Buurman: "Plots brak de achtervleugel af"

ZONDAG, 19 JULI 2009, 23:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-piloot Yelmer Buurman werd in de 2de race op Zolder aangereden door de wagen van Flamengo. "In het begin ging alles goed, maar plots zie ik in mijn spiegel een auto half in de lucht hangen", vertelt hij.


"Voor ik het goed en wel besef, raakt hij me. Ik miste die bocht volledig, maar dat was op zich niet erg, want ik kon gewoon verder racen. Alles leek goed tot twee ronden later op een recht stuk plots de achtervleugel afbrak. En ja, toen was de race natuurlijk afgelopen voor mij", doet Buurman zijn relaas op de website van Anderlecht.

De volgende race gaat door in het Engelse Donington Park. "Ik heb vorig jaar voor PSV ook gereden in Donington en toen verliep het heel goed tijdens de kwalificaties. Ik denk dat ik in Donington ook wel punten moet kunnen pakken voor Anderlecht. Dat had ik hier eigenlijk ook verwacht, maar het zat een beetje tegen. Als het een beetje meezit binnen twee weken, moeten we zeker punten kunnen pakken", aldus Yelmer, die mogelijk aanwezig zal zijn op de Fan Day.

Anderlecht staat nu in het algemeen klassement op de 6de plaats met 110 punten. Liverpool staat nog steeds aan de kop van de ranking met 159 punten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.