Anderlechtspelers figureren in nieuwe Studio 1-trailer

DONDERDAG, 23 JULI 2009, 10:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Binnenkort begint het nieuwe seizoen en naar aanleiding daarvan zal het VRT-voetbalmagazine 'Studio 1' er vanaf 31 juli helemaal anders uitzien. De makers willen uitpakken met een originele trailer.


"De opzet van het promofilmpje was om echt alles en iedereen die met het voetbal te maken heeft, van de stewards tot de verkoper van voetbaltruitjes, een dansje te laten doen op So you win again van Hot Chocolate", zegt bedenker Tom Malin.

Verschillende Anderlechtspelers doen mee in het promofilmpje. De eerste die toehapte was Silvio Proto. "In het filmpje lijkt het alsof Proto in het midden van de match het dansje doet, maar eigenlijk trapt Filip Joos de bal naar hem en hebben we hem gefilmd vlak nadat Beerschot van Club Brugge had gewonnen. Proto was dus in een opperbest humeur."

De regisseur hoopt dat het dansje uit zijn Studio 1- trailer een hype wordt. "Jelle Van Damme was zo enthousiast dat hij Tom De Sutter bijna verplichtte om met hem mee te dansen in de kleedkamer van Anderlecht", aldus Malin in Het Nieuwsblad.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.