Voorbeschouwing: Sivasspor - Anderlecht

DINSDAG, 4 AUGUSTUS 2009, 09:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om 20u speelt Anderlecht in Turkije de terugwedstrijd tegen Sivasspor in de derde voorronde van de CL. Na de 5-0 van vorige week slechts een formaliteit die moet afgehandeld worden.


Coach Ariël Jacobs moet nog wel enkele knopen doorhakken. Zal hij straks gaan roteren en anderen dus wat rust te gunnen, of verkiest hij de type-ploeg?

Jelle Van Damme moet de heenmatch van de volgende ronde missen als hij vanavond tegen een gele kaart aanloopt en zou dus wel eens op de bank kunnen starten. Polak (luchtpijpontsteking) is er normaal gezien weer bij. Boussoufa ondervindt hinder aan de kuit en krijgt mogelijk rust. In dat geval zijn Legear en Reynaldo mogelijke alternatieven.

Aftrap: 20u
Stadion: Sivas 4 Eylül Stadion
Scheidsrechter: Mejuto Gonzalez (Spa)

: : : SIVASSPOR : : :

Mogelijke opstelling: Petkovic, Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin, Musa, Mbemba, Obrahim, Murat, Kamanan, Ersen Martin
Invallers: Vardar, Kavuk, Agbetu, Kilic, Tuncer, Bayar

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Juhasz,Deschacht, Van Damme, Biglia, Suarez, Polak, Chatelle, De Sutter, Boussoufa
Invallers: Schollen, Bernardez, Sare, Gillet, Kanu, Legear, Frutos, Reynaldo



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.