De Boeck: twee of drie weken extra out

WOENSDAG, 20 AUGUSTUS 2003, 08:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Na een operatie aan de knie en een blessure aan de dijstreek, heeft Glen De Boeck een verdraaiing van de schouder.

Glen De Boeck geraakte geblesseerd tijdens de match van de reserven, maandag avond. Het verdict: een verdraaiing van de schouder en mogelijk 2 à 3 weken out.
Hier gaat het plan van Hugo Broos om de ervaren verdediger op te stellen tegen Wisla Krakau volgende dinsdag.

"Glen moet absoluut rusten tot het einde van de week," zegt de trainer. "Hij herneemt de training maandag of dinsdag maar ik reken niet op het de eerste drie weken. Het is spijtig want het is al lang geleden dat hij nog eens een officiële match gespeeld heeft ..."

Het is al van 4 mei geleden, toen won Anderlecht van GBA. Sindsien blijft pech hem achtervolgen.
Midden mei werd hij aan zijn knie geopereerd ten gevolge van een stekende pijn. Hij herneemt de training maar tijdens de stage loopt hij een blessure aan de adductoren op. Vorige week was er goede hoop dat hij kon herbeginnen maar dan verdraait hij zijn enkel, 2 dagen rust. En maandag avond valt hij dus op zijn schouder. Zijn doel is toch om klaar te geraken voor de match tegen Lokeren die dan toch de 13e september om 18.00 zal gespeeld worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.