Jacobs: "Project van Anderlecht start dinsdag"

VRIJDAG, 24 JULI 2009, 18:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dinsdag staat er de eerste Europese wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Sivasspor. De vorige Europese campagne met de uitschakeling tegen BATE Borisov was er een om snel te vergeten.


"De uitschakeling tegen BATE Borisov was een harde dobber om te verwerken en heeft maanden sporen nagelaten", blikt trainer Ariël Jacobs terug. "Na onze pijnlijke uitschakeling in de Beker van België tegen KV Mechelen, restte ons alleen nog de Belgische competitie. Die liep goed tot we in de laatste rechte lijn struikelden en het onderspit moesten delven in de testmatchen. Uiteindelijk werden we tweede en iedereen weet dat de tweede plaats altijd de meest ondankbare is."

Dinsdag begint dus het echte werk opnieuw. "Werken aan een project waarvan het resultaat pas binnen twee à drie seizoenen te zien is, staat niet in het paars-witte woordenboek. Het project van Anderlecht start komende dinsdag, in de CL-voorronde tegen Sivasspor", aldus Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.