Mazuch: "Fiorentina was geen goede keuze"

VRIJDAG, 10 JULI 2009, 09:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ondrej Mazuch (20) is tot nu toe de enige echte transfer die Anderlecht deed. "Op twee weken tijd bij Anderlecht voel ik me al beter dan ik mij ooit gevoeld heb toen ik bij Fiorentina voetbalde", aldus de Tsjech.


"Bij Fiorentina voelde ik mij geen volwaardig lid van de A-kern. In Italië krijgen jonge verdedigers geen kansen", zegt Mazuch in Het Nieuwsblad. "Ze kiezen alleen maar voor verdedigers boven de 25 jaar. Het was geen goede keuze, maar het is niet zo dat ik er mijn tijd verspeeld heb. Op bepaalde trainingen heb ik tactisch wel veel bijgeleerd."

"Waarom ik voor Anderlecht koos? Ik denk dat ik hier meer speelkansen zal krijgen", vervolgt Mazuch. "Ik had ook een aanbod van West Ham, maar ik wilde liever naar België. Ik denk ook niet dat ik meteen titularis zal zijn. Ik moet eerst de taal leren en het Belgisch voetbal leren kennen, maar Polak en Zitka zullen mij daar wel bij helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.