"Tonen dat vorige week geen toevalstreffer was"

MAANDAG, 3 AUGUSTUS 2009, 23:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ook coach Ariël Jacobs beseft dat er dinsdag nog maar weinig kan mislopen. "Die 5-0 is natuurlijk een mooie uitgangspositie. We zetten een goeie reeks neer en willen daar een vervolg aan breien."


"We willen tonen dat vorige week geen toevalstreffer was", aldus Jacobs tegenover Sporza. "Sivasspor was vorige week zwak, maar dat was wellicht geen waardemeter. De coach zal op hun eergevoel inspelen, zodat zo voor later een boost krijgen."

Zal Jacobs dan zijn sterkste ploeg opstellen? "Als ik te veel ga uitproberen geef ik niet het signaal aan mijn spelers dat ze ertegenaan moeten gaan. Anderzijds hebben we een ruime kern."

Jacobs kwam ook nog even terug op de commotie rond Marcin Wasilewski. "De kritiek op hem is niet onterecht, maar wel wat uitvergroot", zegt de coach. "Ik heb er met hem over gesproken en hij moet zijn frustraties leren te bedwingen. Op training probeer ik hem er tegen te bewapenen door hem boetes te geven als hij onnodige fouten maakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.