Purple Heart vervangt RSCA Magazine

VRIJDAG, 24 JULI 2009, 17:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Eerder deze week raakte bekend dat het RSCA Magazine opgedoekt werd, maar er komt een ander tijdschrift in de plaats. Het nieuwe clubmagazine zal Purple Heart heten en 20 keer per seizoen verschijnen.


Het clubblad wordt heel lifestylegericht, zo meldt de website paars-wit, met knappe fotoreeksen en veel reportages over het leven achter de schermen van Anderlecht: in de kleedkamer, bij de spelers thuis,... Ook spelersvrouwen en de staf van de club komen aan het woord.

Abonnees van het magazine krijgen voor elke thuismatch gratis het Matchday Program thuisgestuurd. Een abonnement is te krijgen via de fanshop en op website van Anderlecht. Een abonnement kost € 25,00 voor 10 nummers (= half seizoen) of € 40,00 voor 20 nummers (= volledig seizoen).

"Het was belangrijk dat het magazine zowel qua look als qua inhoud een totale facelift moest ondergaan", aldus commercieel directeur Chris Lioen. "We hadden een aantal criteria vooropgesteld: het magazine moet gerealiseerd worden door een mix van professionele voetbaljournalisten met een team van moderne grafici en liefst door een bedrijf dat niet alleen dichtbij bij Anderlecht is gelegen maar ook een band heeft met de club en voeling met het voetbal. Onze keuze is unaniem gevallen op Effective Media uit Zellik."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.