Jacobs: "Ploeg reageerde op de goeie manier"

DINSDAG, 7 JULI 2009, 22:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs toonde zich tevreden na het 2-2 gelijkspel tegen Zenit Sint-Petersburg. "Het resultaat van deze match speelt geen rol, al is het altijd jammer dat je tegendoelpunten slikt", weet hij.


"De 0-1 kwam echt volledig uit de lucht gevallen. We hadden de wedstrijd volledig in handen, maar waren niet efficiënt genoeg voor doel. De 0-2 vond ik al helemaal niet verdiend, maar goed, hij stond wel op het bord. Zoals zo vaak afgelopen seizoen kwamen we eerst op achter, maar de ploeg reageerde op de goeie manier. Ik was niet geschrokken dat mijn spelers nu al zo gretig waren, Zenit is nu eenmaal een sterke tegenstander en dan weten ze dat ze er meteen moeten staan."

"In zo'n oefenmatchen is het vooral ook heel belangrijk dat je geen blessures oploopt", weet de coach. "Nu gaan we kijken hoe de spelers conditioneel recupereren na het spelen van een 'echte' match", aldus Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.