Chatelle: "Sivasspor zal ongetwijfeld iets willen tonen"

DINSDAG, 4 AUGUSTUS 2009, 11:30 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De kwalificatie is zo goed als binnen, maar Anderlecht is niet van plan om de Turken te onderschatten vanavond. "We proberen om deze wedstrijd niet te licht op te vatten", aldus Thomas Chatelle op rsca.be.


"Het gevaarlijkste in een match als deze is denken dat het moeilijkste al gedaan is", weet de middenvelder. "Dat is waarschijnlijk ook wel het geval, maar als we de partij starten alsof ons niets meer kan gebeuren, lopen we het risico tegen een onaangename verrassing aan te lopen."

"We moeten straks op een intelligente manier spelen want ik veronderstel dat onze tegenstander meteen alles op alles zal zetten", vervolgt Chatelle. "Sivasspor zal ongetwijfeld iets willen tonen na het harde resultaat van de heenmatch. We zullen zien hoe de wedstrijd zal verlopen, maar het belangrijkste is om veel concentratie aan de dag te leggen, niet zomaar om het even wat te doen want de match zou wel eens heel snel in een straatgevecht kunnen uitmonden en dat zou alleen maar in hun voordeel zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.