Poll: u wou een verdediger, maar die kwam niet ...

DONDERDAG, 2 FEBRUARI 2017, 00:17 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE In onze vorige webpoll vroegen we u welke linie het hardst versterking nodig had. Een overweldigende meerderheid van 72% achtte de verdediging rijp voor versterkingen. Maar dit blijkt nu net de enige linie te zijn waarin paars-wit géén versterking haalde... 

In de vorige dagen ontstond er heisa rond de persoon van Kara Mbodji. Daarnaast is ook Andy Najar geblesseerd uitgevallen en bevindt Frank Acheampong zich nog steeds op de Afrika Cup. Tenslotte werd Wout Faes verhuurd. De verdediging kon dus best wat versterking gebruiken, maar die kwam er niet. Mogelijk breekt dat de club later nog zuur op in de titelstrijd.

In onze volgende webpoll polsen we dan ook naar uw algemene tevredenheid over de transfers deze winter. Trebel, Ruben en Thelin moeten onmiddellijke versterkingen vormen, maar is dat ook voldoende voor u? Welk rapport geeft u Herman Van Holsbeeck en co voor deze wintermercato? Laat het ons weten!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.