Jacobs: "Zaten meteen goed in de wedstrijd"

ZONDAG, 2 AUGUSTUS 2009, 09:25 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Na Sivasspor weet je niet hoe de groep gaat reageren", aldus Jacobs na de 0-2 overwinning in Kortijk. "Het is de eerste match van het seizoen en we hebben het hier vorig jaar al moeilijk gehad."


"We zaten meteen goed in de wedstrijd en waren goed geconcentreerd. Dat doelpunt valt snel, maar daarna slopen er slordigheden in ons spel. Kortrijk kwam beter in de match, maar we konden toch nog verschillende kansen afdwingen."

"Tijdens de rust heb ik de groep er attent op gemaakt, maar in de tweede helft ging het niet beter", vervolgt de trainer. "We hebben de match dood proberen te maken, en zijn daar uiteindelijk op een stilstaande fase in geslaagd. Met een 0-2 overwinning ben ik niet ontevreden."

Marcin Wasilewski ging op zijn elan van vorig jaar door en deelde in de eerste helft twee elleboogstoten uit. "Ik zeg het hem na wedstrijden, maar ook op voorhand. Sommige mensen vergeten wie de eerste elleboogstoot uitdeelt, kijk maar naar de testmatch op Standard. Spelers en trainers gaan hem nu ook provoceren om hem uit zijn kot te lokken. Het is inherent aan zijn spel. Het is zoals tegen Frutos zeggen dat hij niet meer mag scoren", aldus Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.