Weiler wil gerust doorgaan met Boeckx en Roef

WOENSDAG, 18 JANUARI 2017, 06:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht mag zo goed als zeker een streep trekken door de naam van Koen Casteels. Salvatore Sirigu schrapte het zelf van zijn lijstje. Terwijl het bestuur verder zoekt, is een nieuwe doelman voor coach René Weiler geen must meer.

Casteels had wel oren naar een uitleenbeurt aan Anderlecht, maar zijn club Wolfsburg stelde nogmaals duidelijk dat hij niet weg mag. Zijn management legt zich hierbij neer. De kans de dit deze maand alsnog veranderd, is miniem. 

De Italiaan Sirigu werd aangeboden. Anderlecht onderzocht dit, maar achtte een transfer al snel onmogelijk. Te duur en Weiler was geen grote voorstander. Bovendien mikt Sirigu zelf op een grotere competitie. Ook Napels wordt genoemd voor hem.

De namen van Tomas Koubek (Sparta Praag) en Silviu Ljung Jr (Astra Giurgiu) doen intussen nog steeds de ronde. Ljung is niet duur en werd ook al genoemd bij Club Brugge. Nadeel is wel dat hij een meerjarig contract moet krijgen. 

In dat laatste geval creëer je een probleem voor Davy Roef. De 22-jarige doelman zou de knop hebben omgedraaid en weer erg scherp aan het trainen zijn. Voor René Weiler is er geen probleem om het seizoen uit te doen met de huidige doelmannen. Het bestuur blijft evenwel van mening dat het liever nog een keeper erbij haalt.



anderlecht-online forum