Reynaldo wil dit seizoen vooral integreren

ZATERDAG, 11 JULI 2009, 11:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Reynaldo werd door Anderlecht vorig jaar weggeplukt uit Brazilië, hij maakt indruk door zijn sterke techniek. "Mijn naam is Reynaldo, met y en niet met een i zoals ik dikwijls lees", aldus de Braziliaan.


De middenvelder stond in de oefenmatch tegen Zenit in de basis. "Het was een mooie kans om mij te tonen op mijn favoriete positie als aanvallende middenvelder. Ik denk dat ik het niet slecht deed, al maakt ik enkele kleine foutjes. Mijn afwerking moet nog verbeteren, en ook fysiek moet ik nog sterker worden", zegt Reynaldo in Het Nieuwsblad.

"Dit seizoen wil ik mij vooral integreren in de A-kern. Ik zal dit seizoen blij zijn als ik af en toe eens mag invallen bij de A-ploeg. Ik heb ook nog niet met de trainer gesproken over mijn toekomst, maar dat zullen we misschien wel doen eens na de stage."

Waarom koos de speler voor Anderlecht en niet een andere ploeg? "Ik verkoos een topclub als Anderlecht boven enkele Nederlandse clubs. Ik heb de juiste keuze gemaakt, want Anderlecht gaf me zelfs een contract van 5 jaar terwijl ik maandenlang geblesseerd was. Dat is een teken dat de club vertrouwen in me heeft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.