Boussoufa: "Niets weggegeven achterin"

ZATERDAG, 1 AUGUSTUS 2009, 23:40 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa dirigeerde Anderlecht vanavond naar winst op Kortrijk met een doelpunt, een assist en enkele mooie nummertjes. "Toch was het helemaal niet makkelijk vandaag", zei hij op Sporza-radio.


"Zolang die 2-0 niet op het bord staat, ben je niet zeker van de winst. Maar het veldoverwicht was natuurlijk wel duidelijk voor ons", weet Boussoufa. "We hebben niks weggegeven achterin en stonden er als een blok. De enige smet vandaag is dat we te veel kansen gemist hebben. De tweede helft was het iets minder. Gelukkig scoorden we dan toch een tweede keer."

Suarez viel vandaag na zijn sterke prestatie tegen Sivasspor veel minder op. "In Europa is het makkelijker voetballen want daar krijg je meer ruimte", verklaart Boussoufa. "Kortrijk zakte fel terug waardoor in het midden minder ruimte was voor Suarez."

"Of we geprikkeld waren door het puntenverlies van Standard? Het is nog vroeg in het seizoen en in maart worden de punten gehalveerd. We moeten gewoon naar onszelf kijken. We zijn goed gestart en moeten die reeks nu voortzetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.