Boussoufa: "Blij dat ik terug ben"

MAANDAG, 20 JULI 2009, 09:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa maakte zaterdag tegen Athletic Bilbao zijn wederoptreden en speelde de wedstrijd uit. "Ik was verrast dat de trainer mij al 90 minuten lang liet spelen", aldus de Marokkaan.


"Je ziet dat we genoeg aanvallende kwaliteiten hebben om offensief het verschil te maken, maar die defensieve fouten moeten eruit. Ik ben blij dat ik terug ben. Het samenspel met De Sutter en Suarez verliep perfect. Suarez is een fantastische voetballer. Tegen Sivasspor zal Anderlecht al zijn sterke spelers kunnen gebruiken en daar hoort Boussoufa zeker bij", aldus Boussoufa in Het Nieuwsblad.

Ook coach Ariël Jacobs is blij dat hij terug kan rekenen op de creatieve middenvelder. "Ja, de terugkeer van Boussoufa is een geruststelling. Mbark had nood aan een match, want hij was al die looptrainingen beu. Onze match tegen Bilbao was niet verkeerd, maar toch zag ik weer veel individuele fouten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.