Voorbeschouwing: Anderlecht - Zenit

DONDERDAG, 16 FEBRUARI 2017, 14:27 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht ontvangt vanavond om 21u05 Zenit Sint-Petersburg in het kader van de 1/16e finale van de Europa League. René Weiler lijkt voorrang te geven aan de competitie en een paar nieuwe namen aan de aftrap te zullen brengen tegen het ervaren, Russische blok.

Anderlecht had het de afgelopen seizoenen in deze fase van de Europa League niet onder de markt met Oost-Europese tegenstanders. Zo liet het zich de afgelopen jaren uitschakelen door Dinamo Moskou en Shaktar Donetsk. Lukt het wel tegen Zenit?

Door de blessures van Kara en Appiah komen Spajic en Najar in de ploeg. Opvallend is dat achterin ook Boeckx en Nuytinck rust krijgen. Hun plaatsen worden ingenomen door Rubén en Deschacht. Voorin lijken Acheampong, Stanciu, Bruno en Thelin aan de aftrap te komen. Hanni, Chipciu en Teodorczyk verhuizen daardoor naar de bank.

Aangezien Trebel al Europa League speelde met Standard en dus niet speelgerechtigd is, krijgt Badji opnieuw een plekje op de bank.

Bij Zenit zijn de grootste sterren intussen vertrokken. Het blijft echter een ervaren, solide en gevaarlijk blok. Lombaerts begint wellicht op de bank bij de Russen.

De wedstrijd is vanavond live te volgen op sporza.

Aftrap: 21u5
Stadion: Constant Vanden Stock
Scheidsrechter: Michael Oliver

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Rubén, Spajic, Deschacht, Najar, Obradovic, Tielemans, Dendoncker, Stanciu, Acheampong, Bruno & Thelin
Invallers: Boeckx, Hanni, Chipciu, Teodorczyk, Badji, Sowah & Nuytinck

Geblesseerd: Kara & Appiah
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: Nuytinck, Hanni, Sowah, Teodorczyk

: : : ZENIT : : :

Mogelijke opstelling: Lodygin, Zhirkov, Crisito, Neto, Anyukov, Javi Garcia, Hernani, Kokorin, Giuliano, Mak & Dzyuba
Invallers: Lunev, Djordejvic, Ivanovic, Kerzhakov, Lombaerts, Mauricio, Shatov.

Geblesseerd: /
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: /

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.