Schollen hoopt op contractverlenging

DONDERDAG, 30 JULI 2009, 07:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Davy Schollen moest noodgedwongen in de tribune plaatsnemen om vandaar uit Anderlecht met 5-0 te zien winnen. De doelman kampt namelijk met een blessure waardoor Proto zijn plek onder het doel innam.


Toch hoopt Davy Schollen op een contractverlenging bij paars-wit. Jacobs als Van Holsbeeck bevestigingen dit in Het Nieuwsblad: "Binnenkort gaan we samenzitten met Van Holsbeeck om te praten over een contractverlenging. Davy heeft nog een contract tot juni 2010. Op dit moment is het de bedoeling dat hij ook nog na 31 augustus voor Anderlecht speelt. Tenzij er natuurlijk nog een fantastisch bod komt."

De manager van Schollen betreurt het dat de doelman juist nu geblesseerd geraakte: "Davy is inderdaad op het verkeerde moment geblesseerd geraakt. We moeten echter kalm blijven. Het wordt een seizoen met heel veel matchen en Davy heeft vorig jaar bewezen dat hij een basisplaats waard is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.