Tijd begint te dringen voor Roef

VRIJDAG, 13 JANUARI 2017, 14:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Duitste dagblad Bild maakt nu ook gewag van een eventuele huur van Koen Casteels aan Anderlecht, alleen wil de doelman eerst nog andere competities aftasten. Een eventueel akkoord wordt dus eigenlijk niet voor het einde van januari verwacht, wat dan weer nefast is voor Davy Roef want voor hem begint de tijd wel te dringen. 

Eind volgende week herneemt de competitie, dus als Davy Roef ergens in de Jupiler Pro League onder de lat wil blijven staan, moet er dan nu wel dringend actie komen. Zoniet is het buitenland een optie of eerste klasse 1B. 

Naar ons inziens is het aangewezen dat Anderlecht eerlijk blijft tegenover Roef en hem laat vertrekken voor er een nieuwe keeper is aangetrokken. Hem na verloop van tijd tot plaats vier laten zakken is echt geen optie, niet voor de jonge doelman en niet voor Anderlecht. Zij hebben er immers voor gekozen om hem begin van het seizoen onder de lat te zetten. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.