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

We hebben het als Anderlecht-supporter niet onder markt tegenwoordig. Maar laat ons nu even genieten van familie en vrienden, want daar is Kerstmis voor. Een tijd van vergeven en vergeten en genieten en stilstaan bij de kleine dingen (3 punten waren al mooi). Lees verder »


 16-12-2018 

 13-12-2018 

Opinie: In de voetsporen van Ajax?

Opinie: In de voetsporen van Ajax?

“Anderlecht moet kunnen wat Ajax kan.” We werden afgelopen zomer om de oren geslagen met variaties op die uitspraak. Een paar maand later hebben de Amsterdammers de lat wel erg hoog gelegd. Want laat ons even eerlijk zijn: welke Anderlechtfan is momenteel niet jaloers op Ajax? Lees verder »


 04-10-2018 

Opinie: een mooi initiatief, maar …

Opinie: een mooi initiatief, maar …

Hein Vanhaezebrouck sprak gisteren met de leden van de Fanboard. Marc Coucke nodigt op 25 oktober de voorzitters van de fanclubs en twintig losse supporters uit voor een gesprek. Mooie gestes van coach en bestuur om uitleg te geven over de sportieve stand van zaken. Toch wringt er bij ons iets: alle supporters hebben hier recht op. Lees verder »


 02-10-2018 

 25-09-2018 

Verjaardag webmaster Skyhawk

Verjaardag webmaster Skyhawk

Vandaag is de verjaardag van één van de oprichters van Anderlecht-online, webmaster Skyhawk. De vele dingen die hij doet achter de schermen zijn niet op te sommen en van belang om de dagelijkse werking van de site te garanderen. We willen hem dan ook van harte een gelukkige verjaardag wensen van het hele Anderlecht-online-team en hem bedanken voor alles !! Lees verder »


 20-09-2018 

 18-09-2018 

Verjaardag webteamlid "Lajoya"

Verjaardag webteamlid

We geven het toe, we zijn te laat, maar beter laat dan nooit. Gisteren was de verjaardag van onze nieuwste webteamlid "Lajoya". Zij vervoegde enkele maanden geleden ons team en neemt vooral de Engelse sectie onder haar hoede. Alsnog een gelukkige verjaardag Kelly en bedankt voor je tijd en inzet voor Anderlecht-online !!!  Lees verder »


 09-09-2018 

Start prono seizoen!

Start prono seizoen!

Met de loting van de Europese competities, gaat ook onze prono weer van start. De eerste ronde staat online tot en met dinsdag 18 september. Deelnemen is gratis en kan via je Anderlecht-online profiel. Aan het einde van het seizoen zijn er mooie prijzen te winnen voor de winnaar en de trouwste deelnemer. Succes! Lees verder »


 26-08-2018 

 10-08-2018 

Vrouwen spelen straks voor groepswinst

Vrouwen spelen straks voor groepswinst

De vrouwenploeg van Anderlecht neemt het om 17u op tegen het Poolse Górnik Łęczna. Anderlecht won op speeldag één met 1-2 op het veld van Glasgow City, de Polen wonnen met een belachelijke 12-0 van het Georgische Martve. Anderlecht-online volgt de wedstrijd voor u live.  Lees verder »


 01-08-2018 

 27-07-2018 

Amerikaanse interesse voor Thelin? Klopt niet!

Amerikaanse interesse voor Thelin? Klopt niet!

Bepaalde websites schreven vandaag dat Kansas City interesse toont voor Isaac Kiese Thelin. Ze verwijzen hiervoor naar The Blue Testament, een website die Kansas op de voet volgt. Maar het bewuste artikel maakt helemaal geen gewag van interesse voor Thelin. Lees verder »


 11-07-2018 

Hint Mbokani hier over transfer?

Hint Mbokani hier over transfer?

Dieumerci Mbokani is sinds het einde van vorige maand een vrije speler nadat zijn contract bij Dynamo Kiev afliep. De spits postte zonet een foto op Instagram met Marc Coucke, die de speculaties over een terugkeer naar Anderlecht opnieuw doet opflakkeren. Onze site kan helaas geen foto's van Instagram embedden, maar u kan de foto hier bekijken.  Lees verder »