Van Holsbeeck: "Investeren in de jeugd"

VRIJDAG, 24 JULI 2009, 18:12 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Volgende week start het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League, maar de ambities van Anderlecht blijven ongewijzigd: kampioen spelen, de Beker winnen en Europees zo ver mogelijk geraken.


"Alleen is de manier waarop we onze doelen willen bereiken, gewijzigd", aldus Herman Van Holsbeeck tijdens de persconferentie. "We willen inspelen op wat in de toekomst staat te gebeuren en daarom investeren we in onze jeugd."

"We hebben de laatste jaren al veel geïnvesteerd in onze jongeren. Dat jongens als Reynaldo, Suarez, Lukaku, Mukendi en Diandy zoveel vooruitgang boekten, is eveneenste danken aan de goeie werking van onze sociale cel en onze technisch directeur in Neerpede."

Herman Van Holsbeeck maakte van de persconferentie gebruik om de nieuwe persverantwoordelijke voor te stellen, met name David Steegen. "Het wordt voor David ongetwijfeld een moeilijke, maar opwindende job", aldus de manager. "Het is ons doel om nog beter te communiceren met de pers en dit in wederzijds respect."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.